סליחה

מים גנובים ימתקו ../images/Emo140.gif

לפני הכל מאוד אהבתי את תגובתך . אבל , המשפט שכתבת "מים גנובים ימתקו" את מבינה שמשפט כזה "מחזק" את אותם אלה שבורחים מהמסגרות הקבועות . כלומר המים הגנובים יהיו מתוקים (נותן לגטימציה לאותם שוברי מסגרות ) אני בעד בכל מקרה לחזק את הבית במקום לבוא לכאן ולהתבכיין על בילבול . שנה טובה , יהונתן 38 .

סנדי32

New member
אם היית ממשיך לקרוא היית מבין ש...

המשכתי את התגובה ל...... מצב שלא כל כך מחזק את אותם לברוח מהמסגרות הקבועות ואני חושבת שזה דיי מחזק לומר את המפשט הזה ואת הציטוט המלווה אותו חג שמח גם לך

עוד זוג מתוך אלפי זוגות.......

שחיים ללא אהבה אני לא מתיחסת לקטע של הבגידה רק לקשר, או למעשה לחוסר הקשר בין בני זוג שאמורים לחיות עוד 10/20/30 שנים ביחד כל כך עצוב לראות זוגות המאבדים תחושה (כמו שאת אמרת) שחיים עם לב מת (שוב, כפי שאמרת כל כך במדויק) ובכל זאת נשארים ביחד בשביל מה? איך אפשר לחיות כך? לי זה רק מזכיר את שם הסרט dead man walking אנשים מתים רק לא קבורים לא מוצאים את הכוח, האומץ היוזמה להתחיל מחדש אם יש מה להציל אז קדימה לעשות הכל למען זה אבל אין צ´אנס אז אדיאוס בייבי וזו דעתי האישית בלבד!! בהצלחה

אחרי הצליבות

אולי גם אותי יצליבו כאן. את בוגדת? שלמה עם זה? זה משפר את איכות חייך? חיים רק פעם אחת. טעויות בחיים ניתן לתקן ואם את הטעות שעשית בעצם הנישואים עם אותו אחד את מתקנת בבגידות קטנות יתכן וזה עדיף עבורו על גירושים. "אל תדון את חברך עד שלא עמדת במקומו" שנה טובה לך ולבעלך היקר.

תשמעי ,

בגידה, מילה כל כך קשה, אבל השאלה אם הסליחה מנקה את הלב ככפרה??? אני לא חושבת שאפילו שרשמת פה את מה שרשמת ניקת את מצפונך, אני חושבת שכדאי שתשבי ותחשבי מה את רוצה באמת מחייך לחיות איתו או בלעדיו ועם אותו אהוב מגווני
בכל מקרה קראתי את הודעתך וניסיתי להבין מה רצית לומר בדיוק, אבל כאחת שכותבת פה הרבה על רגשות אני מבינה את מחפשת תשובות כאן אולי? אבל תשובות לא בדיוק תקבלי כי את חייבת לשבת עם עצמך ונבור פנימה ולחפש את אותן תשובות ומי יודע אולי מהימים תוכלי למצוא אותם. רק טוב
ושנה טובה !

למעלה