סליחה אני מכירה אותך ?

סליחה אני מכירה אותך ?

הכל החל מהצבא שנפגשנו , אחרי שבוע היחפשתה השמועה שאת דלוק עלי. היית בן 21 ,כמעט חייל משוחרר ואני טירונית מתחילה שהגעתי לכאן , כולם אמרו הבחור מאוהב ,אך מעולם לא עשית איזה צעד גורלי , לא הצעת לצאת ביחד לבלות כלום, וחוץ מכמה פעמים שאספתי אותך עם חברים לצאת לבלות באיזה פאב, שיצאנו לחמשוש , ששם כל הדרך, הסברת כמה החיים קשים , זה שעוד לא מצאת אהבה , וכולם אמרו "בטח הדחקה" . "הוא לא רוצה להגיד לאלונה שהוא אוהב אותה ", בטיול האחרון שלנו ביחד , שמתי לב בחטף שצילמת אותי מבלי שהסתכלתי למצלמה ומישהו צעק לך לפתע "נו אלון תעשה כבר את צעד למה אתה מחכה ", אבל המשכת לבהות בי מעין מבט מהפנט , שלא רואים כל יום , אחרי שבועים ראיתי אותך ליד השקם , חיכת אלי מעין חיוך של חצי מאוהב אבל בדחקה , לא הבנת שז עד די כך שקוף . ואמרתי היי, אמרת תשמעי קטע "חשבתי על זה אלון ואלונה זה נחמד" , אבל מה לעשות יש לי חברה , אוקי אמרתי , אלון תתעורר , זה ממש לא מפריע לי , עד רבה , פירגנתי לך , ואמרתי ובהזדמנות זו חכה רגע , שלפתי לו את התמונה שלי עם החבר , אה זה חבר שלי , אם זה מענין כבר חצי שנה ביחד , היתה אפשרות למצוא כאן בבסיס אבל הוא מבסיס אחר , לפתע השתתקת , עמדת המום , אם אם אם מילמלת מה אלון ," ח...ב....ר " כן חבר אמרתי , ממתי למה לא אמרת לי , חשבתי שזה לא מפריע לך , הרי יש לך חברה , אז הנחתי שאני כבר לא בשבילך לכן פירגנתי לך , "לא לא בדיוק" , אלון אמרתי אתה יכול להיות יותר ברור , זה לא בדיוק זה , רציתי לגרום לך לקנא , כאילו שיש לי חברה בסדר , את הרי יודעת שאני אוהב , נו תגיד אלון אין צורך להתבייש אמרתי , אני מבינה, אבל אין בדיוק מה לעשות הרי אנחנו ידידים לו , בחוג של החברים בצבא יוצאים מבלים ובחוג של החברים מהבית יש לי אחרים , מה לא כך , אה אה התחלת למלמל , מה קרה? אמרתי , רציתי להגיד לך שיש לי תמונות שלך ,נו את יודעת של הטיול , זו שסירבת לעשות , עם כל הבנים סתם בשביל הצחוק , איזה רגשנית את , כולן עשו זאת ואת לא , בטח שכן , אז היא יצא מאוד יפה , תודה אני אשמח לראות אותה , את יכולה לקפוץ אלי מתישהוא ולהגיד לי מה לפתח , אלון לא , אם אתה רוצה תארגן משהו עם החברים אני יבוא , עוד באותו ערב ארגנת את כולם יום שישי אצלי , סרט עלי , האוכל גם , טוב אז עם כולם באים אני יבוא היית מאושר עד הגג, לנוכח הידיעה .

