אכן מעניין...
במיוחד לשאלה באיזה אותו מקום כואב ועמוק שאני מפחד לגעת בו מדובר. בכנות, "פחד" זו לא מילה שמסתדרת טוב עם תהליך האינטרוספקציה אצלי... עוד ובתחומים אחרים אני שפן-על, כשזה מגיע לעולם הפנימי שלי... אני מעוניין לרדת לשורש העניין, כאב הוא לא מדד בכלל. אני נוטה לשחות בדברים השליליים הקשורים אלי, שם הבית האמיתי שלי. אם אני לא רוצה לגעת במקום מסוים, כפי שתיארתי קודם לכן, זה יותר מחוסר ידיעה איך להתמודד איתו או מה לעשות איתו ברגע שאני אכנס אליו. מכיוון שזה מקום "לא נעים" להיות בו (לא נעים אינו בהכרח בהגדרת כואב), לא מבחינת הדברים שאני עלול לגלות אלא מעצם העיסוק עם הנושא, הוא נדחק הצידה, כי אני מבין שיש שם משהו שהוא לא באמת כפי שהוא מתבטא במחשבות אצלי, וזה נכנס כבר למקומות של פסיכואנליזה מסוג מסוים שאני לא אצא ממנו אם אחקור אותו לבד, לדעתי. זו חקירה חקירה, וכן כנראה לא מרגיש מספיק בהול בכדי להכניס אותי לשם.
גם מה שאתה אומר לגבי נשים הוא בעייתי כי אין לי את הניסיון להעיד האם זה בא לידי ביטוי או לא. לא יצא לי בחיי להיות עם מישהי ששאפתי אליה קודם לכן. אלו ש"הייתי" איתן היו אלו שקרקרו מסביבי, והיו מקרה אבוד מראש (ונעזוב לרגע את הנטייה הלא-מודעת להתרחק מהמקום הזה של זוגיות אמיתית, בין אם זה נכון או לא). הפחד ללכת בתוכן לאיבוד... המעניין הוא שאחת השאיפות הכי גדולות שלי בחיים היא דווקא כן להיבלע במקום הזה. אז אתה בעצם אומר שברגע האמת יהיו לי קשיים כפי שאתה מתאר אותם?
אגב... לא יודע אם אתה מתעסק עם המפות האלו / "מאמין" בהן, אך לדעתי זה מאוד מעניין ושווה בדיקה. בהקשר הנוכחי צירפתי מפת הפרסונה של הירח. הסתכלתי גם במפה של ונוס, שלפי מה שהבנתי מפת שליט המפה היא מאוד משמעותית, וכן גם של האופק. מאוד מעניין מה שהולך שם. יש גם הרבה היגיון בדבר... אני אישית מסתכל על זה כך שהפלנטות במפה הראשית הם סוג של blueprints חיצוניים, מעטפות, ה"סיפור הכללי", עוד והקשר עם שאר המפה יוצר סיפור הרבה יותר עמוק, שאותו אפשר לראות במפת הפרסונה. הניואנסים הפנימיים יותר. מה דעתך?