סלון ללא חלון

dudusch

New member
דבר נוסף..

סלון בלי חלון ואפילו חלון גדול הוא מתכון לסיוט בקיץ!!! קחי בחשבון שגם במקרה של חלון לאיוורור הבית יכול לאגור את החום, כך שבלי חלון - בכלל.. מעבר להוצאות על תאורה תמידית בלי קשר לשעות היום וכו'. בדיוק היום העלו בתכנית הבוקר של טל ואביעד אנשים שסיפרו על השיפוצים הגרועים שעשו אחרי ייעוץ אחיתופל
חבל שבשנה הבאה את תעלי לשידור..

רחלילי

New member
ההורים שלי בבית כזה-וכך זה נפתר

גם גרים (אולי אתם שכנים) בדירה פיצית שאחרי הסלון יש מרפסת, ובשנות השבעים הם הגדילו וסגרו את המרפסת לחדר. הקיר של החדר - (המרפסת עצמה שהפכה לחדר ההיא עם חלונות לכל האורך ונוך ראוי...).(המרפסת המוגדלת) הפך להיות מעץ, עם חלון בגודל אמיתי ודלת הזזה, מה שלא סגר את הסלון לגמרי ואפשר כניסה כלשהי של אור פנימה . החלון של קיר העץ הוא עם זכוכית חלבית של הזזה. אישית בתור מי שגרה בבית הזה 12 שנה -זה מחניק וצפוף, אבל לעיתים פשוט אין ברירה. אז מנסים להוציא לימונדה מלימון.

אתי@

New member
תבדקי עם אדריכל אחר (לא קבלן)

איזה עוד אופציות אפשריות. אני לא הייתי עושה את זה.

foofoo77

New member
שום דבר לא יחליף את אור היום

אולי חדר עבודה אני מסוגלת לספוג בלי אור יום אבל לא סלון ... יש לך שרטוט אפילו גס של הבית?

Indie62

New member
לא הייתי עושה את זה

לנו יש סלון עם חלון אחד (למעשה קיר אחד הוא חלון) ולתחושתי זה לא מספיק. אני צריכה זרימת אוויר בין שני חלונות לפחות. כמה אתם היום פותחים חלון?

yoyo10

New member
3 שנים בתור סטודנטית חייתי בדירה כזאת

לא הייתי חוזרת למקום כזה ולא מגדלת משפחה בתור סלון כזה חוסר האור פשוט גורם לדיכאון והאין אוויר בכלל

yoyo10

New member
את צריכה תכנון אדריכילי טוב

על מנת לנצל למקסימום את השטח של הדירה אני מכירה אדריכלית שהיא ממש אשפית בתחום http://racharch.saf.org.il/

למעלה