סליחה....

סליחה....

סליחה על אותן תשוקות שבי שלא מימשתי בך.... סליחה על אותה אהבה שלך שאלי חבקתי ולא הותרתי בך.... סליחה על אותם רגעים בהם רציתי אותך וגיליתי אותך מתפתל בתוכי.... סליחה על לב שלימד פעימה לזעוק שמך... ועוד סליחה אחת , על בדיוק אותם מצבים שכאשר יחזרו , אלך בהם שוב ושוב ושוב....... <>

ק-ס-ו-מ-ה

New member
סליחה

שלא מגיבה לכל שרשור שלך.... רק שתדעי שאת כותבת נפלא לדעתי....... גמר חתימה טובה אישה פשוטה....

סליחה...

סליחה כי גרמתי לך תשוקה סליחה על הדרך הארוכה, סליחה על אהבה שלא מומשה סליחה אם פגעתי בך אישה. סליחה על חיבוק שלא ניתן סליחה שלא תמיד הייתי איתן, סליחה על שחברתי כנגדך סליחה שלא אחזתי בידך. סליחה שלא הקשבתי לליבך סליחה על שלא הנחתי ראשי בחיקך, סליחה אם נגעתי בציפור נפשך סליחה אם במקום אור הבאתי חושך. סליחה אם זעקתי שם אחרת סליחה אם הרגשת קצת מיותרת, סליחה שאותך אני ממשיך לבקר סליחה שעליך אני לא אוותר.

../images/Emo9.gif

עד כלות פעימת לב מרעידה דממת הגוף ברגע אהבה , עד לא אוכל לסער שאותי סוחף ובנשמתי גלי גאות שוצף והודף , בי נדרתי דואט ללא סוף עם אהבתך הגדלה כקני סוף... <>

../images/Emo9.gif

שומע נשימותיי באפלה הכחולה רואה את דמותך מולי כה צלולה, בים של תשוקה מתכרבלים בצלילה פעם אחר פעם נתווית העלילה. הגיאות סוחפת אותנו למחוזות רחוקים על החוף תמצא אותנו מחובקים, גלי הים על רגלנו מתנפצים לו רק היינו זוכים במה שאנו חפצים. דואט מושלם בין גבר לאישה את תווי גופך לי את מגישה, פורט עליך את הניגון המושלם מנגינת האהבה לא תופסק לעולם

../images/Emo20.gif../images/Emo9.gif

ידיי יחפנו כל פיסת עור בך ילושו תאוותי כקדר אומן על גופך , עוד טיפת זיעה זולגת ואת גופך כבחימר מפסלת .... בין ירכיי תשוקתי היוקדת ושיני קרח מנפצות , נבואות תאוותך על שפתיי ממלמלת , לשון קרירה בעורפך מטיילת , חזך מצטמרר בתוך גופי עלומייך משתרגים... מבט עיניי את גופך שוצפים, להפוך בך את הקשה לרך הם חושקים נשהה רגע .. נאסף עד כלות אגן אל אגן נרקע , נקלע לקליעה עד נפש תודה על כל הטוב שעוטף... .... <>

../images/Emo20.gif../images/Emo9.gif

ידיי יחפנו כל פיסת עור בך ילושו תאוותי כקדר אומן על גופך , עוד טיפת זיעה זולגת ואת גופך כבחימר מפסלת .... בין ירכיי תשוקתי היוקדת ושיני קרח מנפצות , נבואות תאוותך על שפתיי ממלמלת , לשון קרירה בעורפך מטיילת , חזך מצטמרר בתוך גופי עלומייך משתרגים... מבט עיניי את גופך שוצפים, להפוך בך את הקשה לרך הם חושקים נשהה רגע .. נאסף עד כלות אגן אל אגן נרקע , נקלע לקליעה עד נפש תודה על כל הטוב שעוטף... .... <>

../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

טיפה ועוד טיפה נשיקה ועוד לטיפה, לומד להכיר שבילי גופך מתחילתך ועד סופך. אני החומר ביד היוצר את פירות אהבתך אני קוצר, את תשוקתך הענקת לי כשי מפרי תאוותך לטעום אני רשאי. גוף אל גוף נצמד בחוזקה מבלי משים משתחררת לה זעקה, מבטים שוצפים כמו גלים על החוף שני אוהבים מגיעים יחדיו אל הסוף.

nightroll

New member
סליחה...

איך אני מגיעה לדיזינגוף?

למעלה