גרופית מלוכלכת. אני פשוט גרופית מלוכלכת.
משהו טוב שקרה לך השבוע: הקדימו לי את הגיוס, גיליתי שמורן ואני מתגייסות באותו היום, העצרת בכיכרבין, נסיעה עם דניאל על האופנוע החדש שלו, הפסקת צהריים אחרונה שלי ושל אלכסיי יחד בעבודה, מוטו מיוזיק היום! ראיתי את אביב והתנהגתי כמו גרופית מפגרת! משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת. מתמטיקה יושב לי על הראש... שיר שלא הפסקת לשמוע: חלולים אקוסטי והולכת על המים של אביב. גם הקול שקורא לי של רונה. התחדשות השבוע: לא הייתה כזו. תוכנית השבוע: ממ. אימאלה? סרט השבוע: ספר השבוע: אם יש גן עדן בפעם השניה. מאכל השבוע: הקינוח שאימא שלי הכינה לארוחת הערב היום ותכף נאכל אותו: בצק עלים ממולא בתפוחים וצימוקים! יאמי. אה. וגם פיצה ביתית שהכנתי לעצמי מתישהו השבוע. יציאת השבוע: מוטו מיוזיק היום, כיכרבין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ. משכורת! אה. ולג בעומר מחר! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת. אבל אני מתגעגעת לזהרה :[ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: כל התגבור במתמטיקה ההזוי הזה שהיה ביום רביעי היה ממש מצחיק. אבל לא עולה לי כלום עכשיו... תמונת השבוע: אביב הגיי הזה. מהיום. התוכניות שלי לשבוע הבא: יאלללללללללללה אני ספונטנית!! טח. נו. מה כבר יכול להיות. ישבצ, ימי פעילות, עבודה ומתמטיקה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה אששששששששש!