סליחה על

most solid

New member
סליחה על

השאלה הדבילית שלי הזאת אבל ביסקסואל ודו-מיני זה לא אותו דבר? סורי על הבורות.

Ben Dor

New member
זה לא דבילי וזאת לא בורות...

זה דברים המון אנשים לא יודעים... ביסקסואל-אדם שנמשך לשני המינים דו מיני- אדם שיש לו את שתי המינים (זה הסבר מדויק?!)

most solid

New member
תודה על

ההסבר אבל לא הבנתי מה זה אדם שיש לו שני המינים? כאילו איך אפשר להיות בשני המינים והרי ברור שגבר זה גבר ומה שיש לו ואותו דבר אישה. וסליחה על הטרטור.

mld

New member
...

לא יודעת אם אני מסבירה טוב, אבל ננסה: ביסקסואלי- אדם שנמשך אל שני המינים. דו מיני - אדם בעל מום מולד, שגורם לכן שלמעשה יהיו לי את שתי איברי המין, הנשיים והגבריים. (נו, מה שיש לכם שם למטה..) מקווה שזה ברור. אם לא יש פה מספיק אנשים שיודעים להסביר הרבה יותר טוב ממני. :)

most solid

New member
בסדר ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

תודה רבה לך הבנתי פחות או יותר

Ben Dor

New member
בעיקרון

רוב הדו מיניים שיצא לי לשמוע עליהם יש להם ציצי וזין...

most solid

New member
אמנם

אני חושב שאני בין הכי מבוגרים פה אבל מעולם לא שמעתי על דבר כזה שיש אנשים שיש להם גם איברי מין זכריים וגם נקביים. האמת? אני מופתע

Ben Dor

New member
אמממ

זה כמעט ולא קורה במדינות מפותחות...זה קורה יותר במדינות עולם שלישי...

Blackice

New member
זה לא מה שאתה מדמיין..

זה נראה בדכ"ל או כמו איבר מין נשי עם דגדגן מוגדל... או כמו איבר מין גברי עם שקע איפושהו בצד התחתון שלו (שלפעמים שם נגמרת השופכה.). אצל בעלי חיים אחרים (כמו חלזונות למשל) או בצמחים מסויימים יש פריטים שהם באמת דו- מיניים. אתה מוזמן לחפש תחת "הרמפרודיט" או "אנדרוגינוס" בוויקי או משו..
פשוט האקדמיה ללשון לא רואים שום צורך לתת שם בעברית ל"הומו" או "לסבית", "ביסקסואל" "טרנסג'נדר" או כל השמות האלו.. ואז אנשים התחילו לאמץ את "דו-מיני" כתרגום מילולי לביסקסואל אלא ש"דו-מיני" כבר בשימוש בעברית והפירוש שלו אחר..

sutul

New member
ציצי וזין זה לא דו מיני

זה אנדרגינוס הרמפרודייט (דו מיני) זה זין וכוס

sutul

New member
ואל תישכח...

אין שאלות דביליות.. יש אנשים דבילים

soul on fire

New member
לא אומרים את זה ככה!

אין שאלות דביליות, אבל האשנשים ששואלים אותן.....!

most solid

New member
סתם נו

ברור שהוא אוהב, צחקתי ובכלל אתם מקבלים כאן אנשים חדשים יחסית,בניגוד לפורומים אחרים לא משנה שמם,מאוד בחמימות ובאהבה והבנה. ומובן לך שגם את אחד מהם!!
שיהיה לכולם יום טוב ומקסים

למעלה