Mוניk

New member
יפה יפה שבלולההה אהבתייי מאמי

סיפור חמוד קליל כזה וזורם כייף להזכר בחוויות
שבלולית
תיכפ אשוב מוניק

למוניק

שמחתי לשמוע שנהנת , תקראי את שאר הפרקים של המשך הסיפור הסיפור עצמו בחלקו מתבסס על אמת , שמות האנשים שונו ומקצת העלילה שיהיה לך יום טוב וסופ"ש מוצלח ויפה
ושוב

חתולון*

New member
שבלולית ../images/Emo24.gif

Wellcome to the club ברוכה הבאה למועדון הכותבים שמך עכשיו יתנוסס היכן שאוהבים יופי סיפרת בקלילות וברציפות תוסיפי להבא גם קצת חריפות.... בהצלחה חמודה

../images/Emo42.gif לחתולון ../images/Emo108.gif

תודה רבה על ההזמנה למועדון , לא ידעתי שצריך אישור......... אבל שמחתי לשמוע שקיבלתי אותו ... קיבלתי את עצתך לחיפות , ומקווה שבשאר הפרקים אכן עשיתי זאת שיהיה לך בוקר טוב וסופ"ש מוצלח
ושוב

להפתעה הזו לא ציפיתי

אחרי שהגיע חמשוש המבוקש סוף סוף , רציתי לראות מה הם תוכניותיו של אלון , אך חבר שלי הפתיע אותי , בביתי ואמר שוא סידר לנו סופ"ש באילת , איזה חמוד אמיתי , ואהו מה אני עושה אם מסיבה אמרתי , טוב נאלץ לבטל את התוכנית הרי אילת מחכה לי , התקשתי לאלון בערב חמישי קצת מאוחר ואמרתי לו שלא אוכל להגיע , מאוחר יותר נודע לי שבגללי הוא עשה את כל המסיבה , והוא אישית רצה לראות אותי בביתו והוא רצה לדחות את מסיבה אבל לא כולם ענו לא , והוא היה עם פרצוף , זה נו אתם יועים בגלל אהבה שבורה נו מה אני יודעת ... אני לעומת זה "עשיתי חיים" , חבר שלי הפתיע אותי שהוא הופיע עם הצוות בידור והקדיש שיר לכבודי וחבר שלו אמר לו תשבור רגל , נו איך שאומרים , נו ומה אתם חושבים קרה , הוא שבר את היד ,לא צחוק , ממש ממש , סובב אותה לא נכון , בסוף החזיק את המזוודה שלי ונפל איתה , אח"כ סיפור מיון בלאגן טוב אל תשאלו , אני את המסיבה של אלון לא ראיתי שמעתי שהיה נחמד ובטח אם אני הייתי זה היה יותר מושקע , חברה שלי שאלה אותו אם אפשר לראות את החדר שלו ואז היא אמרה לי טוב על זה אני צריככה לספר לך בחור מטורף , "מה תספרי ", זה לא לטלפון אמרה , חייבים להיפגש .... ישר בשעה שש עוד לפני שהתקלחתי מהטיסה , הייתי משתגעת באוטובוס מהירתי לדפי , חברה שלי נו תספרי מה היה , דפי אמרה לי הבחור מטורף , לא נורמלי , הוא צריך פסיולוג , תתרחקי ממנו , הוא נראה לי מסוכן , מה קרה שאלתי,ואז היא אמרה הייתה תמונה שלך שם , נראה מאיזה מסיבה מחייכת וכזו מאושרת והבחור הזה לא שיכפל אותה המון פעמים אלה פיתח אותה לגודל פוסטר , שראיתי את זה יצאתי אליו וצעתי אליו אתה מטורף מה זה , ואז כולם נכנסו לחדו וחטפו את ההלם של חיהים , הם לא האמינו שהוא כזה , טוב יצאתי משם בריצה אופיר הספיק לתפוס אותי ולהחזיר הביתה , איזה מתוק , לא יכולתי לישון , ממש אובססיה . למחרת שמעתי שעצרו אותו כן תחזיקי טוב מישהו הלשין עליו , לפי מה שהבנתי אותו אחד , מצא המון דברים שלך בארון שלו , כמה דברים שאבדו לך , זה בתחנת משטרה , ולפי מה שהבנתי גם הוא היה , נו מה , גם מאוהב בך , מה את עושה להם אלונה נו תגידי , ואהו איזה שוק , עכשיו יעיפו אותו מהצבא , איזה נראה לך אבא שלו בכיר בצבא , נו את לא יודעת מי זה אבא שלו .... לא מי , ואז דפי אמרה לי אפילו לא קישרתי , רגע זה זה מהמודיעין נכון כן אמרה לי דפי , בגלל זה גם לא יכולתי לישון , האבא שלו התחיל איתי , הילד מתחיל עם החברה הכי טובה שלי , לא קטע . אבל זה לא הסוף .

