סליחה סליחה סליחה...

tiptip4u

New member
סליחה סליחה סליחה...

לכול מי שפגעתי בו לכול מי שכעסתי בו לכול מי שהצקתי לו סליחה סליחה סליחה... הזמן עובר חולף לו הוא לא חשב עלי לו ומי שכבר הרגיש לו סליחה סליחה סליחה... ולפעמים גם כשלא רוצים נההים קצת מגעילים ומה עושים? אומרים: ולפעמים גם כשלא רוצים נהיים קצת רשעים ומה עושים? אומרים: סליחה... טוב, מי שלא הבין (מישהו לא הבין?) אז הנה זה לא בשיר: הייתי קצת עצבנית, וזאת באמת לא אשמתכם אבל קיללתי, ועיצבנתי, ומה לעשות לכול אחד יש רגעים כאלו שבו הוא כזה קצריה והוא מקלל והכול, ועברתי את זה, ואני מבקשת סליחה ממי שפגעתי בו, והצקתי לו, וקיללתי אותו, באמת שלא התכוונתי, זאת לא הייתה אני, זאת הייתה מישהי אחרת שאני אפילו לא מכירה ומכווה לא להכיר. אני בטוחה שהרבה כבר לא יסלחו לי, אבל אני עדיין מקווה
שיסלחו לי כולם. אז מי שסולח לי- שיעשה טובה ויהיה נשמה, ישרשר לכאן "סלחתי" או משהו כזה זה יעשה לי טוב, ויעשה לו טוב, ואם כול אחד יגיד סליחה ויתאמץ קצת... אז הפורום באמת ישתפר. לא אכפת לי שינצלו, אבל לא בטרוף, כי גם ככה ינצלו בלי לשאול... ואם מישהו רוצה לפרוק משהו מה
שיעשה את זה כאן. זהו אולי פורום דוליז- אבל כדי לנהל פורום טוב בצורה חלקה צריך לא לקלל ולפעמים להתעלות על עצמך, וזה מה שאני עושה עכשיו. ואני חושבת שאחת הדרכים היא פשוט מאוד- לא רק לדבר על דוליס, אלא גפ על השטויות הרגילות, זה יכול להצליח, לא? ואז אולי הפורום יהיה מקום יותר נעים ושקט. שכול אחד יקח לו שנייה ויחשוב באמת על כול מה שב
וישחוב שאמת על כול מה שרוצה ועל כול מה שרצה... ויחשוב שוב ושב ואז בשנייה הזאת וכול השניות שאחריה לכולנו יהיה טוב. טוב, אני משאירה אתכם עם
ו |נישקיה| ו
וכמה
סביון| אז,יום טוב לכולם ומזל טוב לקארין שחוגגת היום 13!

tiptip4u

New member
אני מקפיצהההה

כי אני רוצה שכולם יגידו לי שהם סולחים לפני שזה נעלם..

r o n i1

New member
אז

אני לא ממש בפורום אין לי על מה להגיד סליחה או לסלוח :) ואנשים תגיבו לה הנה סוף סוף שירשור חשוב אז תגיבו בו...........

tiptip4u

New member
אני רוצה להקפיץ

למה כמעט ולא מגיבים? דווקא זה חשוב לי! אני עומדת לסיים את הדולי הראשונה שלי אחרי "תקופת למידה" ארוכה- לצערי הראש שלי היה יבש ולא הצלחתי למצוא רעיון לבגד... היא תלבש בגד רגיל למדי: שימלה ירוקה.

Shusho

New member
הממ..

אני חושבת שחלק מתקופת הלמידה היא למצוא רעיונות יותר מקוריים משמלה והבלה בלה (דנה מצטערת אני רוצה את הבלה בלה בחזרה
)
. ובבקשההההה-אל תגידי לי שזה על הבייס מאנגה או משהו בסגנון....
בהצלחה.

BliNky

New member
סולחת לך../images/Emo45.gif

לא שפגעת בי אישית אבל וואטאבר

tiptip4u

New member
והינה היא:

למרות שאני דיי שונאת את האמו קיס, הפוזה הייתה מושלמת. לא היו לי רעיונות לראש- באמת שלא, וגם ניסיתי ולא הצלחתי (אוף!) לעשות נחושת- אז בתקופת למידה הבאה אני אלמד. טוב, הינה היא, את הרקע עשיתי לבד, חחחח רואים... ואגב: בלה בלה בלה יותר חמוד ויותר חדיש.

זה אחרי תקופת למידה??

ילדה, קחי עוד שבוע שבועיים. הדולי לא מקורית, ההצללה לא טובה, השיער לא נראה כמו שיער....
תעשי משהו כמו....אל תפרסמי כאן עוד דולי עד שלא תגיעי לרמה ששווה פרסום בעייניך, דולי שעשוייה היטב, שאת אוהבת את איך שהיא לבושה, שהיא מקורית, מיוחדת, את אוהבת איך שהיא נראית, הכל בה הכי ריאלי שאת יכולה להגיע אליו, ואז, ורק אז, תפרסמי. בהצלחה

tiptip4u

New member
אני יודעת...

ואני רוצה לקחת עוד תקופת למידה, עוד לא יצא לי... כי רק עכשיו חזרתי. ואני יודעת שהיא לא מקורית, לא היו לי רעיונות חוץ משריון שאין סיכוי שאני אצליח, אבל אני מוצאת שהיא חמודה...

Alexis14

New member
ענת! מה יש לך?

זה שהדוליז שלך מהממות לא אומר שהיא חייבת להיות ברמה הזאת. היא שואפת לשם, אבל אולי אם היא עשתה דולי היא רוצה שאנשים יסבירו לה מה צריך לתקן שהיא עדיין לאהספיקה בתקופת הלמידה הזו. אני לא רוצה לריב איתך, ואני אוהבת ביקורת בונה גם לדוליז שלי, אבל לא בצורה כזאת. את יכולה להגיד את זה יותר בעדינות. וימית- הדולי ממש ממש חמודה!

TRaffiC LiGhT

New member
דיייייי!!! ../images/Emo117.gif

כבר רבו על זה מליון פעמים. דנו בזה. טחנו את זה. והגיעו רק למסקנה אחת - זאת הביקורת שענת נותנת. take it or leave it!!!! אין. היא לא תשנה את הגישה שלה. זכותה.

למעלה