סליחזומי :]

the queen zohar

New member
|בוהה|../images/Emo168.gif

תשמרי קצת מהאנרגיות גם לשאר היום

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif |צומי|דחוף!! סשהההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בלאטטטט! איפה אתתתתתתתתתת??? כבר יומיים אני מחפש אותך כדי להגיד לך ש|ברצינות אבל|אני לא אוכל להגיע בסוףףףף!!!
אני ח
ו
ל
ל
ל
ל
הההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!! ושוב,
! אני בקושי מצליח לדבר, יש לי דלקת גרון כנראה, הראש שלי מסתובב, בקושי הצלחתי לקום היום. איפה היית בכמה ימים האחרונים?!
שוב. בלאטטטט........... אני כזה מדוכא עכשיווווווווו!!!!!!!!
סעמממק. אוף, סשה. כל כך רציתי לבוא. אני ממש מתנצל, מעומק הלב, ואת יודעת שאני אוהב אותך. אני כל כך כועס על זה עכשיו /=
בלאאאאט! כל כך רציתי סשההה היום! כבר סיפרתי לכוווווווווווווווווווווווווווווווווולם! ודווקא יומיים לפני אני חולה. שוב,
ו
, וגם אני
אותך, גם כשלא באתי. יום... טוב, אני מניח... ]:

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif נונונו דברו איתי נונונונו

נונונו אני לא יכולה להיכנס לצ'ט נונונונו נו יש דולי בשדחמ תגידו אם הנעליים קקי נונונונו דברו איתי נונונונוו אני מתחרפנת נונונונו

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifבואי לאיסי 2GO

או משהו נווו יאיאי נעמה יאיא מפגש יאי

broken winges

New member
יייייייייאא

נעממממממממממההה חיבוק ואני אראה אותך ויהיה מפגש ואני אבוא עם השחור לבן ועם האולסטאר של אחותי הגדולה קשר על הרגליים ואז ואז אני אראה את כולכן ואחבק ואאנוס אתכן ואביא חוטים ושני אוטובוס והליכה ברגל ורכבת ייייייייייי ויייייייייייייייייייייפיייייייייייייייייייייייייייי ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ *נושמת* פו.

../images/Emo163.gifיאא אני מאחרת לרכבת ><

היינו כבר צריכים לצאת בתשע כדי להגיע לבנימינה ב-10 >< תהנו (וגם אני) במפגש כולן!! וסליחה אם אני אשאל מי זו >< כי אני לא יועדת איך נראות פה רב הבנות

../images/Emo163.gifאם את מגיעה לרכבת ב-10 אז כן

תוכלי לזהות אותי ואת ליאל ככה: אנחנו ארבע אחי, אמא שלי (שיש לה שיער מתולתל ג'ינג'י) אחותי שיש לה שיער חום חלק, לובשת גינס וגקט שחור ואני שלובשת מעיל אדום נפוח וג'ינס ונעליים אדומות אם תזהי זה יהיה מעולה

the queen zohar

New member
אני בתחנה בהרצליה../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

תני לי את הנייד שלך, אז אני וטלם נוכל לשבת לידכם...

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifנעעמממממה

אני משעממם לי האאא אין לי אוזנייים

למעלה