סליחה! + שאלות

avishai55

New member
סליחה! + שאלות

טוף.... אני חזרתי שילשום מטיול גדול מגרמניה ושוויץ, שחזרתי ראיתי שמחקו לי הודעה בפורום בתאריך שאני בכלל לא הייתי בארץ..... דסר ראשון שעשיתי נקמתי בכותב האמיתי שזה התאום המרושע והגדול שלי, אל תדעגו סיפרתי לאמא שהוא מעשן. אני לא יודע מה הוא כתב אבל סליחה!!!
טוף עוד דבר בזמן הטיול חשבת על כמה שאלות שמציקות לי אשמח אם תענו.... 1. הרמיוני הפכה לערפד בנשף הסיום... זה מופיע בפרק מסוים? מי אנדן אותה? 2. באיזה פרקים מופיעה פיית באנג'ל? 3. ספייק הרג שני קוטלות... כמה הרגה דרלה? כמה אנג'ל? וכמה דרוסולה? (כולל קנדרה) אממ... היו לי עוד אבל שכחתי.... תודה מראש ו אבישי ו

חלק מהתשובות.

1. הרמוני הפכה לערפד בgraduation day part 2, לא בנשף הסיום. היא חוזרת לסדרה בפרק 3 של עונה 4 בתור ערפדה. 2. לא יודע, אבל כנראה שלא מעט. 3. ככל שאני יודע, דרלה ואנג'ל לא הרגו קוטלות (אל תבנה על זה, לא ראיתי אנג'ל) ודרוסילה הרגה רק את קנדרה לדעתי.

kittycatbone

New member
דרלה ואנג'ל לא הרגו קוטלות..

לול אני רק מאשרת את זה... ודרוסילה הרגה רק את קנדרה ואפשר לדעת את זה כי בפרק (או בפרק שאחרי?) ספייק אומר משהו כמו "זאת הילדה שלי, הקוטלת הראשונה שלה". בקשר להרמיוני, מה שעידו אמר נכון, רק אני מוסיפה שעוד רואים אותה המון בבאפי ובאנג'ל

rds15

New member
זה לא *בדיוק* מה שספייק אמר.

הוא אמר "דרו הרגה קוטלת? יופי לה". ומשהו שהציק לי במשך הרבה מאוד זמן - איך לכל הרוחות באפי ידעה שדרו הרגה את קנדרה? היא לא היתה שם, וכל הסקוביז היו מעולפים כשזה קרה.

kittycatbone

New member
הממ שאלה טובה../images/Emo6.gif

בקשר לציטוט דווקא אני ממש זוכרת שהוא אמר משהו עם הראשונה שלה אבל וואטאבר. ובקשר לתהיה, לא ראיתי כבר המון זמן את הפרק או באפי אם כבר אנחנו שם, אז תשובה מדוייקת אני לא יכולה ממש לנסות לתת :X

Bruce Wayne

New member
אממ

תמיד חשבתי שקנדרה הייתה הקוטלת הראשונה שדרו הרגה, בגלל הטון המתרשם של ספייק כשהוא אמר "Dru Bagged a slayer? Good for her."

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

נו אז הזכרון שלי פשוט הפך את הטון דיבור שלו למשהו מילולי. בקיצור גם אני תמיד זכרתי את זה בדיוק בגלל מה שאמרת, שהטון דיבור שלו באיך שהוא אמר את המשפט מרמז שזה פעם ראשונה...

Bruce Wayne

New member
הוכחה נוספת לכמה ספייק ודרו שולטים

הם היחידים בחבורה שהרגו קוטלות.

rds15

New member
צריך הוכחה שהם שולטים?

[מדובר כמובן על ספייק של עונה 2+3, כן? אחרי זה הוא נהיה הסמרטוט של באפי]

Loves Bitch

New member
יסמין. אני רואה אותך היום.

שמרי על הפה, את תחטפי מכות
[סתם בובה, מתי אתם באים היום?
]

Bruce Wayne

New member
ב6 הוא עוד היה עצמו

על 7 אני לא אדבר. זוועה. חוץ מההקרבה שלו בפרק הסיום

שגם הייתה זוועה

totally out of charecter כל עונה 7 בלי יוצא מן הכלל הוא הגעיל אותי.

למעלה