סליחה! + שאלות

matanbu

New member
לדעתי

היא לא דיברה על דרו באופן ספציפי. אלו היו דרוסילה והחברים שלה. אז מבחינתה דרוסילה הרגה. גם אם לא זו שהרגה פיזית, היא הנהיגה את החבורה. כמו שבאמצע קרב וילו תהרוג מישהו, ויגידו על זה שהקוטלת הרגה - כי היא היתה בחבורה של הקוטלת והיא הנהיגה.

אבל אם כבר

אז אנג'לוס או ספייק הנהיגו את החבורה. יותר אנג'לוס. דרוסילה ממש לא הנהיגה אותה :/

טוב, בגלל שכבר ענו לך

אני רק אתקן אותך. קוראים לה הרמוני, ולא הרמיוני. זה באפי ולא הארי פוטר. וזה שתי קוטלות לא שני.

avishai55

New member
וואי זה מזה לא במקום

זה לא האיקרון עם עני ערצה לחתוב עם סגיאות חתיב אני אחתוב אם אין לך משהו לכתוב אל!

דרוסילה1 צודקת. גמאני רציתי

לכתוב זאת. זכותך לכתוב בשגיאות כתיב, וזכותה לתקן אותך. ובקשר להרמוני/הרמיוני, זאת כמובן טעות שמן הראוי לתקן.

זכותך המלאה לכתוב בשגיאות כתיב

זכותי המלאה לתקן אותך אבל באתי בכוונה טובה.. לא כדי לרדת עליך אלא כדי לעזור לך. דבר אחרון, זה לא שגיאות כתיב בכלל. שני/שתי זה שגיאה בדיבור והרמוני/הרמיוני.. זה פשוט שגיאה בסדרה, כאילו, ככה לא קוראים לדמות.

avishai55

New member
סליחה לא רציתי לפגוע...

לא משנה זה לא העיקר... יש לי עוד כמה שאלות, אבל הם ללא תשובה חד משמעית אם בכלל... 1. בכל דור ודור יש קוטלת אחת, נכון? (לא כולל הפרק האחרון),אז נגיד יש קוטלת בצרפת היא קוטלת בצרפת אני קוטל בישראל, אבל מה אם ספרד? אפריקה? אוסטרליה? אמריקה? שם לא כולם אמורים להישחט? 2. אם מחזירים לאנג'ל את הנשמה בקלות וספייק הצליח לקבל נשמה.. אז למה לא "מקללים" את דרוסילה
ואת שאר המפלצות בנשמה?? טוף מקווה שאני לא מציק יותר מדי (יש לי תאוריה שרק 15% מהאוכלוסייה מבינה את הגאונות של הסדרה ושלי) מקווה שאין שגיאות כתיב שלכם אבישי

Loves Bitch

New member
אוהו.

1 זאת שאלה שתמיד תהיתי לגביה. אבל אני מניחה שהיו צריכים קוטלת בשני מקומות בעולם, שם הכי חשוב. שאלה סאנידייל וקליבלנד [שציינו יותר מפעם אחת שיש שם פי שאול, שזה למעשה "מוקד הרוע". כל הרעיון זה שסאנידייל זה על פי השאול ובלה בלה בלה] כשבאפי הייתה הקוטלת היחידה בפרק "המשאלה", היא הייתה בקליבלנד. [מה שאגב גרם לי לתהות, מה קורה שם כשבאפי בסאנידייל?
] 2 זה קסם חזק. וקשה. ולא פשוט. ויש הרבה יותר מדי ערפדים בעולם. ספייק בעצמו אומר בפרק בעונה חמישית [פרק 507 fool for love] שבאפי יכולה להרוג מאות, אלפים ומיליונים של ערפדים וכל מה שערפד אחד צריך זה לילה אחד טוב. אחרי הצוענים [שידועים בתור אנשים בעלי קסם חזק], רק וילו הצליחה. זה בלתי אפשרי.

rds15

New member
תשובות.

1. הקוטלת פועלת איפה שהיא נמצאת. יש מקרים, כמו של קנדרה, שהצופה שלה שולח אותה למקומות שבהם יש פעילות מיסטית נורא חזקה, ויש מקרים, כמו של פיית' או באפי ביקום של the wish, שהקוטלת לא נשארת במקום אחד. אבל רוב הקוטלות שראינו[באפי, ניקי והקוטלת הסינית שספייק חיסל. וכן, זה רוב, בהתחשב בזה שראינו 5 קוטלות
] פועלות באזור שלהן. יש גם ציידי ערפדים חוץ מהקוטלת, כמו הולץ בזמנו, או הפאנג גאנג בל"א, ככה שאני מניח שגם מקומות אחרים מוגנים. וחוץ מזה, תמיד היה לי את הרושם שקנדי קטלה כמה ערפדים לפני העונה השביעית, וכנ"ל לגבי קנדרה לפני סוף העונה הראשונה, אז אני מניח שיש עוד פוטנציאליות שעושות את העבודה. 2. כמו שנאמר ע"י ג'ני קלנדר בעונה 2, הקסם שנדרש להחזיר לאנג'לוס את הנשמה, נאבד אפילו לאנשים שלה[כלומר, לצוענים], ואני מניח שדרושה כמות קסם גדולה מאוד לבצע כישוף כזה. אני מניח מישהו ברמה של ווילו. ככה שזה לא "כל כך קל" להחזיר לערפד את הנשמה.

