תרגיש טוב.. ואתה צודק...
G GallaxY New member 15/6/05 #17 אתה כ"ך צודק.... אני בטוחה שכולם פה מזדהים הקטע הוא שככה זה בחיים ואין מה לעשות; החיים תמיד זבל ולכן צריך לנסות להפיק את המיטב מהם בכל רגע נתון...
אתה כ"ך צודק.... אני בטוחה שכולם פה מזדהים הקטע הוא שככה זה בחיים ואין מה לעשות; החיים תמיד זבל ולכן צריך לנסות להפיק את המיטב מהם בכל רגע נתון...
G GallaxY New member 15/6/05 #21 נצל"ש מתכונות ובגרויות יאללה אנשים שתפו איך הלכה הבגרות בתנ"ך אני יש לי כבר ציונים ד"א !!! לשון: מתכונת - 75. ציון מגן - 85. היסטוריה א: מתכונת - 81 ואין עדיין ציון הגשה (מקווה ל90!!!!!!!) יש סיכוי??
נצל"ש מתכונות ובגרויות יאללה אנשים שתפו איך הלכה הבגרות בתנ"ך אני יש לי כבר ציונים ד"א !!! לשון: מתכונת - 75. ציון מגן - 85. היסטוריה א: מתכונת - 81 ואין עדיין ציון הגשה (מקווה ל90!!!!!!!) יש סיכוי??
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 15/6/05 #25 בהצלחה... [למרות שכבר הבגרות עברה] אגב.. שמתי לב שבערוץ ההיסטוריה יש הכנות לבגרות בהיסטוריה.. או מה שזה לא יהיה.. סתם שתדעו..
בהצלחה... [למרות שכבר הבגרות עברה] אגב.. שמתי לב שבערוץ ההיסטוריה יש הכנות לבגרות בהיסטוריה.. או מה שזה לא יהיה.. סתם שתדעו..
D Drunk Bullet New member 15/6/05 #27 הלך לא רע זהו זה, סיימתי את הבגרות האחרונה שלי (מועד ב' במת' לא נחשב)! היום אני יכול להחזיר את ספר תנ"ך למדף, ולא לגעת בו יותר (אבל רובכם עוד צריכים אותו )!
הלך לא רע זהו זה, סיימתי את הבגרות האחרונה שלי (מועד ב' במת' לא נחשב)! היום אני יכול להחזיר את ספר תנ"ך למדף, ולא לגעת בו יותר (אבל רובכם עוד צריכים אותו )!
A AeroSlash New member 16/6/05 #39 ולי יש מגן ובגרותיים )) ואז אני חופשייה לצאת אל העולם החופשי ) או במילים אחרות, ללימודי העצמיים לפסיכומטרי.......
ולי יש מגן ובגרותיים )) ואז אני חופשייה לצאת אל העולם החופשי ) או במילים אחרות, ללימודי העצמיים לפסיכומטרי.......