סליחה, מאיפה אתה?

סליחה, מאיפה אתה?

עם כל המצטרפים החדשים לפורום (ברוכים הבאים כולם, אגב) כבר קצת איבדנו מעקב על מי נמצא איפה... אז כדי שכולנו נדע, שרשרו לכאן מאיפה אתם בכותרת. ואם אפשר, הוסיפו שורה או שתיים על מה אתם הכי אוהבים במקום בו אתם גרים. צוות.

Yaniv-DC

New member
וושינגטון DC, ארה"ב

ןאני הכי אוהב הפארקים והגנים שיש בכל מקום בעיר.

Yaniv-DC

New member
תיקונצ´יק

אני לא ממש מ-DC... אני מסילבר ספרינג אשר במרילנד. אבל קרוב מספיק

הממונה

New member
אבנר - מגורים

אני עוסק בהבטחת איכות במפעל לייצור כבלים מוליכים. גר בליטלטון , ניו אמפשייר - ארה"ב. נוף מדהים. אנשים אדיבים ביותר. שקט. אבנר

סלחתי, פריז- צרפת.

ומה אני הכי אוהבת פה? בעיקר את העובדה שהעיר מדהימה.... ~אמילי~

Gefen

New member
ואני הקוסמת מארץ עוץ../images/Emo28.gif

כרגע מתגוררת בקנזס, ארה"ב. ומה אני הכי אוהבת פה?? את המחשבה/הידיעה שזה זמני וזה עובר...במיוחד עכשיו, אחרי שקראתי את מה שיוניס כתב על צרפת אני בטוחה שאני במקום הלא נכון.. גפן

edna10

New member
אני גרה בפריז

כבר 14 שנה וחיה באושר עם אבנר ושלושה ילדים הגעתי לפורום רק אתמול אבל נהנית מכול שורה. תודה לצוות על הרעיון להפגיש את הישראלים בחו´´ל

yonis

New member
ואנו ב la valette

בערך כשעה נסיעה מניס,מרים ואני,וגם אני מזה חודש או שניים בפורום שבו הרבה אנשים מעניינים ומבדחים

Idit-Kansas

New member
גם אני מארץ עוץ-קנזס

הגענו לכאן בעקבות עבודה של הבעל. ולפורום הגעתי בעקבות גפן. אני נהנית כאן מהשקט והשלוה, מהירוק, מלא מצפצפים ברמזור וכו´ וכו´. זה כמו לגור במושב שתמיד רציתי. קרוב לעיר אבל לא בתוך.

RamlaCity

New member
RamlaCity

זה רישמית ישראל, אבל זה כמו ארץ אחרת. כי כאן האנשים באמת אדיבים, הרחובות ירוקים, ויש אפילו משטחי דשא בין השיכונים. חיים בהרמונייה, ולא מליצית אלא אמיתית כזאת, סמאטוחה של אנשים, ערבים, נוצרים, מוסלמים, בדואים, רוסים, גרוזינים, בוכארים , מרוקאים , פולנים, שכמו בשיר של ברי הגדול, התערבבו בחולות. רמלה ללא הפסקה נושמת וחיה 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע. אחד המקומות הבודדים בארץ עם זיקוקים בחג המולד, ואהבת אדם אמיתית. הכל יפה, ירוק ונפלא. ואני יכולה לספר עוד ועוד ועוד על העיר הנהדרת שלי וכמה אני קשורה אליה ואוהבת אותה, וכמה שרמלה היא באמת סיטי, ועמוק בתוך ליבי. בתמונה שצירפתי, על רקע הדירה שלי באחת השכונות הותיקות והשורשיות של העיר, על האוטו שלי שאני מאוד אהבתי ומכרתי בצער רב בגלל המעבר שלי לחו"ל אוטוטו. אני בת 29. ואם תשאלו אותי איפה הלב שלי, אני אגיד שכאן, כי מעולם לא הרגשתי יותר טוב מאיך שאני מרגישה כאן. אני לא יודעת מה יהייה אחרי המעבר שלי ואיך זה יהייה, אבל עד רמלה זה מספר 1 בשבילי!

yonis

New member
נדהמתי ,רמלה

אם תהיי פעם בבאר שבע רח´ אברהם אבינו מס´ 308 אז תראי בנין ישן של 3 קומות שהוא א ח י ו ה ת א ו ם של הבנין שלך,אפילו הצבע, ובו גדלתי , עשית לי חם בלב,,

RamlaCity

New member
בכל עיר בישראל

יש את השיכונים האלה, אבל לא בכל עיר יש דשא בינהם ומלא שכנים שיוצאים החוצה לשמש עם כיבוד ושתייה, והרבה כייף ויושבים ביחד משהו דומה קצת לקיבוץ. כמה שאולי הקירות דומים, מה ששונה זה האנשים ומה שבלב. (ב"ש.. יפה יפה..)

