סלחו לי, אבל..

niraf

New member
זה שהקול לא מלא.

אתה שומע אוויר. בעצם אצלה זה קשה לדעת, כי היא לא לגמרי מגיעה לשיאים קוליים.

../images/Emo6.gif

סליחה. בואו נמשיך לקרוא... חחחח... (לא היה לי הרבה בידור היום
)

לiלה

New member
בלההההההההההההה!!!

מה?????????????????. u must b kidding me!!!! לאבריל יש שירים פי מאה (בלשון המעטה)! היא כותבת את כל השירים שלה לעומת בריטני שכשהיא רואה שיר (כבר כתוב) היא שואלת: "מה זה?" היא כזאת חסרת כישרון. היא כזאת חסרת אופי. ואני מצטטת (מפי אבריל, אלא מי?): "אם היא נראת כמו זונה, שרה כמו זונה, ומתלבשת כמו זונה, מה היא?" (נאמר על בריטני, אלא מי????) לאבריל יש אופי! היא יודעת מה היא אוהבת והיא לא משנה אופי כל שני וחמישי!

niraf

New member
היא לא הספיקה

לשנות אופי כל שני וחמישי, היא מוכרת רק מיום שלישי בערך. ואפילו לבריטני מגיע יותר כבוד, היא החזיקה מעמד בתודעה כבר כמה שנים, מבחן שאבריל לאווין עוד לא עברה.

וואו ממש לא נכון!! איך הגעת לאוקטבה

וחצי?!?!?! וחוץ מזה ממש אי פשר לדעת את זה משני הסינגלים שלה שהיא הוציאה לטלוויזיה. אם תשב ותקשיב לדיסק שלה... אולי תראה, שהיא משתמשת בקול שלה ממש בצורה יפה. האוויר יוצא ששרים מה לעשות. היא שרה ממש יפה. אישית אני לא אוהבת את איך שהיא זזה, אבל הילדה יודעת לשיר וזה מה שחשוב!! לא משנה לי איזה סטייל זה מוגדר, או לא מוגדר, אני שומעת כי אני אוהבת! וזהו!!

דרך אגב הקול שלה...

לא אוורירי בכלל. לבריטני יש קול אוורירי, כי היא שרה מהאף (יש כזה דבר, זה לא בצחוק - זה ביטוי כזה) ואני שונאת את הקול הזה!! אני אוהבת קול מפותח ויפה כזה. אני כבר עובדת חודשיים על פיתוח קול כדי להגיע לקול צלול ויפה כמו שלה... גם לכריסטינה יש קול מהמם, תגידו מה שתגידו

תמררררר!!!!

איזה אושר *סניף* לראותך פה! *אפצ´י* (טוב, מה אתם רוצים, זאת הדרך היחידה- בערך - להראות שאני חולה....)
כמה סוגריים... (עדיין לא קראתי את ההודעה, רק ראיתי את הניק ניים וישר כתבתי את זה ודי לכתוב כבר והאיש הכחול כל כך מעצבן אותי ואני הולכת ללחוץ על השלחי עכשיו. תודה ויום טוב.
)

לiלה

New member
מיכל...

למה את אף פעם לא עולה האינטר´ בשעות מאוחרות??? אנחנו תמיד מפשפשות אחת את השניה!!!! אוף!

בחזרה לנושא של אבריל

אבריל לא נתנה הגדרה לעצמה, המעריצים נתנו לה, והיא זרמה עם זה. היא רוצה להיות סקייטרית, שתהיה. רוצה רוקיסטית, פיין ווית מי. אפילו פופ - לא איכפת לי, אני יודעת מה אני אוהבת, ולא משנה לי מה ההגדרה שלה! זה כמו בהמבורגר - לא אכפת לך איך מתה הפרה, אתה רק רוצה לאכול את ההמבורגר שיוצא בסוף, כי זה טעים לך. (לא לי! אני צמחונית, כבר חודשיים!
)

4667

New member
../images/Emo22.gifביטוי מאגניב! חחח....

חוצמזה, אני מסכים איתך. ואגב,
שולת

חחחח לא שמת ../images/Emo23.gif שהוא כתב...

שולת עם ת´?? זה די מוריד את הערך של זה... לפחות מבחינתי!!

לאנה

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

דומא גרועה מאוד. אני מתכוונת לעניין ההמבורגר. *מור, צמחונית כבר שלוש שנים*

למעלה