סכנת מוות בינקות

בדוק את הבטי סאטורן.גשם בזמן לא שגרתי

מיוחס להבטיו השליליים של סאטרן.
(שים לב לימים המעוננים בקיץ הנוכחי ושים לב להבטי סאטורן.)
זה עשוי לתת לך כיוון.

אגב יש כאן מגיב שכנויו מתלמד - הוא סיפר כאן שאסטרולוגית (שהלכה בינתיים לעולמה)
הצליחה לזהות בדייקנות את שעת לידתו על פי שחזור אירועים בחייו.
בהצלחה

סטורן וגשם? אני לא שמעתי על זה מעולם..

מאיפה זה? אשמח להתעדכן.. לגבי שחזור שעת הלידה - אישית לא מאמין בשחזור שכזה, אפילו מהסיבה הפשוטה - שהפרשנויות לכל תנועת כוכבים ומה לקחת בחשבון או לא, מאוד שנויות במחלוקת בלשון המעטה. אז כן, אפשר לעשות הכל, אבל אי אפשר להוכיח את זה בשום צורה, לדעתי, וזה אחרי שראיתי לא מעט שיטות שהתיימרו לעשות זאת.

חביב ופיוטי אבל לא קשור לאסטרולוגיה ומזג אויר

מה קורה במדבר סהרה? או בקוטב? מזג האויר הוא פונקציה של גורמים אחרים. מזג האויר הרגשי - זה כבר משהו אחר.. כאן זה נכון, בהחלט. עם כל הכבוד למרים..

בהחלט. אבל עם כל הכבוד.. העיקרון שגוי, לדעתי.

בדיוק כפי שרבים טוענים שאפשר לראות את הצורה החיצונית לפי האופק או המפה, לקבוע את האופק לפי מאורעות שקרו, לדעת בודאות איזה מאורעות יקרו חד משמעית ואיזה אולי - יש דברים שעקרונית לא יוכלו לתת ודאות שכזו, מה לעשות, ומזג האויר הוא אחד מהם. דפנטלי.

לדעתי, כמובן..

grimmjow

New member
פשוט מרתק.

באותו יום סאטורן היה בניגוד לכל הצד השני במפה -- שמש, ירח, ונוס, מרקורי, כירון.

עוד דבר מרתק במיוחד הוא שבאותו זמן הכמות של האספקטים בין כוכבים היה קיצוני ולא חיובי בלשון המעטה, אבל נקודת אור בלבוש פלוטו טריין מאדים, ככל הנראה היה מה שנתן את הכוח לגוף שלי לשרוד.

grimmjow

New member
והאם זה מסביר מדוע...

תמיד גשום וסוער הוא עולמי הפנימי?

(ניגוד קבוע בין סאטורן לונוס, מרקורי וכירון)

grimmjow

New member
תיקון לגבי הגשם...

הגשם לא הפסיק כשיצאתי מכלל סכנה, להיפך, הוא התחיל! כשהגשם החל אז החום שלי התחיל לרדת.

grimmjow

New member
מה יהיה עם התיקונים היום?...

מה קורה לי עם הטעויות היום, לא ברור. כמובן ש-6 שבועות זה ביולי, לא ביוני. ב-11 ליולי. גם פה הירח עבר בבית 8. נניח לעניין הזה בינתיים, זה ודאי יותר מורכב ממה שאני חושב

למעלה