טוב אז אני מ...../images/Emo104.gif

והשרשור הזה גורם לי לחייך חיוך ענקי. איך אנחנו קיבוץ גלויות אחד גדול בכל העולם. אני גרה בראש העין באיזור החדש (שכונת נווה אפק) יש לי נוף מדהים עם מרפסת שמש. הכי הרבה מכל המדינות אני משוגעת על פריז (הייתי בפריז 4 פעמים וידי נטוייה מקווה להגיע בקרוב לביקור). מקום שני ניו יורק (שם אני מקווה להיות במאי לביקור אצל אחי) אבל המקום שבו נמצא הלב שלי הוא כאן! זהו

תרמילאי

New member
אני בבודפשט (הונגריה)

לומד רפואה שנה ג´ די חדש בפורום ,בערך חודש ונהנה לאללה... הדבר שאני הכי אוהב כאן זה המסיבות-מחזיק אותי חי משבוע לשבוע :)

לוו

New member
אני גר ב´ניו יורק!

פה נולדתי ואני גאה בזה ניו יורק עיר הבירה של העולם גם אחרי התאומים הנה עשרה דברים הכי אהובים עלי בניו יורק! 10.פעילות וחיים תוססים בעיר יום ולילה 24X7 (הייתי רווק פעם!) 9.נוף מגרדי השחקים(מינוס שני תאומים שבכיתי שבועיים רצופים כשנהרסו) 8.בתי קולנוע מרווחים ומודרנים עם כל סרט מכל העולם שמציג בעיר (כולל מאות ספריות וידאו עם מבחר מכל העולם של סרטים) 7.SHOPPING (צריך איזה תוספת למלה?) 6.שכונות ומזוג גלויות מהמם(ציינהטאון,ליטל איטלי,וויליאמסבורג,ספניש הרלם,אושאן פרקווי ברוקלין,סוהו,נוליטה,ווילאג´.....)! 5. הרוח (SPIRIT) של ניויורק!(IF YOU CAN MAKE IT THERE,YOU WILL MAKE IT ANYWHERE!) 4.האלגנטיות של העיר ויושביה וצורת הלבוש של הניו-יורקים. 3.תרבות-מוזיאונים וספריות 2.האוכל-שפע ומבחר המסעדות ואיכות המסעדות הגבוה ביותר עלי אדמות 1.תיאטרון-ברודווי ביי

לוו

New member
ומתגגע מאוד

לראש העיר לשעבר מר רודי ג´ואליאני ראש העיר של אמריקה!

וייס

New member
זמנית - ניו יורק.

אחרי חצי שנה שאני כאן, המסקנה היחידה שיש לי, היא: אין כמו בבית!!! גורדי שחקים ומסעדות למיניהם, לא יעזרו לגרד ולסעוד את הגעגועים.

DJNYC

New member
ניו יורק!

בגלל ניו יורק! בגלל שאנשים פה מגוונים ועושים מה שנכון להם. שיש פה כל כך הרבה אנשים, שכל יום רואים אלפי אנשים חדשים שזה מרכז תרבותי, כלכלי, אופנתי, מוזיקלי, עיצובי, ארכיטקטוני וכו´. בגלל שזה מרכז העולם! בגלל שזה ניו יורק, ניו יורק! בגלל הסנטראל פארק! בגלל שיש בחורים מכל המינים ומכל הזנים. בגלל שיש פה הכל מהכל. בגלל שאני אוהב את העיר הזאת. ובגלל מה שהעיר הזאת גורמת לי להרגיש.

וייס

New member
יש הכל בכל מכל כל, אבל משהו חסר....

ההרגשה הביתית. התחושה שאתה נמצא בבית. אבל בדבר אחד אני מתנחם, שזה זמני!

למעלה