סכ"ש

Oo The Gush Oo

New member
סכ"ש../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

ראשונה נראה לי:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: נדחה המבחן בתנ"ך משהו רע שקרה לך השבוע:רבתי איתה קצת שיר שלא הפסקת לשמוע:get up-ciara התחדשות השבוע: סיגריות ומלא וזהו תוכנית השבוע: ישנן בנות:) סרט השבוע:- ספר השבוע: אם יש גן עדן מאכל השבוע:- יציאת השבוע:בית קפה בכפר יונה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:מתכונת במתמטיקה חחח סתם אבל הראש שלי חושב רק על זה.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את מורי בעיקר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: וואלה תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:ללמוד והמון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

נמ...

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא נראה לי שיש. אה בעצם.. הבראתי מכמה ימים שהייתי חולה. משהו רע שקרה לך השבוע: גיליתי משהו שלא הייתי אמורה לגלות.... שיר שלא הפסקת לשמוע: השירים של עברי התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: חברים. ספר השבוע: אם יש גן עדן:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא נראה לי שיש משהו מיוחד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה, בטח. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד
(אבל זה תוכנית להיום
) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר. בערך. טוב שהוא נגמר.

טרה לה לה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: נהיגה מונעת, קיבלתי 2 חיילות חדשות, אמא קנתה לי את המעדן שרציתי, אני עוד כמה דקות יוצאת לסטודיו בי אהבת חיי.. משהו רע שקרה לך השבוע: תרגיל מרגיז! שיר שלא הפסקת לשמוע: massari - real love remix התחדשות השבוע: סטודיו בי :) תוכנית השבוע: סטודיו בי, יומולדת לחברה, אולי גם ל"ג בעומר. סרט השבוע: - ספר השבוע: אנשי הקש של מייקל מרשל שאני מתחילה להתמכר אליו.. מאכל השבוע: מעדן קרם גבינה עם תותים
יציאת השבוע: אתמול בלילה, דייט מטורף עם המיטה שלי.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חתונה, יום הסטודנט! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אם לא היית גבוהה ממני הייתי מתחתן איתך"
תמונת השבוע: פיכ התוכניות שלי לשבוע הבא: פן, חתונה, יום הסטודנט בטכניון, וסופ"ש! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא רע.. היו טובים יותר.

Oo The Gush Oo

New member
../images/Emo181.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: 100 במגן =]] משהו רע שקרה לך השבוע: כאב לי על יפצ'ו, היא בכתה לי בטלפון מהבסיס וחוץ ממילים חסרות משמעות לא היה לי יותר מה לעות, זה העציב אותי. שיר שלא הפסקת לשמוע: Art Gall - Madd Family (Dj Dudi B Raggae Funkymix G-F Style 2006 Unreleased). התחדשות השבוע: טוניקה + טופ קולר מגריפ, מלא עגילים, צמיד, שרשרת כוכב. תוכנית השבוע: נמלטים, פרק אחרון לעונה. היה מטורף. סרט השבוע: השטן לובשת פראדה. ספר השבוע: 'אם יש גן-עדן', אני כבר לקראת הסוף. אחד הטובים. מאכל השבוע: סטייק אנטריקות על האש. יציאת השבוע: אתמול אצל נטי, שתינו ואז הלכנו לטרבין והייתי עם עידני. והיום ניהיה בחסילון אז בטח גם יהיה מעולה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פאקקקקקקקינג א-י-ל-ת-! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ ליאורי, היא סוגת השבת. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: 'פוחלץ' תמונת השבוע: או יההההה
התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון אולי ים, שני אילת, שלישי אילת, רביעי אולי קניון איילון (או עוד יום באילת, תלוי בחשק.), חמישי קד"צ ובערב טרבין. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר =]]

ללא נושא

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי ת'מתכונת במתמטיקה, קיבלתי 90 בטרום מתכונת. משהו רע שקרה לך השבוע: אין משהו ספציפי. שיר שלא הפסקת לשמוע: tokyo drift התחדשות השבוע: שני מכנסים קצרים מפול אנד בר [מזל שאני חורשת על החנות הזו!] תוכנית השבוע: אמאלה סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי [כל הראש שלי היה במתמטיקה!11] מאכל השבוע: בשר P:: יציאת השבוע: לא יצאתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אוקי זה לא בשבוע הבא אני סתם מתההההה כבר שיהיה מחר להופעת רגאי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: להפגש עם שקד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מוש-למת תמונת השבוע: עזבו אותי התוכניות שלי לשבוע הבא: לא ברור ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מתמטי ממש.

