סלטיקס-קאבס , גיים 7

OrEl74

Well-known member
מנהל
48 דקות, משחק עילאי

הבן אדם לא עומד על הרגליים תרתי משמע
מת להגיד עליו משהו רע אבל אני פשוט לא יכול
&nbsp
שחקן על, מלך בצדק

מור תור

New member
רוזיר הרס להם את המשחק

כמה שלשות????
ולמה סטיבנס מעלה אותו בכלל 2 דקות לסיום
הרי הוא היה זבל כל המשחק

החוסר ניסיון של השחקנים הצעירים זעק לשמיים

פשוט זרקו לבנים ללא הרף משלוש, איבדו לחלוטין את הראש במחצית השנייה

י ו א ב

New member
אחרי הכל ולמרות הבאסה

שאפו לסלטיקס.
אף אחד לא ציפה שהם יעברו סיבוב ראשון...
אז כן קלעו או לא קלעו - בסוף עדיין מדובר בחבורה של ילדים + אל הורפורד.
יש למה לחכות בשנה הבאה.

picki23

New member
זה היה צפוי - אבל היה כיף סוף סוף

אין כמו משחק מס' 7.
הוא חושף את מה שעושה את ה NBA לפלטפורמה הכי טובה בספורט.
לברון היה גדול. השנה בניגוד לשנים קודמות היה לו טיפה יותר קשה - גם בגלל הגיל וגם בגלל שהיו 2 קבוצות עם רוח לחימה אמיתית. הסיבה שהוא באמת גדול מהחיים - הוא עשה שינויים והוא כמו כל הגדולים. עבד על הגוף שלו ועל הזריקה שלו. זה בדיוק מה שהוא צריך היה לעשות בשביל להשאר רלוונטי בשיח. לקח את הקבוצה הפחות טובה מבין ה8 האחרונות לגמר ובכבוד. זריקות קשות, התמודד מול פיזיות (סוף סוף) וניצח בחוץ מס' 7. הוא באמת שני למייקל, ואת זה אני אומר בתור בן אדם שמעדיף את קובי (מתוך אהדה, לא מתוך רציונל).

לגבי המשחק - לא חושב שלברון שיחק לבד היום. אני חושב שהוא קיבל עזרה, בעיקר בהגנה ומג'ף גרין, שנראה כמו תחליף לגיטימי לקווין לאב. היה להם טוב יותר בהגנה עם ג'ף גרין, ששיחק מצוין המשחק הזה.
לצערי - בוסטון הפסידו את המשחק ולמען האמת - בגלל שהם לא לקחו את זה. הם שיחקו הגנה מדהימה, טייטום משחק כ"כ טוב. אני לא זוכר שרוקי היה כ"כ עקבי. לי יש הרבה מה לומר על איך שאנחנו בוחרים את ROY ושזה בעצם לא מגדיר מה יהיה, בשבילי טייטום הוא ROY, לכל דבר ועניין. הוא כוכב והוא הסתכל לשחקנים מנוסים (וטוב במקרה של לברון) ממנו בעיניים - לדעתי שיחק הכי טוב במשחק. בוסטון לא קלעה זריקות פנויות וזה פונ' של חוסר נסיון בקליעה וחוסר נסיון במעמדים דומים. אפשר לדבר שנים על מה היה קורה אם, אבל אני מעדיף את הקבוצה הזאת בלי קיירי כרגע, רק בגלל שהם מרגשים יותר.
טיירון לו אימן טוב את המשחק, ועשה את התאמות תוך כדי משחק.

אני מוציא את המטאטאים מעכשיו

אני שם לב לדפוס בלתי נסבל

כל פעם שאני מקליט משחק וקם מוקדם או נמנע מחדשות כל היום כדי לצפות בו, יש בלו אאוט.
כל פעם שאני מוותר יש משחק טוב.

אחי - היה מותח?

אני יודע שהכדורסל לא יפה ולא אסתטי, מצד שני את זה גם היה לי במשחק 6 של גולדן - יוסטון.
משחקי 7 באופן היסטורי הם משחקים פחות יפים. הלחץ עושה את שלו - זוכר את גמר 2016? לפחות היה מותח.

FrecCo

Active member
משחק NBA צמוד? כל השאר זה בונוס

מה מותח.. שתי קבוצות זורקות לבנים כל המשחק.

נו טוב, כל אחד ומה שעושה לו את זה

תגיד, עם אקדח לרקה

אתה צריך לבחור בין לצפות בבלו אאוט של 30 הפרש לבין משחק פחות מהנה שנגמר ב 8 הפרש, מה תעדיף?

תשמע ברור שעדיף משחק צמוד,

ובגלל שמדובר במשחק מס' 7 אז זה גם מותח, אבל הקטע שאתה רואה משחק כזה ב4 בבוקר והשחקנים לא מסוגלים לשים סל זה מאוד מעייף לראות

בקיצור אחי אתה ער מ 4 בבוקר ולא מבין מה רוצים ממך

כל אלה שישנו וחושבים בצורה רציונלית

נו מה כססת ציפורניים שהסלטיקס זרקו משלוש ללא הרף

במחצית השנייה? שמע לא מבין על מה הוויכוח פה.. על טעם ועל ריח..

אומר לך שלא ראיתי את המשחק...

כי לא הקלטתי אותו - כי כל פעם שאני מקליט יש בלו אאוט.

זה היה אחד המשחקים הגרועים ביותר שראיתי בחיי

מי שחושב לראות שידור חוזר....

למעלה