סליחזומי :]

shoohy

New member
אממ..מישי?../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אני מאמינה שאין כאן כמעט אנשים שמכירים אותי
אז...נעים מאוד אני שחר.
. אני אהיה מחר בעזריאלי. אז. אולי אני אקפוץ לבקר
אז....אומ. זאת אני..:S:S. תמונות קשות..]פיכסע:S. אומ. אני אלבש מכנס שחור או מכנס משבצות או משו כזה. סווצר שחור. ואולסטאר מאגניבות
. אומ יש לי פוני שחור-כחול ושיער חום
. זיהו
אומ. אני דיי הולכת להמון המון מפגשים אז אז איפה תיהיו?
נייס טו מייט יא גייז..

broken winges

New member
..

לא ממש מתרגשת.. למען האמת די בבאסה. אופיר ואילנה והמיכליות ואולי שרונ ויולי וגם עוד מלאמלא לא באות. וציפיתי כל כך. אני פוחדת להרגיש כזו לא קשורה. קארינה אני אוהפת אותך. מילא נלך יחד לשנקין. לא יודעת אפילו מה אני אלבש.. אבל כנראה שזה יהיה ככה: *כנפיים לבנות *מכנס ג'ינס קרוע בשתי הברכיים וגרביים פסים שחור לבן. *רוב הסיכויים שג'ק לא יהיה נוכח בגלל שהוא קטן מדי. *אולסטאר. *חולצה עוד לא בטוח,אבל מה שכן כנראה מעיל שחור. יש לי שיער חום כהה שחור. עיניים חומות. נקודת חן בסנטר... אבל היא די קטנה... אממ זהו.. אה טבעת כסף ושרשרת חומה צמודה. קארינה תתקשרי אליי כשאת עולה על האוטובוס ליתר ביטחון טוב?

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifמעיין../images/Emo23.gif

נו אני באה אני אוהב אותךD: אופיר כן באה
תיהיה שמחה

behind the masc

New member
אני באהה עאעאא^^^^^^

אני לא יודעת מה אני אלבד עדיין
אני מביאה ציורים שלי^^ וממ תיק, פלאפון, פוסטר של אבריל למעיין^^ וממ אני לא הכנתי כלום עדיין כי כשתהחלתי להכין אז חשסבתי שאאני לא באה, אז מכתבים אני אכתוב שם^^ אממ יש לי שיער שחור מדורג, עניים חומות ממש כהות, נמשים..וממ.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifייאיא אני כולכך אוהבת

אותך יאייא את כוסיט וזהו יאייא את בסוף באה *כיייף*

באה אעאעע

אני אלבש סוצרט אפור..חולצה קצרה של פיל
נראה לי גינס קצר וגרביי ברך=]] ואני אביא כסף ואמ..זהו נראה לי! לא עשיתי מכתבים ולא כלום..כי כי כי לא היה לי כוח=[ אולי אני אקנה לחברות היכ טובות שלי מהפורום סוכריה על מקל או משו=]] ואמ..אעאעע מפגש!! ואעאעע אני לא מתרגשת בכלל זה מזה מוזר לי.. שני את באה בסוף? אם שיר?

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifגם אני לא מתרגשת:0

בה יש אני אראה אותך שוב אני כולכך התגעגעתי אלייך ולא דיברתי איתך מזמן יאיאלוב יא
*תנועותידיםמוזרות*

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo3.gif

המממ אני אלבש.... הו באמת מה אני אלבש
*חושבת* אולסטאר בורדו חותלות שחור אפור(מפוספס) או גרב פסים צבעונית. גינס שיקופל המממ חולצה ארוכה כולשהיא מעל סודר או משהו (אני ממש רגישה לקור ) הממ אין לי משוג מה ללבוש.. אהא חולצה ארוכה מעל סוודר דק כזה חום מעל חולצה כולשהיא>< ומעל סריג נחמד וזהו. אה וצעיף צבעוני ואת הטאוזניים הנחמדות שלי ותיק קיטי ורוד ובו יש פלאפון כסף וצמידים והממ אני לא החלטית.. אני אחפש תמונה בטח ישנה כולשהיא ואני אוכלת רק אוכל בריא
ואני עוד מעט אכתוב לכן דברים פה וישט נאי מפגרת

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif><

הממ פרסמתי את זאת כבר והיא ישנה:0 אני שונה קצת עכשיו

tamaguchi girl

New member
מצטערת שהייתי ממש דפוקה בטלפון

קודם
היתי בלחץ באמצע האריזות ואבא שלי עיצבן אותי >.>" מחר ב11 אני אצלך

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif אני באה בסוף DDDDDDDD:

סוודר שחור, מכנסיי קורדרוי שחורות. מין סריג רשת יפה כזה DDDDDD: מספק? P: אממ אני מביאה תיק. פלאפון. אייפוד. מפתחות. ארנק. ואת עצמי P: אעאעאע אני באה ^^

Winter Blue1

New member
את באהההההה ../images/Emo99.gif

והפעם תביאי לי צמיד כזה אם את מביאה.... =]

למעלה