סליחזומי :]

ScOrPiO gIrL1

New member
תיהנו במפגש!!

אני לא יכולה לבוא! פול דברים על הראש! סילבסטר והכנות! וניג'וסים לאבא שלי כדי שירשה לי להביא את החברה הכי טובה שלי לישון אצלי ושני בנים מהחבר'ה שלנו גם!

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gifיאDDDD:

את באה^^; הממ...מה אני לובשת-.- ג'ינס נחמד כהה. חהחה סופסוף מצאתי ג'ינס שמתאים ליXD ואממ...בטח איזה 4 שכבות של חולצותX:(כי קר לי. שקטX:) וסווצ'ר אדום ממש דהוי מוזר של המושב כי הוא חמוד ונוחDD: ואולסטאר שחורות ותיק כחול עם מדגסקרXDDD(שי, תביאי גםD:) להביא שוב את ההארי פוטר?
חהחה. עכשיו יש לי פלאפון עם מצלמה ואני אצלם אותכןDD: הו ויאנ, נפגשים בטאוורקורדס^^

אני לא יכולה ../images/Emo7.gif

אני באה,אבל ישר מדודה שלי ואנלא יכולה להביא ת'תיק ההוא כי לא ידעתי שאני אהיה פה אז לא הבאתי אותו.. אני אקפוץ עלייך...!!

PakoLina

New member
תהנו לכן במפגש ^^../images/Emo118.gif

אני לא באה, לי וליובל (yuvichan) יש תחרות רכיבה ארצית ליד ים המלח
אני כנראה אהייה במפגש הבא ^^ תהנו

בקשר למפגש. ../images/Emo29.gif

יהיה ישרא בלוג שהם מאות, ועוד כמה פורומים, אז בואו נישאר מאוחדות או משו, טוב?
באה. ^^

Winter Blue1

New member
אני באה

אממ לא בטוח עם איזה בגדים אבל אתן תזהו אותי! יאנה ונעה דברו איתי מחר כי שתיכן ברכבת מכפ"ס והכל.... הלוך אני נוסעת באוטו אבל חזור ברכבת אז מתי אתן חוזרות או רוצות לחזור? טוב אמממ זהו =]

../images/Emo163.gifאת בורחת ממני את שונאת אותי

את שונאת אותי
את לא מדברת איתי יותר את רוצה להתגרש ממני

Winter Blue1

New member
לאאאא אני אוהבת אותך המוןהמון!!

ומחר אני אביא שלט כזה: "מצאתם את משפחתי האבודה? התקשרו 1784738956 אם מצאתן את: אלאור טעלי אופיר סשה יובל ולאה" כן זה יהיה השלט שלי בתקווה שאני אגיע מוקדם וזה.... מישהי באה לפני 12 כי אם כן אני כנראה יהיה שם ב-11 וחצי! אז דברו איתי בנות במסרים!

tamaguchi girl

New member
מפגשש DD:

אני אלבש סריג פסים בצבעים ירוק-תכלת-לבן. על זה ג'קט פליז כזה גדול של פוקס בצבע תכלת עם כיתוב של פוקס בכחול כהה. ג'ינס D: אולסטר כחולות
ואם יהיה קר אז צעיף ורוד למרות שהוא יהיה לא קשור. או שאני אגנוב לאחותי את הצעיף השחור שלה או משהו
ויהיה לי תיק ורוד של פוקה. וגם כסף, פלאפון, מצלמה, עטים, דפים, כרטיסיה לאוטובוס וזהו אני חושבת
וזה מפגש שלישי שלי

tamaguchi girl

New member
אה וגם אני אביא חוטי פלסטיק ../images/Emo3.gif

למחזיקי מפתחות D: במפגש הקודם חיסלו לי אותם, הם הפכו לפופולרים

למעלה