סליחה שלא שירשרתי...

totally L

New member
סליחה שלא שירשרתי...

אבל חיפשתי וחיפשתי את תחרות הזאת של EARTH WIND & FIRE ולא מצאתי... ועשיתי דוליז שישתתפו בתחרות. גם בפעם האחרונה שראיתי את התחרות אז לא הרבה פירסמו.. אולי איזה 3 ילדות השתתפו וזה לא נקרא תחרות ככה... וחבל שלא לקחו את זה ברצינות.. כי זה אחלה רעיון לדעתי!!! טוב אז הכוונה שלי הייתה להקפיץ את התחרות שכולם יתחילו לשים אבל לא מצאתי.. אז פתחתי מחדש את התחרות והפעם תציירו ותפרסמו! אז הנה שלי.. אבל השיער של ה"אש" הוא אל שלי (רק שיניתי לו את הצבע). עכשיו תגידו שאיך אפשר להתמודד עם שיער שהוא לא שלי.. אז אני יודעת! וניסיתי והתשדלתי לעשות שיער יפה אבל לא יצא לי... אז בכל זאת השארתי את השיער הזה... מקווה שתסלחו לי הפעם.

totally L

New member
תראו...

הנה זאת הדולי עם השיער שיצא לי.... מזעזע נכון? תודו שזה פשוט גועלי. איך אפשר לשלוח לתחרות שיער כזה? רק בגלל שלא הלך לי עם השיער שמתי שיער לא משלי.
שחכתי להגיד לכם לפתוח בגדול... כי לא רואים כלום (בדוליז שלמעלה הכוונה) ואממממ שנה טובה לכולם!!!!!!!!!!!!!

The Charmd One

New member
ואוו כנסו../images/Emo13.gif

לראשונה (שחכתי איך קוראים לך סורי..
) הן נורא יפות!! הרוח פשוט מהמממממממת!!!!!!!
אין היא ממש רוחית..חח..השקוף ממש מהמם וממש עשית שאפשר להרגיש רוח
...אפשר את הבייס שלה
האש גם חמודה....אבל אולי תעשי קצת אפקטים יותר "אשיים" גמו בשמלה..שהיא ממש יפה
האדמה גם יפה...אולי תוסיפי לה גוונים חומים קצת כי האדמה זה גם חום...אבל היא ממש ממש יפה
בקיצור קבלי ח"ח
ולשיער של האש...נסי לעשות שער "אשי" כמו בציור הזה
וכן זה ציור..נכון מהמם? ולשנייה אין לי ממ תגובות מיוחדות הן חמודות

totally L

New member
תודההההההההה../images/Emo99.gif

רבה על כל התגובות המפרגנות! באמת השקעתי. ^_^ לענת: תודה על התגובה!!! תגובה ארוכה רולז!!! ^_^ את הדולי אדמה עשיתי לפני שראיתי את הרעיון לתחרות ופשוט חשבתי שהיא תתאים להיות אדמה. אם הייתי יוצרת דולי במיוחד להיות דולי אדמה באמת נראה לי שהייתי מוסיפה יותר חום. מה שאמרת על הדולי רוח - תודההה באמת זה מה שניסיתי לעשות עם הבד השקוף והמתעופף.. תחושה של רוח
ואת השיער של האש הייתי מתה לעשות יותר אשי כמו בתמונה (המהממת!!) אבל אני פשוט לא מצליחה. חיחיחיחיחי זה גדול עליי.

The Charmd One

New member
חח חמודה

אז בבקשה חמודה
וגיליתי שיש לי את הבייס של הרוח..חחח אופס סנילית שכמותי
חח לא נורא..
אבל נכון הציור יפה? הוא של הצייר בוריס וולאג´ו (אומר לכן הרבה אה..) ....אפשר להוריד מקאזה ציורים שלו אם תרצו.. אה והחתימה שלך קורעת אותי כל פעם מחדש!!!!

totally L

New member
תודההה

וואי אף פעם לא קיבלתי כ"כ הרבה תגובות חיוביות על דוליז שלי בפורום הזה חיחיחי איזה חידוש מרענן

The Charmd One

New member
ניצולון קטנטנון

וסליחה מראש..
מי עשתה את שני הביסיים האלה
כאילו אני לא חושבת שזאת אותה אחת אבל בכל מקרה.. למי שעשתה את השמאלית מאיזה תמונה עשית את הבייס? כאילו מי זה? של מי השער?... וזה ממש יפה בכל מקרה
ולזאת שהכינה את הימנית: היא לפי התמונה של יסמין? (מאלאדין..) הוא בייס ממש יפה אני מתה עליו אבל אני לא מצליחה לצייר לו פרצוף...
טוב לא נורא
בבקשה תענו..וסליחה על הניצול..

ובקשר לשאלה שלך - ../images/Emo87.gif

כן, זה לפי יסמין, איך ראית? בכל מקרה, זה באמת קצת קשה לעשות פרצוף, אני לא הצלחתי גם...

KitKat nop

New member
הנה שלי לתחרות !-

ואני אשמח לתגובות !
ממש השקעתי...
ודרך אגב... מי שופט בתחרות ?.... אה נועה

your-destiny...

New member
../images/Emo13.gifאהם אהם

האש - קודם כל היא לא הגיונית. האש והשיער עפים ימינה לעומת השמלה שעפה שמאלה. מוזר
הרוח - מאוד אהבתי!
הצבע של השפתיים מזעזע לטעמי, ואין שום הגיון בנקודות אור וצל שבשיער. בדיוק כמו שאין בראשונה.
השמלה לא יושבת בצורה הגיונית על אזור החזה. פשוט לא מסתדר לי. ובחלק העליון של השיער - המעבר חד מידי.
האדמה - אהבתי.
השיער טוב, ההצללה מוזרה, מבחינת הפלטה וגם מבחינת הדרך... אבל אהבתי את הצמחים שמטפסים של הידיים.

totally L

New member
מי ישפוט בתחרות באמת?

אולי מיכל המנהלת? מיכל מה את אומרת?? וזאת שפירסמה אחרונה את הדוליז לתחרות - אהבתי בכללי. אני מסכימה עם כל ההערות של סיגל ואממ חוץ מזה - כלכבוד.

למעלה