``סליחה?``

``סליחה?``

``כן?`` אני מסתובבת ושואלת. ``את מאד יפה, את יודעת.`` ``תודה.`` אני עונה. ``בת כמה את?`` ``16`` ``אה,`` מחווירות מעט פניו. אפילו לא טרחתי לשאול אותו לגילו, הבטחתי בפניו ובקרחתו המתפתחת ויכולתי לנחש שכבר מזמן עבר את גיל ה30. ``את עוסקת באמנות?`` ``כן, קולנוע.`` ``אה, קולנוע זה מאד אמנות,`` הפליץ לי משפט משומקום. ``את יודעת, יש לך תווי פנים יפים מאד,`` החמיא לי שוב, ובעיניו ראיתי שהוא מת לקחת אותי לאיזשהי פינה חשוכה ואלוהים יודע איזה מעשים יבצע בי. ``תודה,`` אני עונה שוב, מתה ללכת משם. ``את יודעת, פעם יצאתי עם מישהי צעירה...`` מתחיל לספר לי ובינתיים אני בכלל לא מאזינה ומהנהנת בראשי ``כן, כן, מה שתגיד,`` אני אומרת בליבי. ``יש לך טלפון?`` אמר כשסיים את סיפורו המשעמם להחריד. ``בין השאר.`` אמרתי. ``אפשר?`` ``כן, בטח.`` עניתי בחצי ציניות חצי רצינות. הוא שולף סלולארי, ורושם. ``מה השם?`` ``מיכל.`` ``וואו, איזה שם יפה.`` ``תודה,`` שילך לדחוף את הראש לאסלה עם כל המשפטים הפלצניים שלו. ``אני דורון,`` ``נעים מאד.`` כן, בטח. ``מה השעה?`` הוא מביט בשעון. ``עשרים לשמונה.`` ``אני חייבת תיכף לזוז, אני הולכת להצגה של חנוך רוזן.`` ``באמת? וואו, את ממש בקטע של אמנות, אני אומר לך, יש לך פנים שאומרות שתצליחי.`` ``תודה.`` ``טוב, אז... מה הטלפון?`` ``03-5282656`` אני עונה, כבר משננת את הטלפון בראשי, שבטח כל פדופיל ממוצע שהתחיל איתי הספיק להתקשר אליו. ``אוקיי, אני אתקשר ככה איזשהו ערב אחד, נצא ככה לסרט, או לכוס קפה, נראה כבר.`` כאילו אף פעם לא שמעתי את המשפט הזה מהפדופילים האלה שמתחילים איתי. ``טוב, בכיף, היה נעים להכיר,`` שיו, איזו צבועה אני. ``יאללה, ביי.`` ``ביי.`` אם יש משהו שאני ממש שונאת, זה את הפדופילים האלה שמפליצים לי מחמאות מטרידות שבכלל לא הייתי רוצה לשמוע מלכתחילה, מידיעה שהם סתם מתים לקחת אותי לאיזשהי פינה חשוכה ולבצע בי את זממם. אי אפשר לרכז אותם איפשהו? אתם יודעים, גטו ורשה או משהו? think floyd מיכל

Oi Vey Zmir

New member
תמסרי לו ד``ש

אני בטוחה שפגשתי את הבנאדם הזה בטיילת הוא אמר לי בדיוק אותו דבר רק שאני עניתי ב``יא מכוער אתה יכול להיות אבא שלי. ואם היית אבא שלי הייתי נורא נעלבת``. והוא גם שאל אותי אם אני מזל אדמה במקרה (מזל שור...אז כן) ושאני נראית אומנותית וככה וככה וככה...מיכל, הנה דרכינו מצטלבות. הכי מגעילים הפדופילים האלה יש איזה שני זקנים בסנטר שבהו בי בצורה חשודה ואמרו שאני שיינה מיידלע (ילדה יפה ביידיש) ושאם הייתי בגילם...אוי אוי אוי...אחד הגדיל לעשות, לקח אותי לפינה (הוא קצת דפוק בשכל) והסביר לי שכל הבנים זונות. יפה, בנאדם בן 95 שכוחו עוד במותניו (?) אוי

AirOHead

New member
גם את???

גם לי איזה זקן אחד הסביר שכל הבנים זונות. לא זוכרת איפה. אולי זאת איזה כת סודית בבתי אבות במטרה להטריד בנות צעירות. אני פשוט שונאת שונאת שונאת את האנשים האלה. יום אחד חזרתי מחברה שלי באוטובוס ומולי ישב איזה אחד בן 40+ נראה לי. כל הנסיעה (שהיתה לפחות איזה שעה) הוא בילבל לי את המוח כל חברות שהיו לו ועזבו אני לא אכניס אותכם לפרטים. בשלב מסויים החלטתי שאם אני לא יורדת זה ייגמר במכות (הייתי כזאת קרובה להעיף לו בוקס כדי שיסתום את הפה) אז ירדתי באמצע שום מקום. אבל העיקר נפטרתי ממנו. צריך לאשפז את כולם.

ווואייי ...

