סליחות

L L B

New member
* "איים עם אימא שלי" =

"איים על אימא שלי..." התלבלבתי...

הוא קיבל 12 שנים בפנים ללא חנינה

וללא חופשות..נראה לי שהעונש שלו הוא סוג של תקדים

L L B

New member
גמלי נירה ../images/Emo9.gif

כי מי היה חושב על עונשים מהסוג הזה לפני עשׂור? תגידי לילי- איפה את בכל הסיפור הזה? איך את מרגישה עם זה? שמחה על העונש?
עצובה?
או שאולי קצת מרחמת?
(את יכולה לענות... רק אם מתאים לך
)
L.L.B

אני שמחה על העונש כי יש לנו שקט

ועצובה או יותר נכון לומר מרחמת עליו כי זה עדיין אבא שלי

L L B

New member
כן... ../images/Emo10.gif

מאוד מבינה...
התחושות שלך מאוד אנושיות ולגיטימיות... וסתם שאלה- מותר לכם ללכת לבקר אותו?

בעיקרון אסרו עליו לצאת לחופשות

אבל אם נאמר אני ארצה מותר לי.. כמובן שאני לא רוצה.. מה גם שאוטוטו צריך להיות לו ערעור וזה יכול לעבוד לטובתו ואני ממש לא מעוניינת בזה... ובכלל שמעתי ששב''ס יכול להיות בועדה פנימית מארגן לו חופשה וזה ממש לא מוצא חן בעיני...

L L B

New member
אה, לא ידעתי שהוא

מערער... מחזיקה אצבעות
(ד.א. - גם האדם שנגדו התלוננתי וקיבל כבר את גזר דינו החליט לערער. העירעור הוא ב-19.1.2006). לינויו'ש, יכולה לשאול מה את מרגישה כלפי אבא כיום? אחרי גזר הדין? ומה הרגשת כלפיו לפני שכל הסיפור הגיע לבית משפט? (אם אני שואלת יותר מדי שאלות ולא מתאים לך לענות - את יכולה להגיד
) שבוע רגוע,
L.L.B

גאה בך!!

אני מאוד שמחה לשמוע שגדלת בלי לשמור טינה או לשנוא מישהו, ואשרי שהצלחתי כי אכן יש לרחם על זה שנוטררררררררררררר ושונאאאאאאאאאאאא. אבל מעולם לא הייתי סמרטוט של מישהווווווווווווווו וגם ידעתי לעמוד על שלי אבל ריחמתי... סלחתי.. נתתי עוד צ'אנס.... אבל לא למד כלום וכעת משלם על זה. אסור שיהיו לך יסורי מצפון כי הוא צריך לשלם על שעשה! אני מאמינה שעכשיו אכן מתכוון לסליחה העניין הוא, האם יעמוד בהבטחה שלא יחזור לסורו, ידוע לך שיש שלבים בסליחה... גמר חתימה טובה והגשמת כל השאיפות
באהבה ענקית
אמא

מצחיק אותי שאימא שלי מודיעה שלי

שהיא השיבה לי תגובה על גבי הפורום של בטיפול.. אבל אמא כך אני מרגישה ומרחמת על שסבלת והיית צרכה לעבור את כל זה... גמר חתימה טובה וצום קל- בשמש החמה של אילת
לינוי

MommyHug

New member
וואו, מ ר ג ש! ../images/Emo9.gif

איזו אמא! איזו בת! מחמם את ה
(מדברת אחת בלי)

MommyHug

New member
אני תמיד חשבתי שאני לעולם לא כועסת

בגלל שאני תמיד מבינה את האחר, גם אם הוא פגע בי בצורות מזעזעות!!! עכשיו, בזכות הטיפול, אני מבינה שכעסתי אבל לא הרשיתי לעצמי להגיד את זה לעצמי ולפעמים אפילו לדעת את זה. כך שעכשיו אני מתחילה להודות בכעס, גם אם בקטן. אחרי שאני אודה בכעס אני אוכל לסלוח ולהמשיך עם החיים שלי בצורה נקייה יותר... ואני רוצה להגיד לך משהו, לינוי, שהעובדה שאבא שלך בכלא על מה שהוא עשה זה מעודד (לא בגלל שאני רוצה או חושבת שאת צריכה לרצות שהוא יסבול) אלא בגלל שזה מוכיח לך שלא אתאשמה במצב, אלא שזה הוא שעשה משהו שלא ייעשה. אם היו מענישים את אמא שלי ואת שאר האנשים בפגעו בי, הייתי מרגישה פחות רגשות אשמה. אני חושבת...

דממה

New member
היי דיווה

יצא לנו להכיר בנסיבות אחרות אם את זוכרת... את הסליחות שלי כתבתי היום כאן את הטיפול רק התחלתי לפני כחודש, אז זה עדיין לא רלוונטי...

למעלה