סליחה ממך

סליחה ממך../images/Emo7.gif

סליחה ממך אהובתי על דברים שאמרתי על שבך פגעתי. סליחה ממך אהובתי שהחיים בנו מהתלים בנו משחקים. סליחה ממך אהובתי שאין בי ים של הבטחות אין בי ים של פרחים להעניק לך אין בי לעיתים כוחות לשנות דברים. סליחה ממך ששניתי את חייך ומידי פעם את כועסת על עצמך שהשתנית בגללי.

תודה לך../images/Emo140.gif

תודה לך אהובתי על מילים שאמרת לי על מילים של משאלות. תודה לך אהובתי שהחיים נתנו לי אותך ולך אותי. תודה לך אהובתי שאנו בנו רצונות לא הגיונים שאנו מציאותיים. תודה לך אהובתי ששינית את חיי שהפכנו חיים רגילים לחיים יפים.

התרגשתי

התרגשתי כל כך למקרא סליחתך ורציתי למחות בידי דמעתך אך נזכרתי ש... לא ממני תרצה לקרא תגובות כי לא אני השבתי לך באהבות נכזבות אז אסוף את כל מילות אהבתך ומסור אותן לאשת חיקך בהצלחה

לדעת לומר סליחה..

ביקשת מחילה , כה מרגש, ונפלא, ואני כה בטוחה שהיא כבר מזמן סלחה.

שמים1

New member
סליחות

ויצאתי במחול מילים פראיות עומדות בשורה אל מול הראי מילים פוגעות מילים מתנצלות מילים הנקלטות בצד השני . עמדת כנצח על תזמורת שומע הלמות ליבי קד למילה חמה נרגש ממילת אהבה כואב מילה פוגעת. הן עומדות בחודש של סליחות שורות שורות קדות קידה בשעת מחילה. לו ידעו גם אחרים לערוך מצעד של מילים אל קו הזינוק בחודש אלול לחצוב מהלב סליחה על חודו של חרוז על חודה של פגיעה.

למעלה