סליחה על הניג'וס

סליחה על הניג'וס

אבל ראיתי מיבצע לקיצנאייד ורציתי לברר את הדגם ליפני שאני מזמינה בטלפון... האם הסוג הטוב זה דגם KSM150 ? בבקשה, לאלה שיש בידקו בבית. תודה תודה

תיראי את האתר הזה

1,613 ש"ח בלבד. אצל המאיר באתר הזה: http://hameir.co.il/sg_product~KSM150~23~68.htm

איליי1

New member
אני מתה... ../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

אחרי שהודעתי לבעלי מה אני רוצה מתנה ליומולדת , שוב פעם הדילמה הזאת... (סוף סוף סיכמתי על אמריקן לייזר, ועכשיו באותו מחיר הדילמה להשאר שעירה ולקנות קיציאנייד או להיות חלקה ולהמשיך ללוש ביד...

חחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי אני באופן אישי ממליצה. תיקני לעצמך במתנה את הקיצנאייד. (תעשי תשלומים) והוא ישלם עבור הלייזר.

אירובי

New member
שאלה דחופה

האם אני יכולה להחליף בבצק שק"ם את השמנת חמוצה ביוגרט רגיל והאם זה יתאים למילוי מתוק המון תודה

איליי1

New member
אתן רואות, הראש שלנו עובד ככה

ובעלי נגד. אם נקנה את הקיצינייאד אני ארצה להצדיק אותו, ואז אני אאפה יותר מהיום, יותר עוגות, יותר בצקים, יותר לחמים והלכה הדיאטה שלי (חמסה חמסה כבר 12 ק"ג פחות...) נו, זה נקרא צרות של עשירים.. לא?

ניקי ב

New member
אני קיבלתי את הקיצנאייד בהפתעה

מבעלי. עובד המון!!! ושווה כל שקל.

דנימר

New member
אני לגמרי מתה...

זה נחשב ממש זול, לא? עכשיו רק נותר לבחור צבע.

אירובי

New member
יווו זה ממש

ממש שווה. אני אשכנע את אמא שלי לקנות. כי גם ככה המיקסר שלנו גוסס.. מה הגודל של הקערה? כמה ליטרים היא?

5 ליטר

כתוב הכל באתר. ואפשר 10 תש' קטנים קטנים של 161 ש"ח שבהחלט אפשר לעמוד בהם. בהצלחה לכולם

אני קניתי עכשיו בצבע ענבים

יפיפה המחיר בערך אותו מחיר ( 40 ש"ח יותר) וקיבלתי במתנה ספר של קיטשנאיד עם מתכונים רק לידיעה המטחנת בשר והמגן מזיגה אמורים להגיע יחד עם המיקסר- כך שמתנה זה לא... בכל מקרה המחיר מעולה והוא מאוד מומלץ

דנימר

New member
עכשיו כשהתברר שהמחיר הזול

הוא טעות, אולי תספרי איפה את קנית כ"כ בזול?

תקרא שוב את השרשור

יש קישור בהודעה השניה שלי לאתר. שם כתוב איפה למה כמה איך ומתי.

דנימר

New member
ההודעה היא לרויטלילה

שכתבה שקנתה באותו מחיר (בתוספת 40 ש"ח).

למעלה