בטח אתן מזה כוסיות ... איך אני שונא שכל הבנות מתחילות איתי ... נמאס לי מזה .. שיעזבו אותי בשקט .. סוטות, אני כבר רואה את המבט שלהן .. איך שהן רוצות לקחת אותי לצד ולבצע בי מעשים מגונים ... אני שונא שהן צובטות אותי בתחת .. בכלל, אני רגיש מאוד לכל הקטע הזה, שיפסיקו עם הדברים האלה.

kirk hammet

New member
אני הייתי לוקח את זה כמחמאה

אם מישהי בן 43 הייתה מתחילה איתי , הייתי לוקח את זה כמחמאה ...... רק מה , אפילו קשישה חולת מין שלא מקבלת לא הייתה רוצה אותי .. לא נורא ! זה ממש עצוב כבר אבל לי לא איכפת ......

hasaroot

New member
we are the same my brother!

תקופת שפל, בצורת, איך שלא תקרא לזה - זה אצלי פשוט לא הולך.... :-( אולי אני אהפוך לפדופיל? :) מישהו מכיר איזו כוסית בת 5? habarnash עבר את הגבול (?)

kirk hammet

New member
וואללה ?

משהו דפוק אצלך בראש ..... סתם לא ... טוב כי את חדשה את לא ראית את השטויות שכתבתי פה בהתחלה אלא אם כן , את מתכוונת שהיית רוצה את קירק לי האמט האמיתי ... ואז כנראה משהו לא דפוק אצלך בראש כאילו , יש לו כסף , הוא יודע לעשות מוזיקה , ואני מניח שהוא נראה לא רע ...

לא אכפת לי

שזה ישמע מטומטם, אבל בבקשה בבקשה בבקשה תגידי לי שלא נתת לו את הטלפון האמיתי שלך. ופרסמת אותו פה. זה מדאיג. וגם אם זה לא, את עדיין מטומטמת. אני אוהבת אותך, מיכל, אם זה מה שיסתום לך את הפה. דולצינאה.

*may*

New member
מיכל..

דבר ראשון - מה את מדברת עם פדופילים?! לא קלטת בהתחלה שהוא מטורף??? דבר שני - באמת נתת לו את הטלפון שלך ?!?! אם כן אז תסלחי לי אבל זה לא היה מעשה חכם.. ממש ממש לא. ועוד לפרסם את הטלפון שלך כאן....... עשית את זה בכוונה או שלא שמת לב ????

flowr..

New member
נו, ברצינות....

ממש לא נראה לי שמיכל גם נתנה לפדופיל וגם פירסמה באינטרנט את הטלפון האמיתי שלה... וגם לא נראה לי שהיא תיתן לפדופיל/תפרסם באינטרנט טלפון של מישהו שהיא מכירה... מסקנה: מיכל המציאה את מספר הטלפון על הרגע, כדי שהפדופיל יעזוב אותה...

טרנט

New member
היא לא בדיוק המתיא אותו על הרגע...

אם מעיינים בהודעה, רואים שכתוב: ````03-5282656`` אני עונה, כבר משננת את הטלפון בראשי, שבטח כל פדופיל ממוצע שהתחיל איתי הספיק להתקשר אליו`` מסקנה: מספר קבוע. בטח איזה פיצה דומינוס או משהו :) מזכיר לי את הפרק בסיינפלד... שאיליין הייתה נותנת איזשהו מספר, ואז משהו קרה והיא הייתה צריכה משהו מהבן אדם שלו נתנה את הטלפון, והיא חיפשה את המקום והלכה אליו. זה היה חנות הימורים... כולם שם הכירו אותה :) פרק טוב

Oi Vey Zmir

New member
צאו מזה

מן הסתם היא לא נתנה לאף אחד את הטלפון שלה. נולדתן אתמול? לרוב הנקבות יש שם, כתובת, טלפון ו/או פלאפון פיקטיביים. פרטים בדויים, למי שמתעקש. הפעם ניתן למיכל את הקרדיט אוי

sagireuven

New member
די כבר עם זה

מיכל תפסיקי לזיין את המוח שמישהו מתחיל איתך החלומות שלך והדימיון שלך פורים מדי והרחיקו לכת.....

תארתי לעצמי שגם תבוא תגובה כזו

את ההודעה הזו ממש לא כתבתי בקטע של ``היי תראו עוד אחד התחיל איתי.`` אלא בקטע של כמה טמטום יכול להיות בפדופיל, ולמה לעזאזל הוא חושב שאני קונה את הקלישאות שלו. אני באמת מצטערת, אולי אני צריכה פשוט להפסיק לכתוב. יותר מזה - אולי אני פשוט צריכה להעלם מהפורום. לא, יותר מזה, אולי אני צריכה לירות לעצמי בראש.

kirk hammet

New member
חס וחלילה !

אל תעשי את זה ... קודם כל - למות בטח לא , אני גם מתאר לעצמי שאינך מתכוונת לזה , להעלם מפורום - חס וחלילה יהיה משעמם פה בלעדייך אני חושב שאת כותבת דברים מאוד מאוד מעניינים מאוד

למעלה