סלובניה

shemesh7079

New member
אני יודעת

מצטערת..
אני צריכה אולי לשנות תוכנה לעימוד התמונות... פשוט להקטין את כולן זה יותר מדי טיים קונסומינג... אבל האמת שבפוטושופ נראה לי זה לא יהיה כזה נוראי. את תהמונות מהסופ"ש הבא אני מבטיחה לנסות לשים בגודל יותר גדול.

bluewolfski

New member
זה בסדר... פשוט כל כך יפה

שבהיתי בכל תמונה כדי באמת לנסות לספוג את האוירה. ממש ממש יפה ותודה

MayFebruar

New member
ממליצה לך בחום על

picmonkey
זה בחינם ואונליין. אפשר להעלות הרבה תמונות בו זמנית, את לא צריכה להקטין את התמונות- פשוט משבצת אותם בקולאג' ואח"כ מגדילה או מקטינה את הקולאג' לבחירתך. קל, פשוט ונוח.
ואם את בוחרת להישאר עם התוכנה שלך, את רק צריכה להגדיל את הקולאג' שלך.

נהניתי מהתמונות תודה רבה!

elley

New member
נשמע שנהנתם

וזה הכי חשוב. יופי של תמונות, תודה!

shemesh7079

New member
דווקא מושכת:)

נראה לי נראה שהמקום מאוד מפותח מבחינה תיירותית.
אולי ה"בעיה" היא להיות בשכנות למדינות כמו איטליה, או אוסטריה- שחלקים ממנה מאוד דומים מבחינת הנוף, רק שהיא (אוסטריה) יותר עשירה, הבתים יותר מטופחים, והמחירים די דומים (אבל אין ים!). ואיטליה... נו, איך אפשר להתחרות עם איטליה?

shemesh7079

New member
יופי של תמונות!!

גם אני צלמתי את המילקומט בלובליאנה:)
אפשר את השם של המסעדה עם הפיצה המעולה (או שזה מה שרואים בתמונה הראשונה?)?

המילקומט הזה להיט!

איך הוא גועה בסוף הפעולה ... כולם שם נשפכו מצחוק

ואכן התמונה הראשונה זו המסעדה המדוברת, בקומה התחתונה זו מסעדה עם אוכל מקומי ובשרי יותר, בקומה העליונה זו פיצריה .

יעלי9

New member
יש לך המלצות לטיולי חורף למשפחה?

מחפשת עכשיו יעד למשפחה עם ילדים בגילאי בי"ס יסודי לשבוע סביב הכריסטמס. אני יודעת שבסטנדרטים בריטים כבר מזמן עברתי את הדקה התשעים אבל רק עכשיו התפנה לי מקום בראש לחשוב על זה.
מתלבטת אם לסוע לעיר דומית כמו רומא או ברצלונה או למקום יותר של טבע. נצטרך "להתמודד" עם היומיים מסביב לחג עצמו שבהם בטח הכל סגור ועם מזג אויר הפכפך באמצע החורף.
אז אם סוכמים את כל המשתנים, לאן את חושבת שכדאי?

אני יכולה לספר מהנסיון שלנו

בשנה שעברה נסענו לטיטיזה ביער השחור לשבוע, 10 דקות משם נמצא הר פלדברג עם בתי ספר לסקי וזה היה מאוד נחמד. היה מושלג מאוד אבל העיירה פועלת כרגיל גם בימי החג, כולל מסעדות עם תפריטי חג מיוחדים, ובסביבה יש גם ארועים מיוחדים לחג, בהחלט שווה.

השנה ניסע לאחד הפארקים של סנטרפארקס, עם פארק מים גדול ומקורה שמנטרל את השפעות מזג האויר החורפי ומאפשר לילדים להשתולל בכיף.

בערים גדולות זו תקופה בעייתית יותר לטעמי בגלל החג והעובדה שזה חג משפחתי והרבה עסקים נסגרים גם בימים בהם הכל אמור להיות פתוח, כך שמבחינתי יש עדיפות גדולה למקומות קטנים יותר וטבע, ואם כבר אז לנצל את התקופה והשלג.

יעלי9

New member
מה זה סנטרפארקס?

ניסיתי לגגל אבל לא בטוחה שהגעתי למקום הנכון.

קראתי את הרשומה שלך בבלוג על הטיול ביער השחור, כשפירסמת ושוב עכשיו. נראה מאד כיף והתמונות נהדרות אבל אלא אם נעשה חופשת סקי, לא נראה לי שניסע למקום כ"כ קר.
התחלתי להרהר על פורטוגל, מעולם לא היינו שם ואולי אפשר לשלב מספיק טיולי נוף כדי שנוכל להעסיק את עצמנו בזמן שהשאר חוגגים בחיק המשפחה.

למעלה