סליחות

עדן גפן

New member
סליחותיי../images/Emo3.gif

אני שונאת לבקש סליחה מאנשים. אז אני אבקש מעצמי. סליחה שאני כזו אגואיסטית, סליחה שאני אוהבת לקבל, סליחה שאני שונאת לתת. סליחה שאני מתאהבת וגורמת לעצמי סבל, סליחה שאני מקיאה, סליחה שאני אוכלת, סליחה, סליחה שאני קיימת. לא התכוונתי לגרום לך (לי) סבל
באמת

דג שמש

New member
עדן,

את רק בת 14, מותר לך לעשות טעויות, להיות אגואיסטית, לאכול יותר מדי, להתאהב... (לא על הכל יש לנו שליטה, וזה בסדר, במיוחד כי את עדיין נערה צעירה). אולי תכתבי כמה סליחות מנוסחות אחרת, או אולי לא סליחות, פשוט מעין חשבון נפש שמספר גם על כמה דברים יפים וחזקים בך, שאת יכולה לאהוב? חשבון נפש הוא משהו שקול, מאוזן, שמכיל מספר צדדים, אולי זה יותר נכון מלבקש סליחות?

עדן גפן

New member
חשבון נפש../images/Emo24.gif

וואו. איזו שנה
היה בה הכל.. אפילו, אפילו היה טוב לפעמים. אכלתי, הקאתי, לא עזרתי בבית, התאהבתי
, נשבר הלב
, השירים, השירים שכתבתי השנה היו מפלט מדהים בשבילי. התחלתי את שנת ההדרכה הראשונה שלי, פגשתי ילדים מדהימים שלמדתי להדרך
אנשים מדהימים שאין כמותם
. החניכים שלי מדהימים
בסוף השנה התחלתי יותר לצחוק מאשר לבכות
מה רע
האמת היא שלא הרבה

MommyHug

New member
הטיפול שלי עוזר לי קודם כל

לסלוח לעצמי סוף סוף!!! אחרי האשמה הזו שלא עוזבת אותי וההרגשה שאני תמיד לא בסדר, ולא משנה מה קורה אני אשמה... לאט לאט האשמה הזו כלפי עצמי פוחתת ואני יותר סלחנית עם עצמי. הרשויות לדעתי צריכות לבקש סליחה ממני שלא עזרו לי כשהייתי חסרת אונים ולא היה מי שיוציא אותי מההתעללות הזו. הייתי רוצה שהפסיכולוגית שלי תסלח לי על השגעונות שלי...

טלינקה5

New member
מבלי להשמע מתנשאת...

אני חושבת (ובטוחה!) שיש הרבה אנשים שצריכים לבקש סליחה ממני, אבל אני לא צריכה לבקש סליחה. אולי על כל מיני דברים קטנים, אבל קשה לי לבקש סליחה כשאני יודשעת שיש כ"כ הרבה אנשים שצריכים לבקש ממני על דברים גדולים בהרבה ולא מבקשים. מכיוון שאני עושה חשבון נפש וחושבת על עצמי ועל הסביבה כל הזמן,אני לא חושבת שאני צריכה את יום כיפור. מה שכן, לדעתי הרבה אנשים צריכים לעשות חשבון נפש ודחוף... אבל הם לא יעשו... מצטערת אם זה נשמע מתנשא...

למעלה