סלדור

Oren Oren

New member
סלדור

הציעו לי לבצע בדיקות סופיות למגברים שלהם (משהו בכיוון מגברים)... משהו מכיר כמה מקבלים שם לשעה? והאם יש אפשרות להתפתח שם למשהו יותר מענין?(אני מהנדס טרי) תודה מראש למגיבים...

Oren Oren

New member
למה אתה כל כך

בטוח שאני צריך ללכת על זה? אני מעדיף משרות מהנדס.. העניין הוא האם שווה לי לעבוד שם, כלומר האם אוכל להתפתח שם למשהו יותר נורמלי.

kookamanga

New member
תגובה

היית בראיון עבודה ? אל תפסול לפני הראיון עבודה , היום קשה אפילו לקבל ראיון ואתה אפילו חושב על האפשרות לסרב. כשאמרתי לך על זה התכוונתי שתלך לראיון , תתרשם ואז תחליט.

Oren Oren

New member
כבר הייתי

שם ושוב זה לא משרת מהנדס-יותר מזכיר בד"ס. הענין שמעסיק אותי הוא האם יהיה ניתן להתקדם שם..

kookamanga

New member
תשמע...

אני גם מהנדס אלק' ובתור בן אדם שחיפש גם הרבה זמן וללא ניסיון אני מציע לך לא לפסול כול הצעת עבודה . אם תשים לב 99.9% מההודעות בפורום הזה הן הודעות שקשורות לתוכנה וכמעט שאין הודעות שקשורות לאלק' . אז אני אתן לך הצעה שלא תמצא באתר : אם מציעים לך עבודה בתחום אז תקח , מקסימום אתה יכול להמשיך לחפש במקביל ותוך כדי זה לרכוש ניסיון. ואם במקרה יזמנו אותך למישרה של מהנדס כבר תוכל להגיד שאתה עובד בתחום וגם תוכל להגיע לראיון בעמדת "כוח" כי אתה עובד ותוכל להרשות לעצמך דרישות שכר ולא להראות כמו מיסכן שמתחנן שיקבלו אותו לעבודה . בהצלחה.

Oren Oren

New member
../images/Emo8.gif

זה כל הענין-אני כבר עושה בדיקות! ככה שיצא לי כבר לדחות עבודות אחרות ואני לא רץ אחרי כל דבר ש"זורקים" לי. אני (כמו כולם) מחפש להתקדם.

1234aaa

New member
העובדה ש99.9% אחוז מההודעות

לדעתי,מצביעה יותר על העובדה שיש אבטלה בתחום הזה.. שים לב הרי לשם של הפורום.

סנאץ

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

עד 120 ושתמצא עבודה שווה !

למעלה