סהר-הבית שבין הכוכבים
G gorck New member 27/5/07 #22 שצ"א ככה זה שאין שם.... וש"ד לכל השביעיסטים שלכם... רגע לא משנה אני פוגש אותם בבצפר....
L liss 8D New member 27/5/07 #24 חחחחח סלוגן עללק../images/Emo6.gif אבל כמו שאמא אומרת "אם כבר - אז כבר"<: י'חביבי סולתן אור יהודה כאן כולם להשתחוות ולעשות כבוד הפהפהפהפהפהפהפההפפפפפפפפ *דמיינו שזה אחד כזה שמוחא כפיים ועושה שמח וזה. חיחי * חיחיחיחיחחחD:::
חחחחח סלוגן עללק../images/Emo6.gif אבל כמו שאמא אומרת "אם כבר - אז כבר"<: י'חביבי סולתן אור יהודה כאן כולם להשתחוות ולעשות כבוד הפהפהפהפהפהפהפההפפפפפפפפ *דמיינו שזה אחד כזה שמוחא כפיים ועושה שמח וזה. חיחי * חיחיחיחיחחחD:::
C cohen shir New member 27/5/07 #26 חחחחחח איזה שבט של ערסים חמודים!!!!!!../images/Emo24.gif חחחחח סתם מתה עלייכם! וזה בסדר השבט שלי הוא שילוב של סטלנים וחולי נפש....
חחחחחח איזה שבט של ערסים חמודים!!!!!!../images/Emo24.gif חחחחח סתם מתה עלייכם! וזה בסדר השבט שלי הוא שילוב של סטלנים וחולי נפש....
L liss 8D New member 27/5/07 #29 אנחנו מקסימים וחמודים<: וביננו, ממש כפרעלינו חיחי ויאללללללה, אם רק תתרגמי את המשפט שלכם לעברית תגלי שאתם אומרים "לעולם לא תצעדי לבדך" (או תצעד. נו, תצעדי נשמע יותר אוהד-כדורגל-פנאטיי-משו ) חיחי
אנחנו מקסימים וחמודים<: וביננו, ממש כפרעלינו חיחי ויאללללללה, אם רק תתרגמי את המשפט שלכם לעברית תגלי שאתם אומרים "לעולם לא תצעדי לבדך" (או תצעד. נו, תצעדי נשמע יותר אוהד-כדורגל-פנאטיי-משו ) חיחי
L liss 8D New member 28/5/07 #33 אל תשכח שלא משנה מה אני אגיד זה יראה כהארה משמעותית ומלאת תובנות חוכמה