סלחו לי, אבל..

niraf

New member
סלחו לי, אבל..

אתם בדיוק כמו הילדה הזאת שאתם "מעריצים"... מתלהבים וונאביז שמתיימרים להיות יותר טובים מבריטני ספירס ושות´. ואבריל לאווין בהחלט לא טובה יותר מבריטני. יש לה איכויות קוליות יותר גבוהות? לא. היא מוזיקאית ברמה יותר טובה? אם תקעו לה גיטרה ביד זה לא אומר כלום. היא כותבת את השירים שלה? תעשו לי טובה. וחוצמזה, גם לכתוב כאלה ליריקס זאת לא חוכמה. אז אל תנסו לחשוב שאתם אוהבים "רוק", והכל יהיה בסדר.

4667

New member
רבאק עם הרוקיסטים! חושבים שהם טובים

פה יותר מכולם... מה קרה?! החלטתם שאתם שולטים ואם יש זמרת שאמרה על עצמה שהיא סקייטרית ואתם לא חושבים ככה אז כל מי שמעריץ אותה הוא דרעק?! כאילו, לייטן אפ ! מה אנחנו בגטו (של הראפרים, לא בשואה...)?! שאם מישהו פה לא שומע ראפ אז הוא גרוע ?! אוי! אז אני שומע אבריל, אני גרוע, ואנ כמוהה... באמת!!! תעשה לי טובה, תגיד תודה שאני בכלל עונה לך ומשקיע כוח בזה כי מה שהייתי צריך לעשות זה פשוט לצחוק על הודעה עלובה כזאת ולהמשיך לדבר כאן בפורום עם אנשים נורמאליים! שלא קולטים משהו ולא קוטלים אנשים אחרים בגלל מה שהם שומעים... אני גם יכול להגיד עליך אוי באמת אתה חושב שאתה יודע מה זה רוק ולהגיד שהלהקות שאתה שומע זה זבל, אבל אני לא... כי כנראה שלי יש רמה מסוימת.. הגיע הזמן שגם לך תהיה.

4667

New member
ומה הקטע של "מעריצים"../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה אני לא נחשב מעריץ מאיזושהי סיבה?! אוף! כאילו אתה ממש מאמין שאני אשכרה פחות טוב ממך?! מה בכלל נותן לך זכות לחשוב את זה?! אתה לא יודע כמה זה מעצבן לשמוע את זה!!!

niraf

New member
קודם כל רד מהלחץ, ותראה...

תראה, לא התכוונתי שאתה לא נחשב מעריץ, התכוונתי לכל המושג הערצה בתור משהו לא הכי חיובי, אבל עזוב, סטינו מהנושא. אז ככה. 1. אני לא אומרת שצריך לשמוע רוק ואם אתה לא שומע רוק אתה חרא, אתה דווקא יכול לשמוע פופ כמה שבא לך, כל עוד אתה לא מתיימר לומר שזה רוק. כי אז זה וונאבי. ואין מה לעשות בעניין. מבין? תשמע פופ, רק אל תגיד שזה משהו אחר. 2. אל תתעצבן. 3. לא דיברתי אליך באופן אישי. אולי אתה לא חושב שלאווין יותר טובה מבריטני, או שהיא עושה רוק. אם אתה לא חושב ככה, סבבה. אם כן, זה פשוט לא נכון.

4667

New member
לא אמרתי שהיא רוקיסטית...

אני בכלל לא יודע מה היא, וזה גם לא מעניין אותי. אני יודע שאני אוהב את השירים, אבל זה מעצבן, ממש מעצבן שכל הזמן באים אנשים ואומרים שהיא מתחזה, או כמו בריטני, או לא מוכשרת, או לא יודעת לנגן... תשמעי, (אגב שליחה שכתבתי לזכר קודם
) אין לי בעיה עם רוקיסטים או עם כל מי שזה לא יהיה, זה פשוט מעצבן שאם יש שיר אחד או שנים או שלושה שלה שלדעתי הם רוק אז אומרים לי שלא ואני מתיימר... מה לעשות ששיר אחד או שנים כן נשמעים ככה? לא אמרתי שהיא רוקיסטית סטייל לימפ ביזקיט אבל היא גם לא בריטני... אני יודע שלא דיברת באופן אישי פשוט זה ממש מעצבן אותי לפעמים. ועוד משהו, דיי עם כל ההערות האלה (לא שלך במקרה הזה, אלא בכלליות): -היא לא מוכשרת -היא לא יודעת לנגן -היא לא כותבת את השירים כי, בתכלס, אי אפשר האמת לדעת אם זה נכון או לא, ואני מקוה שזה לא נכון, כי, אם היא באמת לא יודעת לנגן, ולא כותבת שירים, ולא יודעת לסוע על סקייטבורד, אז ורק אז אני אסכים למה שאמרת, שהיא וונאבי. אבל אני לא מאמין שזה ככה, אני לא חושב שהיא הייתה מוכנה יענו שילבישו עליה תדמית של מישהו אחרת רק בשביל הכסף כי הרי חייב להיות כשרון כלשהו, ז"א, לא רואים זמרים כמו קוקו וסטיב באםטיבי...

