סליחה, מאיפה אתה?

DJNYC

New member
זה הבית שלי..

כל אחד והסיבות שלו לכך שהוא פה.. אם אתה צריך נחמה.. אז כנראה שאתה לא שלם עם זה שאתה פה... אני מאוד שלם עם היותי כאן. אני מרגיש שאני נמצא בבית, אני מטייל ברחובות שלי ומרגיש שאני בשכונה שלי.

וייס

New member
בשיבת ציון תנוחמו.......

תודה! אבל אני ממש לא צריך ניחומים מסוג כל שהוא. אני נהנה כאן מכל רגע, ומשתדל להנות מכל רגע! אבל זה לא סותר להרגשה שישראל זה הבית שלי.

talig86

New member
פיזית בקנזס

אבל ליבי בהרצליה בה גרתי 26 שנה הגעתי הנה בעקבות נישואי לבעלי שהוא ישראלי לשעבר, והרצון לשינוי. אולי עוד נחזור, אבל כרגע בונים את חיינו כאן. הכי אוהבת פה ? אין מחסור במקומות חניה....

נ ו ע ם

New member
רוקוויל, מרילנד

אני אוהב שני דברים במקום הזה! הראשון: זה המקום שהבהיר לי הכי טוב שבעולם מה זאת אהבה! והשני: לפתע גיליתי שבכל מקום בעולם יש אנשים מכל הסוגים והמינים ושלא צריך שכנים סינים, כושים, לטינים וכל מה שעולה לכם בראש כדי להבין שגם בישראל כל בן אדם הוא עולם ומלואו! ושלא צריך מלא מסעדות יוקרה ופאר הכי טובות שבעולם כדי לדעת שאפשר ליהנות ולהתגעגע אל המסעדה הקטנה שליד ביתך (בישראל) ושלא צריך בית-קולנוע עם מיליון מקומות ישיבה שמקרין את הסרטים הכי חדשים כי גם בישראל הולכים לראות את הסרט לאחר שהכל נרגע! ושאתה יכול להרגיש בבית בכל מקום שתבחר בו לביתך! בשבילי! ישראל היא הבית, נקודה! נועם.

הצעדן

New member
קצווי מערב ../images/Emo119.gif

אני מצוי בקצווי מערב - דרום קליפורניה ליתר דיוק. נהנה ממזג האוויר ומבחר של תרבות ואוכל ישראליים.

הצרפתים משתלטים פה על הפורום..

Le Parisien

New member
אני חי בפאריס בד"כ

אבל גם מבלה תקופות ארוכות בניו-יורק ובלונדון. קצרה היריעה מלפרט את כל הדברים הטובים שיש בשלוש הערים הללו.

marsala

New member
manchester england,england../images/Emo48.gif

across the atlantic sea claude hooper baukobski

תותי-בת

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif ליאת ישראל מה אני הכי אוהבת פה?... וואי זה קשה... אני אחזור אליכם עם זה... ../images/Emo9.gif

למעלה