אפשר לדעת איפה קנית ובאיזה מחיר (אבל בשקט... כדי שלא ימציאו לנו עוד תירוצים שוב פעם).
T T noki New member 22/1/07 #23 אפשר לדעת איפה קנית ובאיזה מחיר (אבל בשקט... כדי שלא ימציאו לנו עוד תירוצים שוב פעם).
ב בסיבוב שני New member 22/1/07 #16 תראו איזה קטע אחרי שהזמנתי ושילמתי עבור המכשיר, התקשר כרגע בעל הבית של "המאיר" ואמר שזה היה טעות בפרסום וזה לא 1,613 אלא 2,613 . טעות קטנה.
תראו איזה קטע אחרי שהזמנתי ושילמתי עבור המכשיר, התקשר כרגע בעל הבית של "המאיר" ואמר שזה היה טעות בפרסום וזה לא 1,613 אלא 2,613 . טעות קטנה.
L lula New member 22/1/07 #18 לרגע כמעט רצתי להזמין גם המחיר היה נראה זול בצורה חשודה... "טעות" הם קוראים לזה....
ב בסיבוב שני New member 22/1/07 #19 והתקשרתי 3 פעמים ושאלתי שאלות קיטבג "למה המחיר כל כך זול" והם הסבירו לי שבגלל תחרות עם אחרים. בסוף ביקשתי שיבטל את העיסקה. ממש מעיק.
והתקשרתי 3 פעמים ושאלתי שאלות קיטבג "למה המחיר כל כך זול" והם הסבירו לי שבגלל תחרות עם אחרים. בסוף ביקשתי שיבטל את העיסקה. ממש מעיק.
א איליי1 New member 23/1/07 #26 את יודעת שיכלת לא לבטל את העסקה ולהשאר במחיר הזה. הוא לא יכל לחייב אותך במחיר אחר אחרי ששילמת וסגרתם עיסקה. לפחות משהיא מפה הייתה נהנת ממחיר מצויין..
את יודעת שיכלת לא לבטל את העסקה ולהשאר במחיר הזה. הוא לא יכל לחייב אותך במחיר אחר אחרי ששילמת וסגרתם עיסקה. לפחות משהיא מפה הייתה נהנת ממחיר מצויין..
ב בסיבוב שני New member 23/1/07 #29 כך אמר גם בן הזוג שלי אבל אמרו לי שבאותיות הקטנות הם מוגנים לגמריי.
ש שפית אמיתית New member 22/1/07 #24 הייתכן שהתבלבלת קצת במחיר??? באתר שציינת המחיר של המיקסר הוא 2600 ולא 1600 כפי שציינת, אז איפה בדיוק מצאת את המחיר הנ"ל?
הייתכן שהתבלבלת קצת במחיר??? באתר שציינת המחיר של המיקסר הוא 2600 ולא 1600 כפי שציינת, אז איפה בדיוק מצאת את המחיר הנ"ל?
T T noki New member 23/1/07 #25 זה אכן היה המחיר, אבל שינו אותו כנראה לאור ההתענינות המרובה, או שבאמת נעשתה טעות, אבל אני מודה שגם אני ראיתי את המחיר המקורי של 1613 ש"ח.
זה אכן היה המחיר, אבל שינו אותו כנראה לאור ההתענינות המרובה, או שבאמת נעשתה טעות, אבל אני מודה שגם אני ראיתי את המחיר המקורי של 1613 ש"ח.
ב בסיבוב שני New member 23/1/07 #30 אחרי שהם עלו על הטעות שבפרסום שלהם הם שינו באתר את המחיר. חבל שלא ראיתם בזמן יכולתם להיות עדיי למחיר הנמוך.
אחרי שהם עלו על הטעות שבפרסום שלהם הם שינו באתר את המחיר. חבל שלא ראיתם בזמן יכולתם להיות עדיי למחיר הנמוך.
א אירובי New member 23/1/07 #34 גם אני ראיתי ולא הבנתי איך זה שמריאים את אותו הדגם בשני מחירים שונים. זה באמת היה ניראה מחיר נמוך מידי. הלוואי והמחיר היה כ"כ זול. אגב. בארה"ב מחירו של המיקסר הוא 200-250 דולר. חברה שלי הביאה בצבע ורוד ביבי. ממש ממש יפה
גם אני ראיתי ולא הבנתי איך זה שמריאים את אותו הדגם בשני מחירים שונים. זה באמת היה ניראה מחיר נמוך מידי. הלוואי והמחיר היה כ"כ זול. אגב. בארה"ב מחירו של המיקסר הוא 200-250 דולר. חברה שלי הביאה בצבע ורוד ביבי. ממש ממש יפה