niraf

New member
א. לך תדע

אם היא הייתה מוכנה או לא. באמת קשה לדעת אם זאת רק תדמית של אחת שכותבת לעצמה או שזה נכון. התעשייה הזאת צינית פחד ואי אפשר כבר לסמוך על כלום... חחח אבל כל עוד אתה יכול לראות בעצמך שג´ימי פייג´ מנגן כמו אל, אז הכל בסדר. ב. כמו שאמרתי, זאת באמת הנקודה השפויה והיחידה שאנחנו יכולים לראות באמת. יכולת נגינה. ורק על זה אפשר להגיד תודה לאלוהים שיש קליפים. ג. לא תראה את קוקו וסטיב באמטיוי רק (ואני חוזרת רק) כי אין להם את הלוק. ברצינות. או את הלוק או שיש להם כבר מוניטין מהתקופה שלכישרון היה משקל (אתה חושב שהיום להקה כמו אר אי אם הייתה מצליחה? הם נראים כמו חתיכת זבל).

4667

New member
חחחח...החתימה שלך עושה לי טוב...

לא´דע, היא כזאת תקועה כל פעם בסוף לא משנה מה את כותבת זה כזה יום טוב... חחח... לא משנה... ולעניין: מצד אחד, אני "מגן" עליה בהודעות שהיא למזוייפת או שהיא לא יודעת לנגן וכו´... אבל מצד שני אני חושב לעצמי - התמונות שלה בתקופת בצפר הם של ילדה ממוצעת, שממש לא נראת כמו רוקרית או סקייטרית... ואז אני שואל את עצמי, איך מכאן היא הגיעה למה שהיא היום ? כאילו, זה לא מתחבר לי, ואז אני מקווה שכולם טועים כולל אני ושהיא אכן אמיתית. אבל, בסוף מי יודע, היא סתם איזה חננה עם קול יפה שעשו לה תיספורת ו2 קילו איפור, שמו עליה גיטרה, לימדו אותה כמה תנועות של נגנים, תדמית של סקייטר, כותבי שירים קליטים והנה, בריטני רק בהפוכה... אוף, זה מתחיל להיות יותר ויותר נכון! לא רוצה!!

4667

New member
למזוייפת = לא מזוייפת

לא יודעת לנגן = כן יודעת לנגן

niraf

New member
אתה צודק יקירי,

ואגב, ראיתי תמונות שלה בלי איפור, והיא גם לא ממש יפה בכלל. גרם לי להעריך מחדש את אמנות האיפור, אולי אני אעשה גם את עצמי יפה. נכון שהחתימה שלי יפה?
חוצמזה, אני לא אוהבת "סקייטרים" באופן כללי... זה לא יפה לדעתי וגם גס כזה. ושטחי נורא. בן כמה אתה?

4667

New member
אכן

חתימה יפה... אני גם נגד אלה שבאים לפה ואומרים וואי איזה כוסית ושווה, כאילו? מה?! אם היא שווה אז אתם שומעים אותה? זה אפילו עוד יותר גרוע... (בן 17)

אהמ.

אף אחד פה בחיים לא אמר שאבריל היא רוקיסטית. כלומר, אמ, נראה לי.
*אפצ´י* (רבאק, אני לא מצוננת, רק... חולה
)

4667

New member
חחחחח../images/Emo6.gif רק עכשיו שמתי לב ש...

שרשמתי קודם שיש כאן בפורום אנשים שלא קולטים במקום לכתוב אנשים שלא קוטלים...

לiלה

New member
אוי!! איזה קשקוש!

א) אם נתקע לה גיטרה ביד(לפי הניסוח שלך) זה כן ישנה. ב) בריטני (טפו) לא מוכרת מוסיקה היא מוכרת סקס! ג) אבריל אולי טיפה מתלהבת (קשה לי להאמין שאמרתי את זה) אבל יש לה על מה להתלהב היא יפה וחכמה(לא כמו בריטני החלולה) ומקבלים אותה בעולם המוסיקה כמי שהיא (היא לא צריכה להתפשט בשביל זה) ולמה? כי היא יודעת לשיר. נ.ב (אני יודעת שזה לא מכתב אבל לא יכולתי לחשוב על משהו אחר) אני חדשה ושלום לכל מי שבפורום.

niraf

New member
א. זה לא יישנה, כל עוד אין לה מושג

מה לעשות עם הגיטרה הזאת. ב. בריטני מוכרת סקס - נכון. אבל הרמת מוזיקה של לאווין לא גבוהה יותר, מבחינה מוזיקלית. ואגב - אמרת שהיא יפה. למה זה צריך להיות קריטריון במוזיקה? ג. היא לא יודעת לשיר. אין לה יותר מאוקטבה וחצי והקול שלה מלא אוויר. ד. שלום גם לך.

למעלה