סליחזומי :]

Radio Joe

New member
סליחזומי :]

מפגש. מחר, בשעה שתייםעשרה וחי, איפה נפגשים? >< אני באה בסוף
. אוקיי, שרשור אחרון בנושא. מקווה שזה בסדר |מתה| מה אתן לובשות, איך אתן נראות, מה אתן מביאות איתכן וכה.

Radio Joe

New member
וחצי*.

אני אלבש ג'ינס, מעליו חצאית קצרה שחורה וחגורה של כאלה פרחים כסופים מחוברים וחגורה ורדרדה שמקסית בשם פנינה [או שלא]. האמ, סווטשירט סגול גזור וגופיית פסים שעושה לי ציצי D: ותיק עקום בצבע אדום-כחול כהה עם הדפס מאגניב. והוא עקום כי אני תפרתי אותו.
יותר נכון, תופרת. ואם אני לא אחזור עכשיו למלאכת התפירה אני אצטרך להסתפק בתיר מנצנץ פאקצי. וכסף ופלאפון [מי שרוצה, שתשלח מסר] ואמ זהו
. וברכה ליהב
כמובן.

Radio Joe

New member
הו כן

אני שטנית [נו אני עדין בהכחשה. אני רוצה לשוב להיות בלנודה מטמטמתD:] ואני ג םאלבש אולסטאר אדומות מלוכלכות אם יהיהלי כוח להחזיר את השרוך לנעל. ואם אני אמצא את הנעל חסר תהשרוך. עם ציורי סקא ^^

נאמ...מסתומרת שטנית?

ורוד בשער? גמלי יש... פעם אמרת שאת עשית ורוד=] נראה לי שזה מתאים לך..לא ראיתי עדיין

Radio Joe

New member
כבר אין...

כיכי המטומטמת שעשתה לי עשתה עם חומר שעלה שלוש שקל בשוק ב"ש. קקה.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifתיהי תיהי ^^

לובשת-חולצת פסים מגניבה עם כלמיני צבעים ^^ ירוק זוהר וורוד פאקצה ועוד מלא
וסווצ'ר כלשהו
ג'ינס 3 רבעים וגרביים ורודות מנוקדות
ואולסטאר
ושלט הצללה על חמוד
תמונה שלי ושל הכוסיט שבאה איתי [עירית
] אני באדום ^^"""

Blue Pencil

New member
את לא רק נראית.

סתםסתם,אל תעלבי,זה היה בצחוק.
את נראית שם כמו תמיד,מדהימה.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifואני מביאה... ../images/Emo3.gif

-כסף. -מצלמה. -פלאפון. -הארי פוטר [?] -שלט הצללה על. -עירית DD:

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif

שיער שחור-נפוח-תלתלים
עד מתחת לציצ ככה. עור שחום-רגיל כזה ויהיו לי מגפיים כאלו מעפנות ולא יודעת
מביאה פלאפון, מזון
, כסף [כנראה
], אהה. אולי ציורים
מתה לפגוש כבר בנות, נו ^^ רגע *קוראת שוב את ההודעה הראשית* יאנ את באהההההה?!?!@?!??@!?@!~?@?#~<#$!%?%? DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:~!?@~?# חחחחחחחחחחחחחחחהההההההה ^^ אני נקבה מאושרת ^^ *מקפצת* *הולכת להכין נחשלמיהדוליבייס*

../images/Emo163.gif...../images/Emo3.gif

שיער חלק שחור, נמוכה כנראה עם חולצה אדומה סינית כזאת (אם תכנסו לשדח"ם לדולי שלי, תבינו איך החולצה בערך) ג'ינס ונעליים אדומות (אין לי אולסטאר למרות שאני אוהבת זה פשוט לא מתאים לי
) וכנראה עם משהו ליובל
ו.. עם ליאל
אז תנסו לזהות
הומ... שלה לה לה?

shmeksit

New member
|מחר| יאא זה מחר! :]

D: אממ אני אחבש כובע עם פסים בגווני כחול ויש לו פונפון חמוד כזה עם מלא חוטים, ויש לו פרח באמצע. אני אלבש סריג לבן ארוך, מתחת אני אשים איזה חולצה נחמדה, ג'ינס, אולסטאר אדומות. ושלט מגניב שכתוב עליו: איה אחותי (הכוסיט) קרן? :] D: אני אבוא עם תיק נחמד שעדיין לא בחרתי אותו ולא מצאתי את האוזניים :[ אוווףף אבל זה מחר! *מתרגשת* אממ הינה תמונה שלי, תסבלו!

כנסו....

ואני יבוא עם ג'ינס כזה שדורכגים עליו חולצה נחמדה שעדין לא בחרתי וג'קט כזה כחול נקשר בלי שרוולים ואולסטאר [יא אולסטאר] תכלת כזה עם ציור תראו כבר ועם תיק כזה שתפרתי בעצמי מג'ינס של אימא שלי...... ושלט שכתוב עליו יובל מתה עליך ובלון הליום ובלון רגיל מזל-טוב יובלוש'

Blue Pencil

New member
יא.../images/Emo23.gif

אני אראה אותך~!~! DDDD: [בתקווה שאני אבוא כמובן-.-'] אוקיי,ולהלן פרטי הלבוש אשר אזרוק על עצמי[
]:
ג'ינס.יכול להיות שזה יהיה הג'ינס המתרחב שנמצא עליי 5 ימים בשבוע[כי יש לי פעמיים בשבוע ספורט,ואסור לבוא עם ג'ינס]או ג'ינס אחר,תלוי אם נמצא ג'ינס מתאים ויפה ונח בחנות היום.
חולצה.סביר להניח ששתים:קצרה על ארוכה,כדי שלא יהיה לי קר. אבל זה לא משנה איזו חולצות אלו יהיו,כי אני בטח אהיה עם סוויטשירט מעל.
סוויטשירט.^^ אני מניחה שסוויטשירט פליז עבה כחול שכתוב עליו FOX בצהוב.
נעליים.אולסטאר בצבע סגול בהיר,ואחת מהן עם שרוכים-ריבועים-ריבועים[שכחתי איך קוראים לזה
]
בטח שיער אסוף בקוקו גבוה,הכי נח.
עם הגומיה בצבע גוף בהיר בהיר שאני חורשת עליה,ובקרוב תיקרע.
תיק.של קיפלינג,בצבע סגול כהה. ובתוכו:
כסף.
פלאפון.
ה"פ[אנגלית] במשקל 200 טון,אם יהיה לי כח לסחוב.
עטים,טושים,עפרונות,עפרונות עיניים.
דפים.גזורים/שלמים/מקופלים/משהו.

Blue Pencil

New member
לאנראהלי.../images/Emo122.gif

נו שעושים עם השרוכים מעל-מתחת-מעל-מתחת.

למעלה