הממ, אני..../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה לך השבוע: היו לי רגעים מדהימים עם אורי שלי, הוא כתב לי את המכתב הכי מדהים בעולם (ואם תבקשו ממש יפה אסרוק אותו הנה), היה לי אפטר, מיונים לקצונה, ושעתיים חופשיות בנהריה (שבמהלכן ראיתי רופא, קניתי גלולות, ורצתי לסופר לטמפונים ופירות לבסיס, אבל היה כיף!). משהו רע שקרה לך השבוע:תפסו את אורי ואותי עם השטות הזו של השילוב הראוי ב12 בלילה, המפקד שלי התעצבן עלי, והמסכן ראה אותי בוכה וכבר לא ידע מה לעשות עם עצמו. בסוף, כשניסה לחבק אותי ואמרתי שאני לא צריכה שיתפסו אותנו שוב הוא פשוט צעק עלי שאפסיק כבר ומההיסטריה בכיתי עוד]; שיר שלא הפסקת לשמוע: הלך לי הMP:/ התחדשות השבוע: 4 זוגות עגילים
יש לי אובססיה לזה מאז הגיוס.. תוכנית השבוע: הסדרת אנימציה הזאת עם סטיואי.. אחד החזקים.. סרט השבוע:לא ראינו סרט]; ספר השבוע: עומדים בטור/ יאיר לפיד מאכל השבוע: בטח לא משהו בבסיס! יציאת השבוע: האפטר (הבהחלט במקום!) שהיה לי לטובת מיונים לקצונה
רצינו לפספס את ההסעה לבסיס אז טחנו ארומה בעזריאלי ואמרנו שיצאנו מאוחר מבה"ד 10
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הסופ"ש. אמור להיות לנו שבוע שואה עם אימונים בבסיס באלייקים (שביזות על! 5 דקות מהבית!) ואני סוגרת את השבת. קצת חופש מכולם.. ואולי אורי יהיה.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נו מי?
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מאמי?" "מה מאמי?" "אני אוהב אותך. אני כל כך פאקינ אוהב אותך" (תחשבו שהוא אמר את זה בפעם הראשונה, וזה בזמן ששכבנו מחובקים בחדר שלי.. אויששש
) תמונת השבוע: אין לי כח להעביר מהפלאפון למחשב

התוכניות שלי לשבוע הבא: בעיקר למצוא דרך מקורית להוציא גימ"לP: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בכיתי המון אבל היה בסדר, אני מניחה.