סליחה על הבורות ..

lamama2

New member
סליחה על הבורות ..

זה פעם ראשונה שאני מבקרת בפורום זה .. והייתי רוצה לדעת במה הוא עוסק? על מה מדברים פה ? נראה לי מעניין ...

Tal_Ya_Tal

New member
הייlamama2../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo51.gifעל

ההזדמנות לתזכורת לגבי מהות הפורום הזה פורום 'רוחני' הוא אחד הפורומים הוותיקים ביותר בקטיגוריית 'רוחניות' שבפרדס ה
ים של הפורומים. הפורום מתבסס על תפישה רוחנית- הוליסטית , טרנס- פרסונלית, המעודדת הרחבת התודעה ודרך חדשה להביט על העולם.דרך המעודדת התרחבות, מיזוג ואחדות ואינה מעודדת שיפוטיות, הגבלה וגבולות. מטרת הפורום היא להביא לתודעה הקיבוצית את יכולתנו לקחת סמכות עצמית כשותפים-יוצרים ביצירה הקוסמית ולבטא את המהות הפנימית ואת האמת שלנו בדרך שיכולה לשנות את תוואי חיינו ואף את איכות החיים על פני ´כדור השיש הכחול´ שלנו.
אין הפורום בא ללמד את משמעות מושג האהבה שכן דבר זה הוא מעבר למה שאפשר ללמד. מטרת הפורום היא להביא למודעות את נוכחותה של האהבה, ואת נוכחות השפע, שהם מורשתנו הטבעית.
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
לפי התפישה הרוחנית-הוליסטית../images/Emo24.gif

כולנו אחד. כולנו חלקים קטנים של אותו שלם. בדיוק כמו החלקים הקטנים בתצרף (פאזל)וכולנו גם יחד משלימים את התמונה השלמה. על כן התודעה שלנו, הMIND של כולנו מחובר. גם על פי הזרם היונגיאני בפסיכולוגיה. על כן, עד שכל האנושות תבין את התפישה הרוחנית-הוליסטית, שכולנו חלקים של אותו שלם וסכסוך ומריבה עם חלק אחר שלנו תמיד יוצא בהפסדנו ולא ברווחתנו כי "אתה הוא אני עצמי אחר". ככל שהתובנה הזאת תושרש בתודעה הקוקלטיבית (הקיבוצית)כך יותר ויותר אנשים יבינו זאת, על פי חוק קוף המאה. חוק קוף המאה אומר, שכאשר מאה קופים ילמדו לשתות מספל, כל אוכלוסות הקופים בעולם , באשר הם, ילמדו אף הם לשתות מספל
כן, גם לקופים יש תודעה קיבוצית(קולקטיבית) L&L TALYA

למעלה