סליחה-

אני לא יודעת אם הסליחה באה...

אבל אני בכייף מצטרפת... רק קחו אותי מכאן...

לונדון!! עכשיו!!!

את לוקחת אותי???.. מיייאאאוווו אני אתנהג יפה! מפטיחה!! בקשה בקשה בקשה...
פלייייייז שיו מוז איזו אמא כייפת את אם את לוקחת אותי!! (חניף חנוף ת'חנפתי..)

ה מוזה

New member
אבל .. אבל .. אבל ..

לונדון לא מחכה לי חוץ מזה טייסה טסה רק טיסות פנימיות היא פטריוט-ית :)

טוב , מה טוב?? מצויין!!

מה אתן אומרות, טיול לרמת הגולן? עין זיוון, היהודיה, הבניאס, מג'דל שמס... וואי איזה כייף יהיה, ירוק, מים, אוכל (הרבה אוכל- הרבה הרבה אוכל!!) טייסת, מה את אומרת?

הטייסת

New member
עזבי אותך לונדון-

אין כמו ארצינו מולדתינו. הארצ בה הכל קורה. המתים מתים ואלה שנשארו בחיים,עומדים לפני מותם.

קודר משהו...

הכל בסדר?... בכל מקרה אם כבר אנחנו עומדים לפני מותנו, לא עדיף שנעשה חיים קודם..?

הווווו ארץ גולו...

ארץ גולו היא מקום נפלא ומיוחד, דמייני לעצמך, את ישובה בין שמיים וארץ, מביטה מסביבך, עטופה בבועה, מנגינה נעימה ברקע, וחיוך גדול על שפתייך ועל שפתותיהם של אורחייך שזימנת לך למסעך, מסביבכם עצים ירוקים, שפני סלעים מתרוצצים לכאן ולכאן.. רוח נעימה בשערכם, התרגשות קלה עוטפת אותך לנוכח העובדה שאת פשוט בין שמיים לארץ, והדרך עוד לפנייך, עליות ומורדות, ואתם באוויר מרחפים, לעיתים נראה כי האדמה קרובה יותר ולעיתים מתרחקת, מישהו מהנוכחים מצחקק במבוכה שמסגירה את חששו מהמסע, ואז , את מתרוממת לאיטך ממקום מושבך , מייצרת את הפרצוף הכי לייצני ששרירי פנייך מסוגלים לעשות, ובקול דרמטי את אומרת: "הו, דברים מוזרים קורים בארץ גולו"
אין על הרכבל !

ה מוזה

New member
חחח והיא שתתה ,אה? ../images/Emo9.gif

בועות רכבל לשום מקום אוהבת את הטיול של גולו אפשר מחר עוד פעם ?:) לילה טוב ואופטימי

הטייסת

New member
קחי אותי שרוננ :)) אח ,ניצח הסקס

והרגש מה? נעלם,לא היה גמ. הכל מכור מראש. בלי לראות ידעתי.

הטייסת

New member
צלילו-

לפחות התפשטת. מוזי באה ונרדמה בשמירה. מזל שאני יודעת לטוס. ולהטיס. ח ::)) ראית מוזי מה קורה עם הזמנ? ראית? תגידי שלא הבנת. נשבעת לא להסביר.

למעלה