איך אני אעבור את הלילה הזה?
ט'
לא רוצה להיות פה יותר. הכול כואב מדיי. לא רוצה יותר כלום. כלום. אפילו לא חיבוק.
אני לא אעשה כלום, לא צריך לדאוג, אני פשוט מתענה פה מכל המחלות שלי שבחרו להן להתפרץ בדיוק עכשיו.
לא יודעת מה לעשות. רוצה שהמבחן יהיה מאחוריי. רוצה שאיילה תחזור ותנחם אותי.
לפחות ביום שלישי על הבוקר יש לי את אורלי (המחליפה של איילה למעני) וזה טוב, כי אני מחבבת אותה מאוד, ואז כנראה ארגיש שוב שאני מוגנת במחלקה.
ויש לי את הטקסט הנפלא לעבוד עליו (הזנחתי אותו ביומיים האחרונים בגלל המבחן). אז אולי אני אכתוב תודות לשיפור מצב הרוח? אנסה.
תודה על השח"ע (שכן-חבר-עו"ד) שאלוהים שלח לי במתנה. אדם נדיר ומדהים שעוזר לי כל כך.
תודה שסידרתי מה שיכולתי היום בסניף קופ"ח ובכלל.
תודה שכל החומר כבר מוכן ובעצם אין לי כל כך על מה לחזור למבחן כי אני די מקיאה את החומר למרות כל הקושי.
תודה שהעו"ס הייתה אצלי היום והייתה שיחה דווקא נעימה (תרגלנו איך מדברות חברות ובחרנו נושא שאני אוהבת: ספרים. היא אמרה שהייתי ממש טובה).
תודה שאני מצליחה לעזור פה ושם קצת לאנשים גם כשרע לי.
תודה שיש לי בגדים יפים.
תודה שהשיער שלי מסתדר ממש יפה עכשיו.
תודה על העגילים היפים שקניתי לעצמי ביום ההולדת.
תודה על המצעים שקיבלתי ליום ההולדת מהשח"ע ואשתו.
תודה שיש עוד חבר'ה מהאשפוז יום שמתעניינים בי. כבר הספקתי לשכוח שמות...
תודה על רופא הא.א.ג הסבלני והמקסים שהסביר לי דברים.
תודה שהשותפה תצטרך, רוצה או לא רוצה, להחזיר לי סכום נכבד על חשבון החשמל (שתכלס רק אני מנצלת בחודש האחרון, אבל זו בעיה שלה ולא שלי. מצדי שתהיה פה עד 1.9).
תודה על משהו שהיה היום ואני מקווה שאתם מחזיקים לי אצבעות לגביו. עשיתי את ההשתדלות שלי ועכשיו זה בידיים של אלוהים.
תודה על המחמאה מהשח"ע. לקבל ממנו מחמאה זה משהו נדיר.
תודה שהבולמוס של היום לא היה נורא כמו אלו של הימים האחרונים.
תודה שעוד כמה ימים יש לי פגישה עם נטורופתית חדשה ונראה.
תודה שאתם פה ומעודדים אותי כל כך, איזה פורום מקסים.
תודה שניקיתי לחתולה את ארגז החול. הגיע לה באמת.
תודה שמחר בשעה הזו כבר אהיה הרבה אחרי המבחן ב"ה.
תודה שאחותי חיפשה אותי ולא היה לי זמן לחזור אליה. תודה שעדיין יש לי אותה ב"ה למרות כל המשקעים ולמרות שאני לא נפגשת אתה בכלל והשיחות הטלפוניות שלנו שטחיות ורדודות מאוד.
תודה שהמזגן שלי כן עובד קצת.
תודה על המדריכות שלי.
תודה על הטקסט המרתק שאני עובדת עליו בשביל ההוצאה.
תודה שעדיין זקוקים לי בעבודה השיקומית שאפשר לומר שאני עושה ממש בהתנדבות כי אף אחד אחר לא יודע לעשות את מה שאני עושה שם.
תודה שאני לומדת לאנפרנד אנשים שהיחסים איתם מזיקים לי.
תודה שיש לי את איילה, את אורלי, את הפסיכולוגית החדשה שאני אפילו לא זוכרת איך קוראים לה, ושבקרוב יהיה לי גם טיפול במקום ייחודי ב"ה.
תודה שאני יודעת להתבטא היטב.
תודה שאני יודעת להיעזר.
תודה שאני מבינה בהחלט את החלק שלי בדברים שקורים לי, וזאת חרף המילים הקשות של הדיקטטור מהאשפוז, שכתב עליי מכתב מלא זדון. הוא פשוט זד מושחת ואפילו איילה חושבת שהוא טועה בקשר אליי.
תודה שאני משתדלת לעשות טוב לאנשים ולפעמים מצליחה, אפילו בקטנה של לתת כוס חלב לשכנה.
תודה שאנשים סומכים עליי לכל מיני דברים.
תודה שב"ה אלוהים יזמן לחיי את השותפה המושלמת (והמשלמת
) בזמן המושלם.
תודה שהקורס הבא שלי יהיה טכני, אסקפיסטי ומגניב בעליל ואני מתכוונת לשם שינוי גם ליהנות!
תודה שקיבלתי מלגה כפולה, זה בהחלט מקל עליי.
תודה על מלא סבונים מגניבים שקניתי כבר מזמן ועושים לי כיף.
תודה שביום שישי ב"ה תגיע העוזרת.
תודה שה"אורחת" מהפורום גילתה לי במסר מי היא ונורא התרגשתי מהנוסטלגיה.
תודה שאני כבר לא עושה עניין מהנסיעה לקמפוס שנמצא בשכונה שבה גדלתי ועושה לי טריגר רק מעצם המיקום הגאוגרפי.
זהו, נו. ביי.