סליחה

ה בוגדת

New member
סליחה

בעלי היקר! סליחה. סליחה. סליחה. אם אומר שלא ידעתי שכך יהיה, אשקר. אם אומר שלא רציתי בזה, גם אשקר. אבל בעצם מה אני עושה יום יום אם לא משקרת. מבפנים, מהלב. אם הייתי צריכה לעשות שוב את השיקולים עם מי להתחתן, קרוב לוודאי שזה לא היית אתה. אבל אז, לפני עשור, כשהתחתנו, הדברים נראו לי אחרת. השיקולים היו שונים. ואני יודעת, יש לך לב של שוקולד מצופה זהב. בחיי. אבל, משהו שם חסר לי. משהו שם גרם ללב שלי למות, לאבד תחושה, לאבד גוון. ואני רציתי את כל הגוונים מול העיניים שלי, בתוך הלב שלי. את כולם. והוא, הוא צובע לי את היום יום בכל הגוונים שרק אפשר. הוא אפילו ממציא עבורי גוונים חדשים. אני יודעת, היינו צריכים להשתדל יותר אני ואתה. איפהשהוא איבדתי את החוט. וברגע שאיבדת את החוט הכל אבוד. אני מצטערת אם אני פוגעת בך. זה אולי יישמע מתחסד וצבוע, אבל התחושה הזו לא עוזבת אותי. אתה חושב שאלה רגשות אשמה? או שאולי אני יודעת שלא השתדלתי מספיק? שלא התאמצתי לחפש את החוט ההוא? אל תכעס. אני רוצה שהצחוק יחזור לך לעיניים. שנה טובה בעלי היקר.

לבוגדת!!

את מסתכלת במראה רק כשאת רוצה לבדוק כמה את יפה? או לבדוק עמוק לתוך הנשמה ומה את רואה שאת מסתכלת במראה? ואיך את מרגישה עם המצפון שלך? אך ברגע של עצבות את בודקת בנאמנות ולא מעיזה להציץ שוב במראה כי את יודעת בדיוק מה ישתקף ממנה את בורחת מהתמונה חייה באשליה וחושבת שבסליחה הכל ימחה אני חושבת שהגיע זמן לשיקול נפש כולנו מדי פעם בורחים מהאמת וממציאים איזו אשליה .. ומנסים לחיות בה, אז בקשת סליחה ונגיד והסליחה התקבלה מה הלאה? לדעתי לבגידה אין מחילה! אהבה האהבה זו עוד מלה מלה יפה - שמרגיעה לך את הנשמה אבל כשהיא חסרה אתה מאבד שליטה מחפש רק אותה ואתה לא נרגע אבל שהיא גובלת בבגידה הסוף שלה פשוט נורא!!! חומר למחשבה לבוגדת, מאחת שנבגדה.

ברור שזה עושה לה טוב כי היא>>>>>>

תשמע אם זה היה כל כך כואב לה ומציק לה היא לא היתה "פורקת" את זה פה אבל אני חושבת שקצת משעמם לה והיא מחפשת קצת אקשן.

מו שיקו

New member
ולך??????

זה עושה טוב לבוא מחופשת? תנסי פרובוקציה בשם האמיתי- זה תענוג בעיקר בחגים ושבתות

למה ה בוגדת נראית בלבושה ההולם?

אז ככה אני חושבת ש - ה בוגדת תוריד מעליה את "הדלוקה" אז אני אוריד אולי גם את התחפושת שלי, ביינתים אתה שאלת אני עניתי, כי לדעתי ההודעה הזו כאן,ואני מדגישה כאן נועדה אך ורק לעורר פרובוקציות ושום דבר אחר לא!(למרות ששאלתך הייתה אליה, מכיוון שזהו פורום דמוקרטי אז עניתי לך. אז בבקשה אל תחרוץ לשונך כלפי,בסך הכל השתמשתי כאן באמנסיפציה שלי וזו זכותי!בכל מקרה מבחינתי זו הודעתי האחרונה בשירשור זה, מבחינתי כאן נסתם הגוֹלֵל!! לילה טוב

