סלסה כפולה של la marzocco

Gfresh

New member
סלסה כפולה של la marzocco

החלפתי את הסלסלה המקורית של הסילביה בסלסלה הכפולה של לה מרזוקו - כפי שרבים ממליצים. מהניסיונות הראשונים אני מגלה כי בעת דחיסת הקפה הטמפר נתקל במגרעת שבמסננת ואני לא מצליח להגיע לדחיסה מספיק טובה. ממה שקראתי המגרעת נודעה כדי לעצור את הטמפר. גם כאשר אני שם 18גר' קפה (הכמות המומלצת לסלסלה זו, ממה שהבנתי) הדחיסה לא מספיק הדוקה לדעתי. הטמפר שאני משתמש בו הינו בעל קוטר של 57מ"מ ותחתית שטחה. מדדתי את הסלסלה: מעל המגרעת 58מ"ממ ומתחתיה 55מ"מ האם זה אומר שכדאי לעבור לטמפר עם תחתית קמורה?

Gfresh

New member
קפה ג'ו

תתקשרי למשרדים בחולון. דברי עם דב. אין לי מושג כמה עולה הסלסלה הבודדת.

למה לעזאזל כתבתי מתעניינת אין לי מושג...

כמה עולה הכפולה? זה יתן לי הערכה. תודה! אסף

גוניש

New member
למה לא פשוט לטחון דק יותר?

התחתית הקמורה נועדה ליצור אפקט שבו הקפה נדחס חזק יותר לדפנות הסלסלה, למנוע מעבר קל של מים מצידי העוגייה. היא לא אמורה לפצות על עיוור כל שהו בסלסילה. הפתרון לבעיה שלך צריך להיות: או לטחון דק יותר או לשים אפילו יותר מ18 גר'. גוני.

ומתנצל אבל עוד שאלה

בזמנו דיברו על היתרון שבסלסלה של מנה יחידה של לה מרזוקו לעומת הסלסלה למנה יחידה שמגיעה עם הסילביה. יחידה אני בהחלט אקנה. מה היתרון בכפולה?

Gfresh

New member
היו לי בעיות עם המקורית

לאחרונה זרימת הקפה אצלי הייתה מהירה מידי (לא משנה מה הייתי עושה...). החשד שלי הוא שמשום מה התרחבו לי החורים במסננת, אז החלטתי לקנות חדשה. לפי מה שקראתי בפורומים שונים ואתרים שונים (בחו"ל) גם הסלסלה הכפולה נותנת תוצאות טובות יותר.

mr dish

New member
לכשתסיים עם ניסיונות התאמת הטחינה והכמות

שאתה שם בכפולה עד כדי תוצאת-על....ספר גם לי.....אני חייב להחליף את הסלסלה הכפולה של סילביה.

למעלה