והסיום המפתיע

בשובי לבסיס רציתי הסברים , ואז ראיתי אותו שם חשבתי שיהיה במעצר או משהו , ואז הוא אמר לי חכי שבוע תביני הכל . בצבא ניסו כמה שפחות לדבר עליו אח"כ כבר הבנתי את האמת . התמונה שלי בחדרו , הייתה כי חבר שלי הביא לו אותה היא הייתה מפזל, מאירוע של חברים משותפים , את זה דפי לא ציינה , וחבר שלי רצה להפתיע אותי לכן העביר זאת לאלון , הוא לא ידע שאלון מתכנן מסיבה , ולכן גם לא ידע על אהבתו אליי, טוב נרגעתי לגע קט , שבסה"כ הכוונות היו טובות , הוא אמר שאפילו לא פתחו תיק , וזה בסדר , שאלתי אותו מה אתה מרגיש עכשיו ,כי כולם חשבו שאתה מטורף מה עם התמונות , אה זה גם הפתעה , שבוע אח"כ הבנתי חבר שלי והוא עשו לי עוד מתנה אלבום עם כל החוויות שלי כולם רשמו דברים והיה מאוד יפה ומרגש אלון אמר לי שאין לו אובססיה אליי והוא אדם רגיל מצטער שאני לא יודע להביע רגשות " טוב , כנארה שאני מפסיד ", שבוע אח"כ אמר שוא מסופח לבסיס כי הוא לא יוכל לסבול את הרגע שלא יראה אותי יותר והוא נפרד עכשיו , ממש בחטף ובמיידיות , לא יכולתי לומר לו דבר. חודש לפני השחרור שלו הוא נפצע , חברי הלכו לבקרו , עלי בפירוש אסר , אמר שגם ככה הפרידה כואבת , אז עדייף שכך , שלחתי לו מכתב , אך הוא החזיר זאת סגור , נואשתי , כאב לי עליו , אבל בתוך תוכי ידעתי שזה עדיף . אחרי 5 שנים נפגשנו בחטף באיזה מסיבה , העבנו רק שלום , אי אפשר היה לשמוע אותו והוא אותי ........ אבל ידעתי שעוד ניפגש. 7 שנים עבו מאז , אני בר בת 32 וא בן 35 , ואהו כמה זמן עבר , ראיתי אותו בשכונה שלי , האמת היא שעברתי לעיר מגויו , ולכן תהיתי עם אפגוש אותו , אבל אמרתי אולי עבר דירה , ואז ראיתי אותו ליד קניון , לא הייתי בטוחה שזה הוא ושנינו המשכנו הלאה כאילו שני זרים , שבוע אח"כ ההיה לדפי יום הורים ראשון , כן דפי ניהתה מורה מחנכת והיא נורא התרגשה ביקשה שאבוא איתה , ואז בעודנו מחכות להורים לפתע הוא נכנס אני משפשפת את העינים ואומרת זה לא יאומן , דפי לא קולטת , אני נותנת לה מכה קלילה ביד ואומרת לה תראי מי זה , הוא מוכר לי , הבן אדם הזה נו שנינו מכירות , ואז לפני שעוד הספיק להכנס קמתי ואמרתי "סליחה אני מכירה אותך" ?????????????, הוא חייך ואמר שנים , עכשיו תנחשי מאיפה ? טוב בוא נראה , לימודים לא , אונ' לא , גן לא , ואו מאיפה ואז הוא הוציא כרטיס ביקור שלו ד"ר אלון ........ ופא ..... , ואהו אמרתי לא יכול להיות , דפי לא קישרה , אחרי שהסברתי לה , היא התעלפה , איזו מלודרמה , לבסוף פינו אותה לבי"ח ואני תפסתי פיקוד והחלפתי אותה הייתי מורה מחליפה לפני 3 שנים , אז ידעתי מה קורה , אלון שאל הרבה שאלות , ואפילו שנינו לא קישרנו וק עכשיו ירד האסימון שהנכד של אביו לומד אצלה , תגידו גורל או לא . ובאיזה נסיבות אנו מתראים ... , האבא שלו התחיל איתה ועכשיו את הנכד שלו היא מלמדת . ומה לגבי , שום דבר חדש הוא התחתן עם מישהי יש להם שלושה ילדים , הילד שדפי מלמדת הוא הכי קטן ,אה עוד משהו אלון התחתן עם בחורה בשם שרית השם השני שלי , ואמר לי שזה היה החלום שלו,אם לא אלונ אז מיכל, הם התחתנו אחרי חודשיים וחצי , נישואים אזרחיים ואחרי שנתיים רפורמים אח"כ התברר , שהוא יודע הרבה אליי , דרך חברים משותפים , שמייד ניתקתי איתם קשר , ושבוע אח"כ בנו הועבר לכיתה אחרת , היא אמרה שבשל ענין "משפחתי" קשה לה ללמדו . סוף מפתיע ואחר . טוב שהדברים הסתדרו , כעבור שנה שמעתי שטס עם המשפחה לארה"ב . תודה לכל המגיבים בסיפור , אתם נפלאים , בוקר טוב לכולם .

