סליחה שאחרתי....

ברק 188

New member
פרי עץ הדעת מניח את דעתי אקבלו בתוספת דבש

פתוח למסע ומתן הינו תן... ותן עוד יותר מה עוד באמתחתה ? כעת בוא נדבר קצת על שבדיות מה דעתך על Jenny Wilson
אם אתה במקרה לא מכיר שאל את הילדודס אל תבייש לא יצחקו עליך הן אתה רק מקפל עיתונים לא חייב לקרוא את התוכן שבפנים ולהפנים הכול
הנה Jenny תשיר לך Like A Fading Rainbow ( כמו קשת דהויים) לי מנוחה ומחר שזה כבר היום כנראה שלא נתראה פה עקב נסיעה לצפון לחפש את המצפון אז...להשת'100

שיר הים

New member
איזה תפוחים! נהדרים להכנת מרקחת תפוחים כראוי!

להביא את הסיר הענק מחמותי ??

טליה1233

New member
ברוך שובך מקפל ../images/Emo140.gif

גמני שבתי לא מזמן מארץ נטולי האינטרנט
שנה טובה ומבורכת

גאיה ק

New member
HEY YOU

נראה שהבאת את הגשם איתך
וזה מחייב אותך להגיע יותר.הרבה יותר. אתה הבנת את זה ?
שנה נפלאה וחתימה טובה גם לך וליקירים שאיתך !

ניקו 45

New member
אני בהחלט בעד גאיה ../images/Emo141.gif

מינון וגם גיוון . או במינוח אחר במקום מינון = מידה . תמיד אומר שכל דבר יש לעשות ע"פ מידה (דבר שהוא מעבר למידה הוא בהכרח גורע . ) אבל דעי לך שאני שם לב כשאת חורגת מעבר למידה ב... העדרות . והבחירה שלך מעניינת כי בדיוק אני עובד על האוסף האיטלקי בעבור אחי והנה פה שלחת לי את ניקולה די ברי הגדולללל אשר כבר לא צעיר כ"כ .... אהבתי והנה אני גומל לך בשיר של ניקו : הבית של איריין גמר חתימה טובה

../images/Emo186.gif

גררתי עננים בזנבם נשפתי ונשבתי נופפתי בידיים ודחפתי את ענני הגשם. למה שרק אני ארטב יום יום מטיפות שמים? משתף :)))) להגיע יותר? עם קבלת פנים שכזאת מי לא יבקר צפוף יותר

ניקו 45

New member
מה זה צריך להיות ../images/Emo46.gif../images/Emo41.gifמקפל אההההההההה????

ככה דופקים העלמות מסתורית אהההה ? אתה יודע כמה לבבות שבורים השארת כאן ? כמה משלחות חיפוש שלחנו אחריך ? אפילו פניתי למר בוטרוס גאלי המצרי שיבדוק אצל שכנינו באם נחטפת חלילה . לא תקין , לא מקובל עלי ! ומיד יש להפקיד את כל החומר הסודי שלך (סיסמאות וכדו' ) בידיה האמונות של חברתנו ג'ודינקה . ועכשיו : אהלן וברוך שובך איש יקר , חסרת לי מאוד , דיר בלאק באם תעלם שוב ! נו טוב ... סלחתי לך ...

../images/Emo13.gif

התגנבתי בזחילות לא רצוניות אל מעבר לקווי האוהב ראיתי כי טוב ושקעתי בביצות חמימות :) שמח שאתה עדיין מלא מילים כרימון
שמח שהכול עבר בשלום

jud1001

New member
מקפל'קה צ'מע ..../images/Emo41.gif

גם אם נסובב ת'גלובוס הפוך..
ודגים לפתע יתחילו לעוף..
לא תמצא חבורת אנשים שהתקבצה לה לכאן חבורה מפרגנת..שעל חבריה שומרת ..מתעניינת ומאוד דואגת..

היי מקפל יום טוב

שנה נהדרת לך שם בעולם הגדול מה שלומך? מה עם הילדים? אולי בנתיים נולדו לך נכדים אולי נינים כי יובלות לא היית גם אני בעצם לא ממש שתהיה לך שנה מלאת שמחה ודבש

למעלה