nick at noon

New member
קנדי קטלה ערפדים?

אולי הם פשוט שיפדו את עצמם כי הכריחו אותם להיות איתה באותו חדר. לגבי הקסם להחזרת נשמה - הוא באמת היה אבוד הרבה זמן אבל ווילו גילתה אותו והצליחה להשתמש בו בעונה 2. זה היה בערך הקסם הראשון שהיא ביצעה והיא הצליחה לבצע אותו. אז דבר ראשון זה אומר שהגיוני שכל מכשפה בינונית יכולה לבצע אותו. בכל מקרה בטח שלא צריכה להיות לה בעיה לעשות קסם כזה פעם בשבוע מאוחר יותר כשהיא נעשתה מגה-וויץ' ובתקופות שהיא לא מבריאה מזעזוע מוח. אז אני לא חושב שאפשר ככה לחסל את כל הערפדים אבל זה בהחלט היה יכול לעזור. בטח אם היו משתמשים בזה על ערפדים קשוחים במיוחד. במקרים מסויימים זה גם לא היה עוזר אם היו מחזירים להרמוני את הנשמה אני לא בטוח אם היא הייתה שמה לב. את דרוסילה זה בטח היה הופך לאפילו יותר מטורפת וגם זה לא היה עוזר. אבל אפשרות אמיתית לפענוח הבעיה היא זו: הצוענים שיצרו את הקללה יצרו אותה בצורה מסויימת מאוד שמתאימה ספציפית להחזרת הנשמה של אנג'ל ואי אפשר להשתמש בקללה הזאת כדי להחזיר נשמה לערפדים אחרים.

מה פתאום.

לווילו יש כוחות קסם חזקים מאוד, זה שהיא לא הייתה מודעת אליהם ו/או לא התאמנה לפני, לא אומר שכל מכשפה ממוצעת תוכל לעשות קסם כזה.

nick at noon

New member
התייחסתי לאפשרות הזאת

אבל אז למה היא לא עושה קסם כזה כל שבוע? זה לא שהיא צריכה כל כך הרבה כוח בשביל זה אם היא עשתה את זה אחרי שהיה לה זעזוע מוח.

Loves Bitch

New member
כמו שכבר אמרתי בשרשור

[רק שאף אחד לא שם לב. ><] "2 זה קסם חזק. וקשה. ולא פשוט. ויש הרבה יותר מדי ערפדים בעולם. ספייק בעצמו אומר בפרק בעונה חמישית [פרק 507 fool for love] שבאפי יכולה להרוג מאות, אלפים ומיליונים של ערפדים וכל מה שערפד אחד צריך זה לילה אחד טוב. אחרי הצוענים [שידועים בתור אנשים בעלי קסם חזק], רק וילו הצליחה. זה בלתי אפשרי." ....

nick at noon

New member
שמתי לב

והתייחסתי לזה. אם רק ווילו הצילחה זה עדיין אומר שווילו יכולה לעשות את זה. וכמו שבאפי ממשיכה לקטול ערפדים למרות שזה לא יגרום להכחדת הערפדים, אין סיבה שווילו תפסיק לעשות את הקסם הזה על ערפדים אחרים. או במילים אחרות "טובות השתיים". או כמו שאנג'ל אמר: if nothing we do matters, than all that matters is what we do.

kittycatbone

New member
אבוי למה כתבתי באמת הרמיוני

שם למעלה?XD אני יודעת טוב מאוד שזה הארמוני:X אולי כי כתבתי מהר.. :X

Loves Bitch

New member
ולהשלמת סבב התשובות

יש פה את מדריך הקרוסים השלם, תוכל לראות מתי ואיפה בדיוק פיית' הייתה באנג'ל.

לגבי פיית'. למיטב זכרוני.

באנג'ל היא מופיעה ב6 פרקים. בעונה ה1: פרק 18 "Five By Five". פרק 19 "Sanctuary". בעונה ה2: "Judgment" פרק 1. בעונה ה4: פרק 13 "Salvage". פרק 14 "Release". פרק 15 "Orpheus".

למעלה