סליחה על השאלה...

גםצופה

Member
מנהל
סליחה על השאלה...

אבל יש למשהו מושג איך משדרים מחר פרק של מיכאלה
אני למשל יודעת למשל שביס מחר בגלל תשעה באב לא משדרים פרק בסדרה "השיר שלנו.." אז איך בהוט כן משדרים
והאבל של תשעה באב, הוא לא רק לא אבל דתי - (אני גם לא בטוחה שהוא אבל דתי...) אלא אבל לאומי... מאד מאד מוזר

1dana1

New member
כנסו והצביעו לסקר שווהההההההה

http://www.superseker.co.il/seker.asp?sid=112640

../images/Emo45.gifצליל

קרעת אותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי (אמנם) אבל את צודקת!!

אני מחכה ומתרגשתתת רוצי אביטל

רוצי!!!! חחחחחחחחחחחח ותפרסמי אותה מייד אהוב ליביייייייייייייייייייייייייייייייי נתייייי אחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל זה לא אתר!!

צילמתי את זה ואין לי שמצ איך לערוך את זה בצייר את יודעת?? אם כן, תני לי תאייסי שלך, אני אשלח לך ומידדדדדדדדדד

j e n n y lopez

New member
אמאאאאאאאאאאאאאא

מאיפה זה????????????????????????יההההה נתי............תחתוני..........יחד!!!!!!!!!!!!

just Lee

New member
../images/Emo95.gifנצלש לא קשר למיכאלה אבל דחוף

יש למישהו מושג מאיפה אפשר להוריד את התוכנה שרואים אם מישהו קרא לך באווי
מקווה שהבנתם למה אני מתכוונת

ניראלי שמתחילים את השידורים של ט' ב

אב אחרי מיכאלה... וט' באב זה חרב בית המקדש לא? זה דתי, ואמממ לאומי יחליטו לא יודעת... אבל יש שידורים בערוץ 3 לזה

גםצופה

Member
מנהל
..

השאלה מה זה בית מקדש - בזמנו זה לא רק היה מוסד דתי גרידא, אלא בסיס כל העם... חורבן בית המקדש הוא שווה ערך לחורבן של מוסד לאומי, כמו הכנסת או משהו יותר לאומי ממנו.... כשאני היתי ילדה, בכלל לא שדרו בכל יום תעשה באב שידורים, (היה יותר גרוע משידורי יום השואה...) וזה היה מבאס מאד.... אבל להתחיל לשדר פתאם בחלק מהיום שידורים של סדרות נראה תמוה...

גם יום השואה ויום הזכרון היה ככה

ונכון, בית המקדש היה בסיס קיומי אפשר לומר(למדתי על זה השנה, למרות שלא היה ממש בבגרות..) וצודקת יש לומר שזהו אבל לאומי.. בקשר לפעם... פעם זה פעם... היום זה כסף

גםצופה

Member
מנהל
ביום השואה וביום הזכרון

זה לא היה ככה... השנה - עקבתי אחרי זה - כי תמיד יש תחושה שגם ביום השואה משדרים את הטלנובלה התורנית, אז למה אני נטפלת על ערוץ 3 - אבל השנה בדקתי ובערך ב18 או לפני זה - התאחדו השידורים עם ערוץ הסרטים ושודרו תוכניות מיוחדות.. העלתי את התמיהה שלי היום, גם בגלל שביס לא משדרים את הסדרה שלהם - ולכן תמוה לי שבהוט כן משדרים... האמת שיס משודר גם בישובים חרדיים (בגלל שזה לווין יש היתר לשידורים, אבל אני בטוחה שלא בכל הבתים יש טלויזיה עם שידורי יס..) אולי בגלל זה הם יותר מקפידים..

למעלה