סליחה שאחרתי....

סליחה שאחרתי....

לא שכחתי לא הספקתי לאחל חג שמח ושנה טובה. לכולם כולל כולם :) שכחתי את הסיסמה לכניסה למערכת
העלתי באוב סיסמאות שונות ומשונות. חפרתי וחקרתי בעברי הרחוק בניסיון למציאת פיתרון :) העקשנות השתלמה. אז חג שמח לכולם שנה שרק טוב כולם יראו..בכביש ,ברחוב,על המדרכה ,על ספינה ,באוויר ובשדה :) וגמר חתימה טובה למפרע למיקרה ששוב אשכח את הסיסמה.

הו,, מקפל../images/Emo140.gifברוך השב לפורומנו../images/Emo45.gif

אם תגולל ברברס בדפי התקוות תוכל לראות כמה חבריך שאלו ודאגו לשלומך, נחמד שיגעת ובעיקר שזכרת ומצאת את הסיסמה שתהיה לך שנה שופעת בכל טוב ,

שנ טובה גם לך

חג שמח ופורח זמנים לששון ומועדים להמון שמחה . (לא מתגולל בדפים ישנים,מפחד שאתנתק בטעות ואאבד שוב את הסיסמה

צילוש43

New member
משפשפת את עיני../images/Emo99.gif

זה אכן אתה מקפל??? ואווווווווווווווווווו געגנו במלאי ענק
שנה טובה ונפלאה לך איש יקר
ונא לא לשכוח סיסמאות כי לנו היית חסר

:)))))

גם אני געגעתי
ןרק ליידע אותך שהכלבה בלה ,גודלת וממש אבל ממש לא שומעת לי רק כשמאיים היא באה. טפיייי כלבה הבלה ממש.

paloma blanca

New member
אאווו מישהו עשה כאן סיאנס ../images/Emo6.gif

ברוך החוזר מארץ .......... הכפור! שנה טובה ומתוקה לך

למה למה ?

למה לפזר מלח על פצעים קפואים אז מה אם הסתיו פה כבר תוקף?אז מה אם העלים כבר חצי צהובים כוחי עדיין בשוקיי המתעצמים :)))) ביס מתפוח אולי ?

הופה הייייי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מקפלקלהההההה כאן!!! עולה בזינוק מעל המנורה עושה פה דה ברבור ופילק פלאק לאחור
נוסקת במהירות ונוחתת על השידה מקפלקלההההה געגעתייי לך כמה המתנתי כמה ציפיתי והנה התקוות מתגשמות וחזרת
שמחה לראותך כאן אתנו בתחילת השנה החדשה. שתהיה לך שנה מוצלחת ונעימה ואת הסיסמית שלח לך במייל כך זה תמיד יהיה שם לכל צרה רק טוב!!!

הנה עוד בעיה קיומית

שכחתי גם את המייל :))) על הסיסמה למייל כבר אין מה לדבר חחחחחחחחחחחחח חושב שהגיל מתחיל להראות סימנים מתקדמים . נכון שאת אוהבת ים :))))

ברק 188

New member
מקפל איתך אני ברוג ז../images/Emo46.gif אבל...ואבל...

מגלל שאלו ימי סליחות בוא הנה ותן
אסלח הפעם על הנפקדות ארוכה טווח שלך אז מה אם גר בשוודיה תגובה זה לא לוקח כמה שנות אור כתוב קצת תגובות ותן אורה ושמחה בליבנו לראותך שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולכול בני ביתך וגם לכלב המנומס שלח להשת'100 אמר רבי אליעזר תן למקפל חנינה .

אתה צודק

אין מחילה וקשה הסליחה לנוטשים באמצע המערכה. אבל יש לי תירוץ תירוץ עם מוסר השכל בצידו,לא בטוח שלמדתי אותו על בוריו . מנחת פיוס תעזור להתמיק את הגלולה? אולי קרטון תפוחים טריים?

rtho784

New member
מקפלוש,חשבתי שהלכת לאיבוד.........

ושכחת את הדרך חזרה. איזה יופי שחזרת שנה טובה ומבורכת אילנה

.....

אני? ללכת לאיבוד ? אני ? קניתי לי גיפיאס חדש עדיין לא יודע לתפעל אותו
מנסה להכניס פנימה את הקורדינמציות לתקוות :) חג שמח

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif בטח ובטח זה מהעץ....

אותו העץ שאצלך גודל לו בחצר. ולא בכדי גדלו יבוליו מההשקיה של בלה

לא ממש

מהעצים השכנים :) איכסססס תארי לך את הטעם עם השקיה מכלבים :))) ממש תפוחים בלאדיים ,כמו התפוזים מיריחו שהשקו עם מי ביוב

למעלה