..../images/Emo219.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:סופסוף המורה שלנו הסכימה שנראה בופור בבי"ס. למרות שכולנו כמעט כבר ראינו,זה סרט מרגש. הו,וקניתי את אה ביוטיפול ליי [30 סקנדס טו מארס] בשביל חברה שלי ליום הולדת,הייתי בUFO,מחר יהיה לי את הקומיקס [The umbrella academy אם אני לא טועה בכתיבה],והמלחמת מים אתמול ממש עזרה לי,והיה נורא כיף. משהו רע שקרה לך השבוע:מבחנים,המורה לג"ג לא תתן לי לעשות מבחן שמשפר ציון,ולכולם כן,שוב נחתכתי מהסרגל ברזל,הורים מעצבנים,חששות מחשבון פלאפון לא נורמלי,דבורים עקצו אותי. שיר שלא הפסקת לשמוע:New born,Bliss-Muse,Desert song,Our lady of sorrows-My chemical romance התחדשות השבוע:חולצות מUFO,פוסטר של AFI,פוסטר של בובספוג,פוסטר של Bring me the horizon,פלאפון חדש,המ. ביסלי פיצה? P: תוכנית השבוע:-- סרט השבוע:"רקוויאם לחלום","בופור". ספר השבוע:"החברה שלי אלין","הארי פוטר וחדר הסודות". מאכל השבוע:סלט P:. יציאת השבוע:המ. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:בת מצווה לחברה,מצפה לעבור את זה >.>. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:עדי! ;; ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"מאי,תסגרי את הרגליים,עכשיו!"
. תמונת השבוע:הו,זה גאוני! XD
התוכניות שלי לשבוע הבא:לעצבן את שחר וייס,להמשיך ללמוד למבחנים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:האמת שדי בסדר.

חבל ../images/Emo219.gif

שהמקום היחידי שאני יכולה זה יבנה,ואת בת"א/קניון הזהב ;;.

הממ, אני..../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היו לי רגעים מדהימים עם אורי שלי, הוא כתב לי את המכתב הכי מדהים בעולם (ואם תבקשו ממש יפה אסרוק אותו הנה), היה לי אפטר, מיונים לקצונה, ושעתיים חופשיות בנהריה (שבמהלכן ראיתי רופא, קניתי גלולות, ורצתי לסופר לטמפונים ופירות לבסיס, אבל היה כיף!). משהו רע שקרה לך השבוע:תפסו את אורי ואותי עם השטות הזו של השילוב הראוי ב12 בלילה, המפקד שלי התעצבן עלי, והמסכן ראה אותי בוכה וכבר לא ידע מה לעשות עם עצמו. בסוף, כשניסה לחבק אותי ואמרתי שאני לא צריכה שיתפסו אותנו שוב הוא פשוט צעק עלי שאפסיק כבר ומההיסטריה בכיתי עוד]; שיר שלא הפסקת לשמוע: הלך לי הMP:/ התחדשות השבוע: 4 זוגות עגילים
יש לי אובססיה לזה מאז הגיוס.. תוכנית השבוע: הסדרת אנימציה הזאת עם סטיואי.. אחד החזקים.. סרט השבוע:לא ראינו סרט]; ספר השבוע: עומדים בטור/ יאיר לפיד מאכל השבוע: בטח לא משהו בבסיס! יציאת השבוע: האפטר (הבהחלט במקום!) שהיה לי לטובת מיונים לקצונה
רצינו לפספס את ההסעה לבסיס אז טחנו ארומה בעזריאלי ואמרנו שיצאנו מאוחר מבה"ד 10
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הסופ"ש. אמור להיות לנו שבוע שואה עם אימונים בבסיס באלייקים (שביזות על! 5 דקות מהבית!) ואני סוגרת את השבת. קצת חופש מכולם.. ואולי אורי יהיה.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נו מי?
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מאמי?" "מה מאמי?" "אני אוהב אותך. אני כל כך פאקינ אוהב אותך" (תחשבו שהוא אמר את זה בפעם הראשונה, וזה בזמן ששכבנו מחובקים בחדר שלי.. אויששש
) תמונת השבוע: אין לי כח להעביר מהפלאפון למחשב:) התוכניות שלי לשבוע הבא: בעיקר למצוא דרך מקורית להוציא גימ"לP: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בכיתי המון אבל היה בסדר, אני מניחה.

