סליחה סליחה סליחה...
לכול מי שפגעתי בו לכול מי שכעסתי בו לכול מי שהצקתי לו סליחה סליחה סליחה... הזמן עובר חולף לו הוא לא חשב עלי לו ומי שכבר הרגיש לו סליחה סליחה סליחה... ולפעמים גם כשלא רוצים נההים קצת מגעילים ומה עושים? אומרים: ולפעמים גם כשלא רוצים נהיים קצת רשעים ומה עושים? אומרים: סליחה... טוב, מי שלא הבין (מישהו לא הבין?) אז הנה זה לא בשיר: הייתי קצת עצבנית, וזאת באמת לא אשמתכם אבל קיללתי, ועיצבנתי, ומה לעשות לכול אחד יש רגעים כאלו שבו הוא כזה קצריה והוא מקלל והכול, ועברתי את זה, ואני מבקשת סליחה ממי שפגעתי בו, והצקתי לו, וקיללתי אותו, באמת שלא התכוונתי, זאת לא הייתה אני, זאת הייתה מישהי אחרת שאני אפילו לא מכירה ומכווה לא להכיר. אני בטוחה שהרבה כבר לא יסלחו לי, אבל אני עדיין מקווה
שיסלחו לי כולם. אז מי שסולח לי- שיעשה טובה ויהיה נשמה, ישרשר לכאן "סלחתי" או משהו כזה זה יעשה לי טוב, ויעשה לו טוב, ואם כול אחד יגיד סליחה ויתאמץ קצת... אז הפורום באמת ישתפר. לא אכפת לי שינצלו, אבל לא בטרוף, כי גם ככה ינצלו בלי לשאול... ואם מישהו רוצה לפרוק משהו מה
שיעשה את זה כאן. זהו אולי פורום דוליז- אבל כדי לנהל פורום טוב בצורה חלקה צריך לא לקלל ולפעמים להתעלות על עצמך, וזה מה שאני עושה עכשיו. ואני חושבת שאחת הדרכים היא פשוט מאוד- לא רק לדבר על דוליס, אלא גפ על השטויות הרגילות, זה יכול להצליח, לא? ואז אולי הפורום יהיה מקום יותר נעים ושקט. שכול אחד יקח לו שנייה ויחשוב באמת על כול מה שב
וישחוב שאמת על כול מה שרוצה ועל כול מה שרצה... ויחשוב שוב ושב ואז בשנייה הזאת וכול השניות שאחריה לכולנו יהיה טוב. טוב, אני משאירה אתכם עם
ו |נישקיה| ו
וכמה
סביון| אז,יום טוב לכולם ומזל טוב לקארין שחוגגת היום 13!
לכול מי שפגעתי בו לכול מי שכעסתי בו לכול מי שהצקתי לו סליחה סליחה סליחה... הזמן עובר חולף לו הוא לא חשב עלי לו ומי שכבר הרגיש לו סליחה סליחה סליחה... ולפעמים גם כשלא רוצים נההים קצת מגעילים ומה עושים? אומרים: ולפעמים גם כשלא רוצים נהיים קצת רשעים ומה עושים? אומרים: סליחה... טוב, מי שלא הבין (מישהו לא הבין?) אז הנה זה לא בשיר: הייתי קצת עצבנית, וזאת באמת לא אשמתכם אבל קיללתי, ועיצבנתי, ומה לעשות לכול אחד יש רגעים כאלו שבו הוא כזה קצריה והוא מקלל והכול, ועברתי את זה, ואני מבקשת סליחה ממי שפגעתי בו, והצקתי לו, וקיללתי אותו, באמת שלא התכוונתי, זאת לא הייתה אני, זאת הייתה מישהי אחרת שאני אפילו לא מכירה ומכווה לא להכיר. אני בטוחה שהרבה כבר לא יסלחו לי, אבל אני עדיין מקווה