סכמ"ש

סכמ"ש

משהו טוב שקרה לך השבוע: שהייתה לי עבודה . תודה לאל .

משהו רע שקרה לך השבוע: היום שהבחור שאיתו יצאתי כחודש נפרדנו . זה קרה ממש היום . וכמה שזה אולי דבר חיובי זה מאד לא נעים . וצורם כזה

התחדשות השבוע: קניתי חולצה בפוראבר 21 . אני אפסיק אבל עם הקניות כי באמת השבוע זה היה קו אדום אוטוטו ויחסמו לי את הכרטיס

פריט/לבוש השבוע: החולצה החדשה

תוכנית השבוע: כמו בכל שבוע חדשות ערוץ 10 . ( לא רואה כל כך טלווזיה)

מאכל השבוע: פסטה וטבעול

משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: העבודה . אמן שתהיה עבודה ושיהיו פרוייטים

משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: אממ בגלל מה שקרה לי היום הפרידה אז ביום שלישי הבחור אמור להגיע ולקחת פ'יגמה ומשחת שיניים שהשאיר אצלי

לא יודעת איך אעמוד בזה . נראה לי שפשוט אשאיר את זה למטה בשקית ואז כאשר הוא יבוא אפתח את האינטרקום וזהו . פשוט אני לא טובה בזה כי אם אראה אותו אז בטח אבכה ואני

לא רוצה .

אדם שעשה לך את השבוע: חברתי הטובה ואני הפורומים .אנשי הפורומים הם מדהימים עם התמיכה שלהם . מהצהריים היום כאשר זה קרה לא הפסקתי לחפור והם כל כך עוזרים

רק לדעת שהם שם . אין מילים . וחברתי הטובה גם תמכה בי שוחחנו בטלפון .

אדם שהרס לך את השבוע: לצערי היום הבחור . הפרידה היא די באשמתי כי הייתי תובענית מידיי וחנקתי אותו כך שהוא לא יכל יותר . אבל עצוב לי שנפרדנו באמת . פרידות וסופים זה דבר

עצוב .

אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את חברתי הטובה . הייתי אומרת את הבחור אבל זה לא יקרה . לא כמו שאני רוצה . גם אם אצליח להתמודד עםפ כך שהוא יבוא ביום שלישי

הוא בטח יגיד תראי קורה שלא מתאים וכו' . איתו הכל בסדר ...

ציטוט/יציאת/מילת השבוע: " ושוב משפט מהפייסבוק שמאד אהבתי " לכל שונאי בוקר טוב גם היום התעוררתי"

התוכניות לשבוע החדש: להיות חזקה ולא להישבר .

ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בגלל היום שבוע מאד לא קל .

מסקנת השבוע : חוסר בביטחון עצמי זה מאד לא סקסי וגורם לאנשים להתרחק . ותובענות עוד יותר .

למעלה