ביפ ../images/Emo20.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ההפתעה ביום שלישי משהו רע שקרה לך השבוע:אין רע בעולם כלל!
שיר שלא הפסקת לשמוע: האגם קפוא. האמת ששמעתי אותו רק פעם 1 השבוע, אבל לא הפסקנו לשיר אותו,אז זה גם נחשב.. התחדשות השבוע: ארטיק קראנצ'- חיקוי של שוקובו. היה טעים לאללה! תוכנית השבוע: חדשות
סרט השבוע:מממ לא זוכרת. 'מדורת השבט' שלא הספקתי לראות כי הייתי בתל אביבה ספר השבוע: 'ארבעה בתים וגעגוע' של אשכול נבו שסופסוף סיימתי לקרוא השבוע, אחרי שנה וחצי (לא רצוף!) מאכל השבוע: לחמניות שאמא הכינה
יציאת השבוע: ערב אמהות ובנות חל"ד התשס"ז. אימפריה! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחזור לירושלים סופסוף, ברור. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברותיי, ליאת.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: האגםםםםםם קפפפפואאאאא תמונת השבוע: אינלי כח להוסיף אבל אולי התוכניות שלי לשבוע הבא: לחזור לג'רוזלם, שיעורי יום ירושלים כל השבוע, אם יהיה חם מספיק- בא לי על גן הוורדים, לצאת פעם אחת לפחות לעיר, אולי משכנות שאננים וימין משה? אמןאמן. לחפש ערב לימוד בשבועות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבח לאללללל היה ממש טוב! אחלה שבוע :]

אה טוב

סרט השבוע- בופור, למרות שראיתי אותו בשבוע שעבר. אבל הוא כ"כ מדהים שמגיע לו לזכות שבועיים (?) והנה תמונית.

אבל הוא עוד לא נגמר ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הירידה לחוף עם כולם אתמול אחה"צ, חזרתי רק עכשיו והיה הכי מעולה שיש
משהו רע שקרה לך השבוע: המתכונת במתמטקיה- התכוננתי שעווותתת וכלוםכלוםכלום :| שיר שלא הפסקת לשמוע: וואו המון התחדשות השבוע: מסטיקים תוכנית השבוע: לא ראיית בכלללל סרט השבוע: ^^ ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא מאכל השבוע: ה'על האש' של אתמול
יציאת השבוע: אתמולללל
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופש XD אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת =-O ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "את רואה את הצבע הכהה ההוא עמוק בתוך הכינרת?, זוהי מפלצת האגם!" תמונת השבוע: אייל וסתיו עוד לא הגיעו הביתה נו
התוכניות שלי לשבוע הבא: ל"ג בעומר, ללמוד למחשבת, ללמוד עוד למתמטיקה הבאה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצויייןןן

RainbowL

New member
אהבה היא לא חולשההה

משהו טוב שקרה לך השבוע: ים! משהו רע שקרה לך השבוע: חברה שלי דפקה לי קטע מסריח שיר שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי כלום האמת התחדשות השבוע: ממ. כלום. חחח וואי לא קניתי כלום. תוכנית השבוע: האלופה סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: סלט עוף של ארומה יציאת השבוע: ים? חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד שביתות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברימוס ציטוט\יציאת\מילת השבוע: 'כשאין שמש משתזפים הכי טוב'
תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: שביתה הלוואי, ובל"ג בעומר לישון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה :)

paperdoll16

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי יומולדת, ראיתי אנשים שאני אוהבת, אמרו לי שאני הולכת להופיע בקליפ החדש. משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה
שיר שלא הפסקת לשמוע: שילה פרבר- העיר הגדולה. התחדשות השבוע: הו, המון דברים! קיבלתי הרבה מתנות יומולדת
תוכנית השבוע: "גיבורים" סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע. ספר השבוע: לא קראתי. אבל קיבלתי במתנה את "שנת הארנב" מאכל השבוע: נאפיס
יציאת השבוע: יום שני בערב, כל יום שלישי, יום הסטודנט אתמול והיום בערב.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא זכור לי משהו מיוחד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שושה, שי, שיר, שירני. (זאת רק אני או שיש פה יותר מדיי ש'?) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אין יומולדת שמחחחחח" תמונת השבוע: תמונה מפורים שנתקלתי בה היום.. התוכניות שלי לשבוע הבא: אין כרגע. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה

למעלה