סכנה בשתלי שד !
אני פונה בקריאה נרגשת ,צוו השעה לכל אותן נשים ונערות העומדות לבצע ניתוח להגדלת חזה
לעצור,לקחת פסק זמן ולקבל החלטה נבונה,מצילת חיים לומר לא לשתלי הסיליקון!!!
פצצה מתקתקת מבית היוצר של החברות מיצרי ומשווקי השתלים, רעה חולה
תמורת בצע כסף, לכאורה, בהסכמתו ובחותמו של הממסד,הגוף האמון על בריאותינו
כשהוא חומק מחובתו להוציא הודעה מסודרת לכלל הציבור באשר לסכנה בשימוש בשתלי סיליקון.
רעה כזו פקדה אותי והותירה אותי נכה,בודדה במערכה על בריאותי ואורח חיי,כשסיליקון רב משתלים קרועים
הסתנן למערכת הדם והלימפה בכלל ולזו של ראותי בפרט עם אבחנה סופית למחלת סרקודאוזיס,
מחלה חשוכת מרפא, תחת טיפול בסטרואידים הגורמים לתופעות לוואי קשות.
כמו כן הוצאו מבית השחי מס' בלוטות למפה מוגדלות ומסוננות סיליקון,כשעל דופן בית החזה ובעומק השד
נצפו סרומות וגושי סיליקון רבים שנותרו לאחר ניתוח כושל להוצאת השתלים הקרועים, הגורמים לכאבים
עזים כרונים בשדיים ובחזה,מצב המחייב כריתה דו צדדית של השדיים, ,מצב נפשי וגופני קשה.
)חוות דעתו של פרופ' בכיר בכירורגיה המבוססת על בדיקות גופניות,בדיקות הדמיה- סונר, M.R.I, C.T
ממוגרפיה ומבדיקת ביופסיה בברונכוסקופיה וגסטרוסקופיה)
ולראיה אצטט סיכום אשפוזי בנידון מיום- 4.6.13 :
''נראה כי מדובר בתגובה גרנולומטוטית לסיליקון המערבת את בית החזה ומערכת לימפתית האקסילות.
תגובה זו נראית כסרקואדוזס במקרה זה היא משנית לחשיפה לסיליקון.לפי מקרים שתוארו בספרות,ידוע גם
על תגובות אימונולוגיות מאוחרות כתוצאה מחשיפה לסיליקון בעיקר לאחר קרעים של שתלים''.
מדובר בשתלים שלי שהם מתוצרת MENTOR שהוכנסו ע"י הפלסטיקאי, פרופ' ווכסלר מנחם,
בבית חולים הדסה עין כרם ולא בשתלים הצרפתיים - PIP .
כמו כן אצטט קטע מתגובתו של משרד הבריאות אלי בנדון,
כשהוא נותן את ברכתו והסכמתו לכל פורעי חוק בנושא וחומק עד כה,
לכאורה, מלהוציא הודעה מסודרת לציבור בעניין הסיכונים בשימוש בשתלי הסיליקון בכלל,
תגובה מיום - 20.9.2012 עלייה חתום דר' הספל, יועץ לנציב קבילות הציבור :
"ככל הידוע היום אין שתלים שנקרעו גורמים למחלות נוספות כל שהן ,
והוצאתן מתבצעת בעיקר עקב החרדה והדאגה שמביעות המטופלות" ,
" לדברי בית החולים הוסבר לך היטב שאין כל חשיבות לזיהוי היצרן של השתלים שהוכנסו לגופך... "
אני פונה בקריאה נרגשת ,צוו השעה לכל אותן נשים ונערות העומדות לבצע ניתוח להגדלת חזה
לעצור,לקחת פסק זמן ולקבל החלטה נבונה,מצילת חיים לומר לא לשתלי הסיליקון!!!
פצצה מתקתקת מבית היוצר של החברות מיצרי ומשווקי השתלים, רעה חולה
תמורת בצע כסף, לכאורה, בהסכמתו ובחותמו של הממסד,הגוף האמון על בריאותינו
כשהוא חומק מחובתו להוציא הודעה מסודרת לכלל הציבור באשר לסכנה בשימוש בשתלי סיליקון.
רעה כזו פקדה אותי והותירה אותי נכה,בודדה במערכה על בריאותי ואורח חיי,כשסיליקון רב משתלים קרועים
הסתנן למערכת הדם והלימפה בכלל ולזו של ראותי בפרט עם אבחנה סופית למחלת סרקודאוזיס,
מחלה חשוכת מרפא, תחת טיפול בסטרואידים הגורמים לתופעות לוואי קשות.
כמו כן הוצאו מבית השחי מס' בלוטות למפה מוגדלות ומסוננות סיליקון,כשעל דופן בית החזה ובעומק השד
נצפו סרומות וגושי סיליקון רבים שנותרו לאחר ניתוח כושל להוצאת השתלים הקרועים, הגורמים לכאבים
עזים כרונים בשדיים ובחזה,מצב המחייב כריתה דו צדדית של השדיים, ,מצב נפשי וגופני קשה.
)חוות דעתו של פרופ' בכיר בכירורגיה המבוססת על בדיקות גופניות,בדיקות הדמיה- סונר, M.R.I, C.T
ממוגרפיה ומבדיקת ביופסיה בברונכוסקופיה וגסטרוסקופיה)
ולראיה אצטט סיכום אשפוזי בנידון מיום- 4.6.13 :
''נראה כי מדובר בתגובה גרנולומטוטית לסיליקון המערבת את בית החזה ומערכת לימפתית האקסילות.
תגובה זו נראית כסרקואדוזס במקרה זה היא משנית לחשיפה לסיליקון.לפי מקרים שתוארו בספרות,ידוע גם
על תגובות אימונולוגיות מאוחרות כתוצאה מחשיפה לסיליקון בעיקר לאחר קרעים של שתלים''.
מדובר בשתלים שלי שהם מתוצרת MENTOR שהוכנסו ע"י הפלסטיקאי, פרופ' ווכסלר מנחם,
בבית חולים הדסה עין כרם ולא בשתלים הצרפתיים - PIP .
כמו כן אצטט קטע מתגובתו של משרד הבריאות אלי בנדון,
כשהוא נותן את ברכתו והסכמתו לכל פורעי חוק בנושא וחומק עד כה,
לכאורה, מלהוציא הודעה מסודרת לציבור בעניין הסיכונים בשימוש בשתלי הסיליקון בכלל,
תגובה מיום - 20.9.2012 עלייה חתום דר' הספל, יועץ לנציב קבילות הציבור :
"ככל הידוע היום אין שתלים שנקרעו גורמים למחלות נוספות כל שהן ,
והוצאתן מתבצעת בעיקר עקב החרדה והדאגה שמביעות המטופלות" ,
" לדברי בית החולים הוסבר לך היטב שאין כל חשיבות לזיהוי היצרן של השתלים שהוכנסו לגופך... "