סליחה מה השעה

soofgania

New member
סליחה מה השעה ../images/Emo35.gif

מה דעתכם על אישה שמתחילה עם גבר, מדליק או מרתיע ?

תשובה:)

לדעתי זה תלוי בסוג גבר.. יש גברים ביישנים שישמחו אם בחורה תתחיל איתם, ויש גברים אסרטיביים שמעדיפים להתחיל עם בחורה בעצמם וירתעו קלות אם הבחורה תפנה אליהם.. אני אישית אשמח אם בחורה תתחיל איתי זה יחסוך לי את העבודה:p אבל יש לי חבר טוב שמעדיף להתחיל עם בחורות ולא להיפך..

../images/Emo45.gif ברור שבעד! ../images/Emo45.gif

רוב הגברים לא יצליחו לעמוד בפני בחורה שתתחיל איתם, וגם אם היא היתה אחת שלא היו מסובבים אחריה את הראש ברחוב, העובדה שהיא יוזמת קשר תגרום להם להיענות לה. חבל שבחורות לא מודעות לכך...

האמת

דווקא מאד מדליק. הרבה יותר לענין מאחת שמחכה למשיח
מישהי עם קצת יוזמה לשם שינוי...

soofgania

New member
אוקיי קיבלתי ממכם אישור ../images/Emo68.gif../images/Emo51.gif

על איזה משפט פתיחה אתם ממליצים לי ?

זה

אתה לא אתם
משפט פתיחה? משהו שקשור לסיטואציה. אם הוא שותה איזו שתיה מסוימת תתחילי בלהביע חוות דעת על זה למשל. או אם יש מוזיקה ברקע תתישבי לידו תחייכי ותדברי על השיר... או כל דבר אחר שקשור לסיטואציה. זה לא צריך להיות משהו חכם במיוחד רק משהו שקשור ושיעזור לכם להתחיל שיחה.

soofgania

New member
זו

היתה תגובה מהירה
אף פעם לא התחלתי עם גבר אבל דיי השתעשעתי עם הרעיון
להתחיל לדבר עם גבר אין לי בעיה אבל לגרום לו להבין שהוא מצא חן בעיניי, כאן מתחילה הבעיה

soofgania

New member
שכנעת אותי../images/Emo9.gif

בחורה לא מפחדת מכשלון , כשהיא נדחית ע"י גבר היא שואלת את עצמה מה לא בסדר בי האם אני לא נראית מספיק טוב וכד' זה קצת מוריד לה את הבטחון.

soofgania

New member
וכשהיא איתו

זה מוסיף לה לביטחון העצמי ? מקסימום מוסיף לביטחון כלכלי

soofgania

New member
זה היה בהומור

ובאמת אני חושבת שביטחון עצמי או אושר וכד' לא תלוי בבן זוג אלא באדם עצמו.

soofgania

New member
את זה אמר

אלוהים כשברא את האדם.."לא טוב היות האדם לבדו אבנה לו עזר כנגדו אם יהיה להם טוב ביחד היא תהיה לו לעזר ואם לאו, היא תהיה כנגדו. חחח זוכרת זאת מהבי"ס היסודי. יש זוגיות שהורסת כל חלקה טובה וגם הביטחון נמצא מתחת לשטיח, אשה שמשתחררת מזוגיות כזו,טוב לה לבדה. אבל היא לא ממש לבד כי כמו שאמרת לא טוב לבד,אדם חייב שיהיו לו חברים וידידים בכדי לשתף, להתפרק,לבלות וכו'..ואם יש משפחה חמה ותומכת אדרבא. האושר והביטחון תלויים באדם עצמו, אם יסתגר בביתו ירגיש מדוכא, אבל אם יעשה כל מה שגורם לו להרגיש טוב הוא ימלא עצמו באנרגיות חיוביות. שלא תבין אותי לא נכון, אני בעד זוגיות רק רציתי להבהיר שהבחירה בידינו ומי שחסר ביטחון צריך לעבוד על עצמו. לא חסר לי ביטחון עצמי אבל לא לגבי להתחיל עם גבר, אולי משום שהורגלתי לכך שגבר הוא בדר"כ היוזם. שאלתי את השאלה מתוך סקרנות לדעת מה גברים חושבים ומי יודע אולי תשובתכם תעזור לי בעתיד

תגידי לו

תצאו לאן שהו ותגידי לו אחרי חצי שעה "עזוב אותך משעמם פה...אתה בא אליי הבייתה?" (אני די בטוח שזה יעבוד)

למעלה