Mוניk

New member
אחלה סיפור שבלולה../images/Emo25.gif

אהבתי קראתי הכלללללל ונהנתי מאוד אהה יפה סיפרת שבת שלום ממושית
מוניק

danistar

New member
כלכך מוכר לי ... ../images/Emo140.gif

השתיקות .. המבטים , ההפנוט וחוסר היכולת להגיד משהו . אני בסופו של דבר כתבתי לה מכתב להביע את מה שהרגשתי כלפיה. זה לא נגמר טוב , היא העדיפה מישהו אחר מהיחידה וכאילו בשביל הדווקא בחרה להתמזמז איתו מול העיניים שלי . שמונה חודשים סבלתי ככה בשתיקה . את כל כך מזכירה לי את האהבה הראשונה שלי .. שנסתימה בכאב גדול מבחינתי . לקח לי הרבה זמן להתגבר עליה .

לדני

אני מקווה שלא גרמתי לזכרון יותר מדי כואב בכל זאת מאחלת לך סופ"ש נהדר עם המון אושר בלב
הסיפור שנכתב, היה בחלקו אמיתי , שיניתי את הפרטים והאירוע של המפגש ושמות המשתתפים חסויים , מקווה שהאהבה לא תיהיה חד צדדית ושכולם נאהב את כולם זה יתרום הרבה לביחד
ולאושר הפנימי . מאחלת לך סופ"ש נפלא ויום טוב

חן (*_*)

New member
המתנתי לסוף הסיפור- יפההה../images/Emo140.gif

מסופר יפה ובקלילות ומותח. כל הכבוד שבלולונית.

תודה מכל הלב

לכל המגיבים על הסיפור למוניק, חתולון, דני טאקי וחן בהחלט היה שווה לרשום זאת ולקבל חיזוק ותגובה מחממת את הלב ממכם שיהיה לם שבוע טוב וכל טוב ממני אלים בהמון אהבה ותודות מקרב ומכל הלב

למעלה