תגיד לו שאם היה שואל אותי כבר אחרי חצי שעה : אצלי או אצלך ? הייתי עונה : אם אץ לך הזמן אז אוץ לדרכך
S soofgania New member 23/2/09 #19 תגיד לו שאם היה שואל אותי כבר אחרי חצי שעה : אצלי או אצלך ? הייתי עונה : אם אץ לך הזמן אז אוץ לדרכך
0 0ייבiרג במצלמה New member 23/2/09 #16 אמנם אין לי משפט פתיחה אך יש משפט תשובה עבורו "כן!". או באנגלית: "Yes I do" (יסיידו?) ותחזרי לספר איך היה... (אוף, אני כבר מקנא בו...)
אמנם אין לי משפט פתיחה אך יש משפט תשובה עבורו "כן!". או באנגלית: "Yes I do" (יסיידו?) ותחזרי לספר איך היה... (אוף, אני כבר מקנא בו...)
S soofgania New member 23/2/09 #18 Yes Yes Yes Yes I VEROO (יסייברו?) תירגע, לא נדלקתי על אף אחד רק התעניינתי לדעת מה באמת בנים/ות חושבים על זה. חוצמזה התגעגעתי
Yes Yes Yes Yes I VEROO (יסייברו?) תירגע, לא נדלקתי על אף אחד רק התעניינתי לדעת מה באמת בנים/ות חושבים על זה. חוצמזה התגעגעתי
ל לא סחבק I מנהיג New member 8/3/09 #25 אנחנו חושבים שפחות זיוני שכל ויותר דברים אחרים זיויוני שכל זה ביזבוז זמן אני מכריז בזאת על שבוע זיונים בלי קדיחות במוח (לפני ואחרי) מע..................כשיו
אנחנו חושבים שפחות זיוני שכל ויותר דברים אחרים זיויוני שכל זה ביזבוז זמן אני מכריז בזאת על שבוע זיונים בלי קדיחות במוח (לפני ואחרי) מע..................כשיו