עשיתי קצת שיעורים בשבילך ה בוגדת../images/Emo13.gif

הנישואין הם הקשר הקרוב, העמוק והמקיף ביותר שאנו יוצרים עם אדם בוגר בכל ימי חיינו. מטבעם של יחסים כאלה נובעות ציפיות רבות מבן או בת הזוג ומהקשר, חלקן מציאותיות וחלקן לא מציאותיות, חלקן מודעות וחלקן בלתי מודעות. כדי שהפערים בין הציפיות למציאות יצטמצמו ככל הניתן ולא יהיו מקור לאכזבות ולשחיקה, רצוי שהציפיות תהיינה ככל האפשר: ברורות, גלויות, גמישות, מתואמות בין שני בני הזוג, סימטריות, וללא סתירות ביניהן. נאמנות, תמיכה, אהבה, מין, בטחון ויציבות, ילדים, מעמד חברתי, חלוקת תפקידים שוויונית, בילוי משותף. אחת הציפיות הקלאסיות שאנשים מאוהבים מטפחים היא, שהאהוב יידע מה אני רוצה או למה אני זקוק בלי שאצטרך לבקש זאת במפורש. "אם היית באמת אוהב/ת אותי, היית יודע/ת בעצמך!" או: "אם אני צריכה לבקש את זה,זה כבר לא שווה!" נשמע לכם מוכר? ציפייה זו היא דוגמה מצוינת לציפיות בלתי מציאותיות, ולפעמים אף בלתי מודעות, של בני זוג. ודאי, כשאנו כה מאוהבים וכה משתוקקים להעניק ולשמח ולגרום אושר זה לזו ולהפך, נפלא בעינינו כשאנחנו מצליחים לדעת את רצונותיו הכמוסים ביותר של בן או בת זוגנו! והדבר אמנם קורה מדי פעם. אבל הציפייה שכל מה שאנו צריכים יהיה גלוי וידוע לבני זוגנו רק מתוך אהבתם העמוקה אלינו, היא ציפייה ילדותית ולא מציאותית, שסופה אכזבה עמוקה. צפיה כללית נוספת של אנשים רבים היא, שבני זוגם יישארו לאורך השנים בדיוק כפי שהם עכשיו. שלא ישתנו. שיהיו יציבים. שלא ירצו "פתאום" דברים שלא רצו בזמן החברות והחיזור. אולם ברור שיחד עם הצורך ביציבות ובבטחון, זקוקים בני אדם גם לשינוי, לגיוון. "הגיוון הוא תבלין החיים", אומר פתגם אנגלי ידוע. בני אדם ממשיכים להתפתח גם כמבוגרים, לא רק בילדות ובהתבגרות. בגיל 40 אנו שונים במידה רבה ממי שהיינו בגיל 25 או 30. התנסויותינו, נסיוננו ובשלותנו משנים את אישיותנו. החיים הם מסע, זרימה בלתי פוסקת. כדי להיות מסוגלים להשתנות יחד עם בני ובנות זוגנו, כדי להתאים את עצמנו לשינוי ולהתפתחויות הללו, דרושה ראשית כל נכונות להכיר בשינוי כעובדה ולקבלו כחלק בלתי נפרד מהחיים. מומחים לזוגיות טוענים, שאחד הגורמים המכריעים במשקלם בין גורמי הגירושין היא ההתרחקות האיטית והבלתי מורגשת בין בני הזוג. הבדלים בקצב ההתפתחות האישית והתנגדות לשינויים העוברים על בן או בת הזוג הם סיבות נפוצות להתרחקות ההדדית הזו. אם סיפורך אכן אמיתי ואת זקוקה לעזרה מוצאת לנכון להושטי לך יד לעזרה מצאתי בשבילך פיתרון קטן לסדר את חיי הזוגיות שלך,מסע לחיי הנישואין המאושרים יהודה איילון, M.A. פסיכולוג ויועץ זוגי לייעוץ והדרכה טלפון: 09-7667686 נייד: 052-338918 , אם את אוהבת את בעלך באמת ורוצה לשקם את חיי הנישואין שלכם, אז הנה כלי קטן לעזרה, צאי לדרך בברכת

ותגידי ???

תגידי בוגדת , בעלך קורא קבוע כאן ? שהרי אם כן אז הוא וודאי לא מכיר את הניק שלך , נכון ? ואם הוא לא מהמנויים הקבועים כאן , אז למי כתבת ?

הצופה.

New member
סתם מחשבה

אם ידעת מה יהיה אם התחתנת עם מי שלא רצית אם הלכת בדרך בה לא רצית ואם טעית ולא היה לך האומץ להביט במראה ולשנות כיון לעזוב ללכת למען עצמך וטובתך אז במי את בגדת אם לא בעצמך?

מו שיקו

New member
יווווווו צופיייייי

אתה צובר אוהדות בקצב מדהים אני מרגיש שאתה או טו טו עוקף אותי....

לא מחליפה..עוד לא סנילית../images/Emo13.gif

אני עוד צעירה, זוכר בובושית זו אני פשוט השם הוחלף מסיבות לא נעימות שכחת את היום בו הייתי לצנינים בעיניך ובעיני החבר שלך ההוא באותו שירשור שכחת??? להזכיר לך או שירד האסימון? בקיצור אותו יום עשיתם פה אתה והוא דמגוגיה לא קטנה, רק שאני זזתי מוקדם וקראתי מאוחר יותר, ולא הגבתי כי הכל פשוט נראה כאילו אתם אסקופה נדרסת אז ירדתי מעצם הרעיון להגיב לכם אז בכלל. נזכרת?

מו שיקו

New member
וואללה

אין לי מושג על מה את מדברת אבל אני מודה שצנינים זה אחד התחומים החביבים עלי חוץ מזה יש לי חבר אחד שאני כבר יוצא איתו די הרבה זמן, אבל לא זכור לי שהזכרתי אותו כאן בפורום, זה בכלל סוד, ולא יודע איך עלית עלי... אגב, לא נראה לי שהומור זה הצד החזק שלך

סנדי32

New member
../images/Emo12.gif

אין לך לב אין לך מצפון ? קצת כבוד את יודעת יש פתגם שאומר "מים גנובים ימתקו"
ברגע שאת כבר לא תגנבי ותהיי שלו לתמיד הם לא כל כך ימתקו ואולי גם יהיו מאוסים ורגילים כמו שאת עם בעלך עכשיו
ובמקום להשקיע באהוב שלך שאת נותנת לו כח בכך לגוון לך את החיים בצבעים כמו שאת אומרת תשקיעי בבעלך ותלמדי אותו איך לגוון לך את החיים
בכל אופן זאת דעתי האישית

למעלה