סכ"ש

paperdoll16

New member
תודה גוני ../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

וברור שאני רואה גיבורים!! זה גאוני! (אבל אין לי יס. אני רואה במחשב.) והיי- בכלל לא כתבתי לך בשרשור יומולדת אז- מזל טוב!!!

GoOni

New member
אני גם רואה במחשב. אבל ששש, אסור לדבר על זה!

באיזה פרק את? ותודה:]

svety

New member
טרהלהלה../images/Emo190.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ, אנאערף.שומדבר מיוחד האמת... משהו רע שקרה לך השבוע: כנ"ל. שיר שלא הפסקת לשמוע: Kryptonite/Three Doors Down התחדשות השבוע: אה, שופינג
חצאית וגופיה ו2 זוגות נעלי בובה ומגפיים ותחתונים ותכשיטים ועפרון שחור לעיניים ומסקרה והמ היו עוד
תוכנית השבוע: גיבורים
סרט השבוע: Grama's Boy
אחד הגאוניים
ספר השבוע: עדיין, אלים אמריקאיים, באנגלית. מאכל השבוע: אנאערף. יציאת השבוע: המ. שומדבר מיוחד. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופ"ש
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אליק
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שומדבר שעולה בדעתי כרגע... תמונת השבוע: אין ^^ התוכניות שלי לשבוע הבא:עבודה-פסיכומטרי-אליק
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:וואלה סבבה... קראת?

svety

New member
סעמק עם ההדגשה הזאת ../images/Emo122.gif../images/Emo190.gif

EVE Lights

New member
וואלה אותו מועד כמו שלי ../images/Emo13.gif

בהצלחה מותק. מתי התחלת ללמוד בכלל?

svety

New member
בתחילת אפריל...../images/Emo190.gif

בהצלחה כפרה! איפה את עושה את הבחינה? נרשמת בכלל?

EVE Lights

New member
אני דרך יואל גבע

ובטח נרשמתי! אני או בבר אילן או בת"א הם צריכים לשלוח לי זימון סופי חודש לפני

EVE Lights

New member
מיאו.

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי ממש נחמד בעבודה בכל הימים שעבדתי, וראיתי את בייב ביום רביעי.
משהו רע שקרה לך השבוע: יום שלישי בלילה הייתה לי נפילת מתח לא נורמלית והתחלתי לבכות כמו פסיכית. ואתמול בלילה היה לי סיוט
שיר שלא הפסקת לשמוע: יוני בלוך - אחריות התחדשות השבוע: הלוואי והייתה... אוף, נפל לי הארנב של פלייבוי מהפלאפון.
אהבתי אותו. הוא היה על הפלאפון שלי כמעט שנה (מאז אילת). פוף. תוכנית השבוע: האלופה 2 (הדבר היחיד שיש לי זמן / כוח לראות) סרט השבוע: "חניבעל" שראינו בקולנוע ספר השבוע: האמת שלא קראתי בספר שלי מי יודע מה השבוע... התעצלתי קלות. מאכל השבוע: זיתים שחורים יציאת השבוע: אתמול למוזס עם רועי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שום דבר בערך? סתם, שיום רביעי יגיע מהר ולא יהיו מלודרמות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אביב ויוני שאמור לחזור מחו"ל (אולי נעבוד ביחד? אמן) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "הלוואי והיית יודעת כמה אני אוהב אותך" תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון פסיכומטרי, שני-שלישי עבודה, רביעי פסיכומטרי ואביב. כרגיל. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסיידר.

The Bitter End

New member
העם דורש פודפוד../images/Emo88.gif

וואי, נראה לי שפיתחתי תסביכים והתאהבתי בקקטוס... טוב נו, שיהיה, זה פודפוד

EVE Lights

New member
אאוטסיידר לא מספיק טוב?! ../images/Emo7.gif

רעה. טוב נו בגלל שביקשת יפה.

למעלה