סלידה

bariska

New member
סלידה

שונא הכל למה כשבנאדם מנסה להראות יחס טוב יותר לאנשים לא יוצא לו מיזה כלום הם נשארים אנוכיים כמו תמיד!? זה לא רק בעבודה זה גם בזוגיות למשל כשאתה אומר לה שהיתגעגעתה והיא לא מתייחסת זה מעצבן.. ואיפלו בלימודים כמה שלומדים יותר לפני בחינה מצליחים פחות.. מושר השכל : כמה שמשתדלים פחות ושמים זין על כולם כך מעריכים אותך יותר ושוב זה באופן כללי בלי משו ספציפי.. זאת הדעה שלי כרגע על מה שהולך..או שאני עייף..

eMiFrEaK

New member
../images/Emo140.gif אין לך אפילו מושג...

עד כמה אני שאני יכולה להבין אותך... הנה, עובדה שאני ערה כבר לילה שני רצוף רק בגלל שאני חייבת להוכיח להרבה אנשים עד כמה שהם לא מעריכים אותי מספיק. והכי עצוב, שאני עושה את זה כבר לא פעם ראשונה..=\ אתה נותן את הנשמה, ושמים עליך זין אחד גדול. לצערי, אני לא לומדת מטעויות, כי אם אני לא אעשה את זה אף אחד לא יזיז את התחת שלו. אבל בסוף כשכבר הכל מוכן ויצא ממש מעולה.. לוקחים, לא אומרים תודה, ומשאירים אותך עם צלקות שלאט לאט גודלות לבעיה פסיכולוגית אחת ענקית... ואז עוד אנשים מתפלאים שאני עומדת באמצע הבצפר וצועקת על המנהלת שאני מתביישת בה ובבצפר שבו אני לומדת ושאין לה מה להתפלא שהחינוך הוא לקוי. אבל אני אמשיך לעשות את זה... וגם אתה... אתה יודע למה? כי יש את האנשים המעטים שכן מעריכים את זה. את המורים שבחיים לא הכרתי ולא יצא לי ללמוד איתם שבאו אליי אחרי כל הסצינה ואמרו לי בלחש "למרות שאסור לי להגיד דברים כאלה בתור איש חינוך אני באמת חושב שאת צודקת" זה עושה את הכל.. כי יש את האנשים שיביאו פידבק, והתמיכה שלהם שווה הרבה מאוד, במיוחד בשבילי. אל תתייאש, החיים חרא אבל תנסה לעשות מהם יפים...

eMiFrEaK

New member
ושיהיה לכולם בהצלחה בתנ"ך היום...

הבגרות שלי גם ככה הרוסה, אבל חפיף.. לימודים זה לא הכל בחיים אה?? =( עצה קטנה לעתיד... תלמדו להתחנף. וכמה שיותר. אני לצערי לא יודעת לעשות את זה וזה בדיוק מה שאמרתי למורה שלי... היא כנראה נעלבה (אמ... אולי..יש לה סיבה טובה לכך..) וה-65 שלי לא יביא אותי רחוק... (למרות שהציון הכי נמוך שלי השנה היה 87.. והממוצע שנה שעברה היה 100.. תודה לאל שהשקעתי שנה שעברה.. זה באמת השתלם..=\\\ ) אבל אני לא מאלה שמתלוננים... ולפי מה שאני רואה חבל שזה לא ככה..אבל שטויותתתתת...יהיה טוב=) ולי, שיהיה בהצלחה עם כל ההרצאות שהולכות להיות לי היום, החדר של המנהלת כבר נהיה מקום טבעי..=\ לפחות מאוחר מדי להעיף אותי מהבצפר..=) האופטימיות חח

bariska

New member
בהצלחה

וגם לכל מי שעושה בגרות בלשון יום שישי...למה לא השקעתי השנה, למה?;(

Dynamo1929

New member
גועל נפש!!!

צריך לשלוח את כל החנפנים והלקקנים לגולג בסיביר!!!!! איכס!!

../images/Emo6.gif אולי לא לקקנית..

אבל מסיק כדי שתשלח אותי לאן שאתה שולח את הלקקנים [הסוכריות?] וחנפנים [זה שם של חיה?] למקום ההוא בסיביר..
איכככככככככ.... חנפנים מסריחים נכון? מאוווד... אז בגלל זה אני מסריחה...
|תנו לח(נפנ)יות לחיות|
בהצלחה במבחנים..

Drunk Bullet

New member
מסכים

שונא כשאנשים משיגים מטרות ע"י חנפנות ולא ע"י מאמצים, בעיני זה כמו זנות.

AeroSlash

New member
למסגר ולתלות... ../images/Emo45.gif!!!!

"אבל אני אמשיך לעשות את זה... וגם אתה... אתה יודע למה? כי יש את האנשים המעטים שכן מעריכים את זה."

bariska

New member
יהיה טוב?יהיה אם נשנה את הגישה

לאנשים ונתנהג אותו חרא כמו שהם מתנהגים אליינו.. ואז אולי תהיה אצלם נורה אדומה..והם ישנו את התנהגותם כי לי זה כבר נמאס כל האגואיזם שלהם

Dynamo1929

New member
../images/Emo45.gif

לשלוח את ההנהלה של הבית ספר שלך לגולג בסיביר!!!

the freaky girl

New member
גואו אנוט../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

מסכימה איתך... וזה גם ככה בבית.... לפחות אצלי...:|

למעלה