סכמ"ש

סכמ"ש

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיש עבודה ושחברתי הטובה ואני הלכנו אתמול לסרט היה כיף איתה מאד .

משהו רע שקרה לך השבוע: הפיגוע המזעזע בבית הכנסת פשוט מחריד . וגם אחרי שהשוטר מת מפצעיו בכיתי . וגם בלוויה שלו שבאו חרדים גם בכיתי .

פשוט מחריד ומזעזע . ואיזה תמונות היו משם נורא . פשוט אין מילים.

התחדשות השבוע: משקפי שמש שחברתי הטובה קנתה לי . אתמול הלכנו לסרט בקניון והיא נכנסה לראות משקפי ראייה בישביל עצמה ואז ראיתי משקפי שמש מאד יפות במבצע

ובהתחלה חשבתי שהן עולות 50 ש"ח אבל הן עלו 100 ש"ח ( היו שם ב- 50 ועוד בחנות טובה לא משהו זול אבל אלה שמצאו חן בעיניי עלו מאה ) ואז בגלל שאין לי כסף החודש הזה החלטתי

לא לקחת אותן ואז חברתי הטובה אמרה שהיא תקנה לי אותן כמתנה ליום ההולדת כי היא טרם קנתה לי .. יום ההולדת היה בתחילת יוני כן ? ואכן היא קנתה לי אותן וזה מאד שימח אותי .

פריט/לבוש השבוע: היום המשקפיים החדשות . וסנדלים עם גרביים . אני יודעת שאולי סנדלים עם גרביים יכול להיחשב לפשע אופנה אבל זה כל כך נעים נוח אני מתה על זה ץ

תוכנית השבוע: חדשות בערוץ 10 . ובמיוחד הכתבה על בת ה - 12 שחגגה בת מצווה והיה לה לוקמיה כאשר הייתה ילדה מרגש מאד .

מאכל השבוע: טבעול ופסטה שאני הכנתי

משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללכת עם חברה שלי לקנות מתנת יום הולדת לידידה שלנו וכמובן העבודה . בעבר הייתי כותבת מידי שבוע שהעבודה זה משהו שאני לא מצפה לו

אבל החיים לימדו אותי לקח וכעת אני אומרת תודה רבה על מה שיש .

משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: תור לשיננית ביום ראשון .

אדם שעשה לך את השבוע: חברתי הטובה .

אדם שהרס לך את השבוע: השבוע לא היה כזה . כן כן .

אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ את חברתי הטובה . ( ביום שלישי זאת חברה אחרת )

ציטוט/יציאת/מילת השבוע: אין לי השבוע פניני חוכמה לצערי .

תמונת השבוע: בהלוויה של השוטר הדרוזי שבאו גם חרדים להלוויה פשוט בכיתי גם בגלל שהוא נפטר וגם זה פשוט היה מרגש לראות את זה

וכמו כן תמונה מחרידה מהפיגוע שלצערי ראיתי בוואטסאפ ואחרי זה העלו אותה לפייסבוק וגם בידיעות אחרונות שמו חלק ממנה וזה פשוט מחריד . נורא .

( לדעתי בידיעות הגזימו ניתן להעביר פיגוע שכזה מבלי צילום כזה מזעזע עברתי ליד הקיוסק בבוקר בדרך לעבודה ולראות כזאת תמונה על הבוקר ובכלל . ולחשוב שגם ילדים יכולים

לראות את זה כי זה על הרחוב בפתח של הקיוסק\פיצוצייה . פשוט גם ביזוי המת לדעתי .

התוכניות לשבוע החדש: שיהיה שבוע רגוע הכי חשוב ללא מתחים.

ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מבחינה אישית בסדר אבל בגלל הפיגוע המחריד אז לא משהו . המצב הלאומי בהחלט משפיע אל המצב האישי.

מסקנת השבוע : לקחת את החיים בפרופורציה.

מילקי

זה הסכמ"ש הכי יפה שראיתי אצלך אי פעם!

למעלה