סכ"ש

EVE Lights

New member
חח חננה קטן וחמוד ../images/Emo6.gif

אגב אאוטסיידר הוא לא מסוג החננות הוא יותר משוכלל מזה

adiss90

New member
Free your mind!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: עשיתי היום מגן ב-005. האהאהאה איזו הקלהה משהו רע שקרה לך השבוע: מחזור
שיר שלא הפסקת לשמוע: Now hung me up to drrrrry התחדשות השבוע: הוצאתי בערך 100 שקל על שוקו[אני לא מגזימה] תוכנית השבוע: חח מצחיק. סרט השבוע: חח מצחיק. ספר השבוע: סיימתי למיטב ידיעתי בני גורן+לחמן+משבצת. מאכל השבוע: שוקו. יציאת השבוע: ארומה+צ'יינה טאון(אני והשילובים ההזויים שלי. צק צק צק) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תנךך
[קוברת את עצמי בציניות] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אני עדיין מחכה לישוע ויאשיהו. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: הצמדת גורמים. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד תנך!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ריאלי

adiss90

New member
96 במגן ../images/Emo98.gif

סתם נו...לא מורידים על שגיאות כתיב P: (לפחות לא בשאלון הזה
)

yaeli87

New member
הנה הנה הוא בא...מסתכל לך בעיניים...

משהו טוב שקרה לך השבוע: מאמי שלי המדהים
משהו רע שקרה לך השבוע: סתם כמה ריבים שיר שלא הפסקת לשמוע: הנה הוא בא- מוש בן ארי התחדשות השבוע: 2 ג'ינסים,עיפרון שחור לעיניים,קליפס,סיכה לשיער,וסיכות סבתא כאלו ואוכל תוכנית השבוע: אה...המשחק של מנצ'סטר-מילאן,למרות שמנצ'סטר עפו מליגת האלופות
סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: עדיין הומפרייז
יציאת השבוע: אתמול עם מאמי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מאמי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מאמי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "איך כבשת אותי..." תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: חופש יום ראשון וכל השאר בקרים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה

בין כל היפות האלו,את היית שונה../images/Emo99.gif../images/Emo71.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ אוקיי חחחחח יום הורים-גיליתי שעליתי ב3 נקודות,הייתי בקופי בין עם אמא ושתיתי אייס בלנדד אלוהי
,הרבה טיולים בקרוב וביניהם טיול שנתי של כיתות ז' שאני יוצאת כמשצי"ת!:)
משהו רע שקרה לך השבוע: קיבלתי 74 בערבית \\: ,כאבו לי השרירים ברגליים.
שיר שלא הפסקת לשמוע: קרן אור - אביב גפן,השיר שלנו-אביב גפן
התחדשות השבוע: -
תוכנית השבוע: האלופה 2,הדבר היחיד שאני מצליחה לראות בטלויזיה
סרט השבוע: המופע של אסי וגורי!!!!!!!!!!!!!!זה אחד הטובייים D:
ספר השבוע: אהובי,אויבי-רם אורן[אני צריכה לסיים ואין לי מתי בעע]
מאכל השבוע: מרק 10 עם המוןהמון שקדי מרק D:
יציאת השבוע: עם אמא לביתקפה אתמול
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ל"ג בעומר דה,יומולדת לטלטול שלי
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המ...אפחד מיוחד P:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אוי יש המון מהמופע של אסי וגורי חחחחחחחחחחחח אחד הטובים "מי אוהב את אמא?!אני!אני!אמא כ"כ יפה יפה יפה ויפהפייה,אמא כוסייייית!!!!1" XDDDDDDD "וקמח!המון המון קמחים של קמח!!!!11ולולב מתלבלב,לולבבבב...." "הם בטח רצו לעשות עלייך ניסויים נכון? -כן אמרו לי תתחתן עם זו ועם זו ועם זו!מפיתאום!איפה אני אשים לה תטבעת?!על הלולב?!"
תמונת השבוע: העיצוב החדש בבלוג :)
התוכניות שלי לשבוע הבא: ל"ג בעומר דה,יומולדת לטלטול שלי
,בוחן בהיסטוריה,מבחן בשל"ח,טיול שנתי של כיתות ז' ובוחן במתמטיקה. העלתי את הקטע של החייזרים לפליקס,מהמופע של אסי וגורי http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1508232 אתן חייבות לראות את זה!זה ענק!!! מי שקראה שתגיד
:)

moruush

New member
../images/Emo100.gifאני? :]

משהו טוב שקרה לך השבוע: סטודיו, 95 במבחן במתמטיקה ו86 באנגלית :] ו100 ב2 עבודות הגשה :] משהו רע שקרה לך השבוע: מרשם לבדיקת דם
, מבחן במדעים ובלשון. שיר שלא הפסקת לשמוע: אהבנו. התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: ראיתי במחשב את המופע של אסי וגורי, כולי על הריצפה. סרט השבוע: שכחתי איך קוראים לו, ראיתי אותו אתמול בבוקר. ספר השבוע: אחד מfull house
מאכל השבוע: אפל שטרודל
יציאת השבוע: בייביסיטר [?!] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ל"ג בעומר, סטודיו, וחברות :] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את קוקי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מהמופע של אסי וגורי - "בפנים בתוך החללית אתה מרגיש בתוך חללית, זה מדהים. ואז ביקשתי מהם שייקחו אותי לירח,למה אף פעם לא הייתי. טוב,עברנו ליד שביל החלב. לקחתי שוקו. טוב,הגענו לירח אבל לא הכניסו אותנו, למה היה ירח מלא. מפוצץ."
תמונת השבוע: שהייתי קטנה היו לי עיינים כחול כחול, עכשו זה סתם ירוק זית עלוב. |שמאלה| התוכניות שלי לשבוע הבא: ל"ג בעומר, סטודיו והרבה, לישון, החברות המדהימות שלי
, ולהנות.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר ומצויין :]

