סליחה על השאלה...

גםצופה

Member
מנהל
בטח שאין בעיה לראות טלויזיה..

אבל מוזר לי ששמים תוכניות כאלו ביום כזה.. ביום השואה וביום הזכרון בהוט משדרים תוכניות מיוחדות - ואלו בתשעה באב, שזה יום אבל קשה כמו יום השואה, משדרים תוכניות רגילות....

../images/Emo26.gif תשובה לשאלה..../images/Emo36.gif

מזאת אומרת איך משדרים מחר פרק של מיכאלה!? כיאלו איך מראים אותו!?

KiShKooSh

New member
אין לי שמץ../images/Emo4.gif

אבל בדוגרי לאנשים דתיים הסדרה תחשב לבוטה מידי (טוב נו היא באמת בוטה
)

KiShKooSh

New member
ואיי איך היום השתגעתי מהפרק../images/Emo4.gif

גיא ומיכאלה עם שיחות הסקס שלהם
גיא ומיכאלה הודעה: הסקס שלכם משעמם
לראות חלזונות מזדיינים זה יותר מעניין
לפחות יש פעילות, ובסוף הם עוד מדברים על זה

מיכל1082

New member
אתה לא אוהב את התנוחה המיסיונרית?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעה אותי מיכאלה!!!!!!

KiShKooSh

New member
מיסיונרית../images/Emo35.gifוי אני עוד רגע נרדמת../images/Emo4.gif

עצה למפיקי מיכאלה:פעם הבאה חלזונות, מה שבטוח יותר מעניין

j e n n y lopez

New member
גמני!!גו ברשו!!!!!

חח זה היה שווה זה שהם שכבו אני נקרעתי אבא שלי כזה צועק לי מלעמלה"נטלי בואי תראי כאן" אני כזה כן ממש שאני יתאבד מרב בושה??שתגיד לי כל שניה הפ ואז אני יגיד לך אבא אני בת 14 !!!!!!!!!!!!!???????? ........לא

מיכל1082

New member
בר, את לא מבינה

כשקראתי את הספוילרים לפני כמעט חודש רציתי למות! הייתי בטוחה שזהו, גיא ומיכאלה יהיו ביחד והם ישכבו והכל ומזה התבאסתי... והיום הוא מנשק אותה וטוב שהיא לא נרדמת לו על המיטה.... חחחחחחחחחחח נקרעתי!
אבל, כן... הפרק היה יפה וגיא הכניס למיכאלה בלי שהוא התכוון! אולי שאסי תעביר לה סדנא בכל הטריקים שהיא יודעת...

KiShKooSh

New member
לא יודעת בואו נגיד ככה

סצנות הסקס של גי ואספה היו הרבה יותר... סקס, איך נסביר כאילו היה שם משו והסקס של גיא ומיכאלה זה כמו אידיוט של קולט שזו לא אהבותו ובול עץ
ולמה הם היו צריכים לדבר על זה
עוד יותר שעממת
דווקא פרק ממש לא משו
ולא לא קראתי את הספוילרים
אני נראה לי גם הולכת להיות S.A הסידרה משעמת עם יודעים הכל
קראתי תתקצירים של כל החודש אבל אני בקושי זוכרת
רק את החתיפה חילוף ומיה בבית חולים אני זוכרת
טוב גם תקטע עם נוגה, אבל זה היה ברור
אז קבלו את ה S.A החדשה או שאולי אני S.N.A ספוילריסטית לא אנונימית
אנלא אנונימית
מוטי

גםצופה

Member
מנהל
..

יש המון דברים בתרבות שלנו - לומדים לראות/לסנן וכו' וכו' וכו'... מה שכן, לנערות דתיות, אפילו מעל גיל 14 לא היתי ממליצה לראות את הסדרה.... וחוץ מזה לא חייבים להיות דתיים כדי לכבד את המסורת....

j e n n y lopez

New member
אה?../images/Emo4.gif

פחח אפשר לדעת למה??? כי אני דתייה?אויש באמת גאד פיפל זה אני דתייה אני בדיוק כמוכם וגם אני רואה מיכאלה אני פשוט שומרת שבת!!!!!!!!1 אויש אופ באמת מה חח אמא אני נשמעת כמו יסמין חחח

גםצופה

Member
מנהל
....

דתיות זה לא מסכם רק בשמירת שבת, זה גם מעבר לזה (אני מקווה שאת מסכימה עמי..) אני רק הבהרתי לאותו/ה כותב/ת שאין בעיה בלהיות דתי ובלראות את הסדרה, וגם.. שיש אנשים מסורתיים שאני בטוחה שמפריע להם שהסדרה משודרת בט' באב...

אני אענה לכם תשובה פשוטה מאוד...

ב"השיר שלנו" יש שירים, וזה מצחיק ומשמח, ובגלל זה לא שייך לשים את הסידרה ב-ט' באב, אבל מיכאלה זה טלנובלה- ונכון שיש קטעים מצחיקים אבל זה לא הנושא המרכזי של התוכנית ובגלל זה הם משדרים מיכאלה

למעלה