moruush

New member
יאו את לא קולטת כמה צחקתי

מהמערכון הזה. בפעם הראשונה לא, בפעם השנייה ישבתי פשוט מול המחשב ונשפכתי.

חח גם אני D: ../images/Emo71.gif

מי אוהב את אמאאא??אניייי אנייי אמא כ"כ יפהה יפה יפה ויפהפייה אמא כוסיתתתתתתת XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TiKi PooH

New member
ברוך שפטרנו

משהו טוב שקרה לך השבוע: אילאיל הייתה סיפתח נהדר לשבוע נהדר הרבה פחות, הפגישה עם אבא ב"תיכון תל אביב" הטיסה אותי למחוזות רחוקים של פנטזיות, הפגישה עם זיו בכפר סבא הטיסה אותי גם למחוזות של פנטזיה ( לא סתם אבל היה כייף, הוא כזה מקסים. ואני חייבת למצוא שם תואר נוסף לשבץ כשאני מדברת עליו) וסיימתי עם המתכונת הארורה במתמטיקה משהו רע שקרה לך השבוע: בעיקר נדב. וכל המשתמע מכך- כולל ההלוויה, השבעה, המחשבות על אסנת שלא הניחו לי לרגע והיסורי מצפון על זה שבמקום להיות שם בשבילה אני תקועה בבית ומנסה בחוסר יעילות מובהק לנתב את המחשבות לתכנון לינארי וטריגו; המתכונת במתמטיקה; הפגישה עם אימא ב"אנקורי" והתסכול שנדבק אליי מאז, כולל נחיתת אונס מהרקיע שטסתי אליו בסעיף הקודם עם אבא...שבוע ארוך ומתיש עבר על כוחותנו שיר שלא הפסקת לשמוע: הללויה- ג'ף באקלי, וגם את הבליינד פייט החדש שבאמתחתי. התחדשות השבוע: בליינד פייט, הספר "אמנות הפיתוי" שרוניל'ה הביאה לי ליום הולדת, וכמות בלתי ניתנת לתפיסה של סיגריות, ויי זמיר. הריאות שלי מתפייחות ומתייפחות בהתמדה תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: " הריפוי של שופנהאואר" , ותודה לאלוהים ששבת מלאכתו ביום השביעי ופירגן לנו יום של נשימה עמוקה וקצת דקות מספיק שקטות לשבת ולקרוא גם באמצע מאי מאכל השבוע: סושי בכפ"ס, הזיו הזמין. ולמעשה גם הגלידת פסיפלורה אחריו הייתה אחלה. אבל זה מה- לא חכמה.. כל פעם כשאני אוכלת סושי זה מתביית על הסעיף הזה. יציאת השבוע: בהתחשב בעובדה שיציאותיי הסתכמו בהלוויה, שבעה, קיוסקים וכפ"ס- אני חושבת שכפ"ס לוקחת. בעצם אם היום עוד נחשב- המוטומיוזיק הזה היה אחלההה. סוף סוף משהו שהוציא אותי מהעיסה הדביקה והמסריחה של השבוע. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: " פנטזיה" איכשהו? אולי. וחרישה אינסטנסיבית למתכונת בתנ"ך כמובן אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת, לא מעט דווקא. אני חושבת שהכי אני מתגעגעת למר.וייזי החתיך (איי.קיי.איי אח גדול). ציטוט\יציאת\מילת השבוע: היה או לא היה תמונת השבוע: ממ, אימא מחכה למטה, אני אוסיף בהמשך הסופ"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה ארוך, משביז, מתיש, מעייף, מייגע ומנטרל- כוחות. והרבה עצוב. אבל .. עכשיו נחמד לי סופ"ש יפה בנות

אוווו

משהו טוב שקרה לך השבוע: השבת עם המחלקה. היה כל כך כיף... משהו רע שקרה לך השבוע: יום שלישי...לא הפסקתי לבכות בגלל הלחץ והתקף החרדה שקיבלתי באמצע המטווחים, עם מחסנית טעונה. :\ שיר שלא הפסקת לשמוע: של כנסיית השכל, כי זה השיר היחיד לערך שהיה בגלגלצ. התחדשות השבוע: הרבה בקבוקי מים ב-2.5? P: תוכנית השבוע: אין. רק צבא. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: לא קראתי. מאכל השבוע: פתיתים. P: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שגיע יום שישי? P: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא הייתה "הקשב המפקד, למה אסור לעשות את זה?" "אה... אמ... לא יודע נו! פשוט אל תעשי את זה!" תמונת השבוע: מכוערת קצת, אבל נו. :| התוכניות שלי לשבוע הבא: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אע הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה